CeBIT 2010: най-интересното на щанда на A-Data

0
19

На CeBIT тайванската компания A-Data показа множество нови продукти, в това число оперативна памет, USB-флашки, твърди дискове и външни такива.

В списъка с оперативна памет от A-Data се появи нов модел – XPG Gaming Series V 2.0 DDR3-2200G. Производителят е акцентирал върху повишеното съдържание на мед в печатната платка, а според информацията на представители от A-Data, е повишена производителността и стабилността при работа. В паметта е реализирана фирмената технология за охлаждане TCT. DDR3-2200G ще бъде предлагана в комплект с 3х2 GB и 2х2 GB.

Продукти пуснати по-рано също присъстват на щанда на компанията, а сред тях са няколко представители на серията Plus, от различно ниво на производителност и капацитети памет за ноутбуци и продукти от серията Х – за любителите на екстремния начин на живот.

Преминавайки по щанда на компанията A-Data доста привличаха внимание и USB-стиковете реализирани под различни форми на забавни животинки.

Заслужават внимание и интересните устройства на компанията – комбинирани флаш-дискове N002, а по информация на компанията това е най-бързият продукт в своя клас, снабден с интерфейсите USB 3.0 и SATAII, като скоростта за запис – 170МВ/s, четене – 200МВ/s.

На щанда с „чистокръвните“ USB-флашки на A-Data се наблюдава наличие на дисковете N005. Носителите поддържат USB 3.0, а гамата от капацитети на паметта варира от 16 до 64 GB, а посетителите на щанда без колебание си купуваха водонепроницаемите твърди дискове SH93. Така компанията показа и SSD S599, предназначен за използване в сървърни и работни станции. S599 разполага с вграден процесор SandForce SF-1200 SSD, което позволява достатъчно добри показатели на скоростта за четене и запис – 280 и 270 МВ/с.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари