В китайската социална мрежа Weibo бе публикувана фотография на флагманския смартфон Samsung Galaxy S8. На изображението се вижда само долната част на предния панел на мобилното устройство, която изцяло съвпада с появилите се по-рано в уеб-пространството компютърни рендери.

Потвърди се, че Samsung Galaxy S8 има извит от двете страни дисплей. Липсва традиционният бутон Home. Долната рамка на екрана на дисплея е съвсем тънка и по всяка вероятност ще се потвърдят слуховете за дисплей, който заема почти целия преден панел на устройството.

Фотографията показва конекторите в долната част на смартфона. В центъра се вижда един USB-C порт, вляво от него се намира стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо, а отдясно е малкото отверстие за микрофона, а още по-вдясно е мястото за високоговорителя.

Цветът на корпуса не се вижда, но рамката около екрана на дисплея е с тъмен цвят, а рамата между дисплея и предния панел има цвят на розово злато.

Според информацията към днешен ден, Samsung Galaxy S8 ще има два модела – с 5,8-инчов и 6,2-инчов дисплей с еднаква QHD резолюция. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 835, ще има до 6 GB оперативна памет, основна камера с резолюция 12 МР с по-голям размер на пикселите и предна камера с резолюция 8 МР. Очаква се анонсът на флагманския смартфон да се състои на 29-ти март.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!