Нови качествени рендери на смартфона Motorola Moto Z4

0
296

Преди около две седмици в уеб пространството се появи първото изображение на смартфона Motorola Moto Z4, който трябва да замени сегашния модел Moto Z3. Днес популярният блогър Еван Блас, известен с достъпа си до вътрешна информация, публикува в своята Twitter страница качествено изображение на новото мобилно устройство.

Рендерът потвърди предишната информация. Виждаме телефон с екран с малък капкообразен прорез за предната камера, единична основна камера (в сегашния модел Moto Z3 тя е двойна), скенер за пръстови отпечатъци на задния панел и характерния конектор за включване на допълнителните модули Moto Mods.

Отдясно е поставен бутона за включване на устройството, както и регулатора на силата на звука. В долната страна се виждат USB Type-C порт, прорез за микрофона и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо. В горната част има съвсем тесен прорез в рамката, в който се намират отверстието за говорителя и слота за SIM картата.

Според изтеклата към днешен ден информация, смартфонът Motorola Moto Z4 ще бъде оборудван с 6,4-инчов OLED дисплей с резолюция Full HD+. Телефонът ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 675. Резолюцията на основаната камера ще бъде 48 МР, а на предната – 25 МР. Захранването на Motorola Moto Z4 ще се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 3600 mAh.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за