fbpx
2.2 C
София

Xiaomi добавя нова функция в MIUI 11 – разписание на учебните дни

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Xiaomi разработи нова функция за MIUI – разписание за учебните дни. Новата функционалност е подходяща за студенти, учители и преподавали и на практика изпълнява функциите за планиране на събития и съставяне на разписание. Потребителят може да зареди вътре своите предмети, номерата и имената на аудиториите, и дори част от ежедневната информация. Новата функционалност е реализирана с максимални подробности и е много удобна.

Освен това, новият календар за учебните дни Xiao AI съвсем скоро ще започне да поддържа и обмен на информация. Чрез кликване върху иконка ще стане възможно споделянето на предварително сформираното разписание с групите, което значително опростява общото планиране. Освен това, всеки може да импортира общото разписание.

Новото разписание-календар се синхронизира със стандартния календар на Xiaomi MIUI и Negative Screen. В близко бъдеще се очаква интеграцията на Xiao AI с другите приложения на MIUI. След като официално излезе, овен в телефоните на Xiaomi, приложението Xiao AI ще може да се използва и с телефоните на други производители.

На практика това е календар, който е много подходящ за студенти и дава възможност за се въвеждат забележки за всеки един ден. Това е много по-надежден и удобен вариант за планиране на задачи, който предлага богат набор от функции и е много добър помощник в ежедневието.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини