Финландската компания HMD Global постепенно възражда марката Nokia от пепелта.

Излизането на смартфона Nokia 9 се очаква да докаже, че HMD Global е готова и за експерименти, и може да създава собствени достойни флагмани. Сега се появи нова снимка на Nokia 9, която по нищо не прилича на появилите се преди това рендери и изображения.

Според тази информация, финландската компания смята да размаже конкуренцията с нов смартфон с безрамков екран, в който всички рамки са много тънки, както и с трите обектива на задния панел. Дизайнът малко прилича на Xiaomi Mi Mix, но долната рамка я няма. Скенерът за пръстови отпечатъци на Nokia 9 е вграден директно в екрана и е станало възможно предния панел всъщност да е само екран.

Най-характерният момент е наличието на тройна камера на задния панел, обективите на която са поставени вертикално. Според изтеклата неофициална информация, тяхната резолюция е 41 МР, 20 МР и 9,7 МР. Използва се оптика на Zeiss.

Досега се считаше, че Nokia 9 ще има камера с няколко обектива, които се завъртат на револверен принцип. Но тук виждаме, че обективите са три и са поставени вертикално. Стига разбира се, представените две снимки да са истински.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари