Treelogic TL-4305BG – нов GPS навигатор

0
22

Компанията Treelogic представи нов GPS навигатор Treelogic TL-4305BG. Както отбелязва производителят, Treelogic TL-4305BG за момента се явява най-достъпният по цена модел. Разполага с ярък 4.3-инчов TFT дисплей, който има антиотразяващо покритие, следи в реално време ситуацията на града и избира оптималния маршрут.

Мултимедийни функции – възпроизвежда аудио файлове, снимки и видео, поддържа електронни книги и има вградени игри. При дебелина 13 милиметра и тегло 136 грама, TL-4305BG може да се носи дори в джоб и може да се използва не само в автомобила, но и при разходка. Стандартният 3.5-милиметров конектор дава възможност да включите любимите си слушалки и да използвате навигатора в качеството си на медиен плейър, а вградената акумулаторна батерия ще издържи до 5 часа.

Допълнителна особеност на автомобилния навигатор се явява вграденият Bluetooth модул, който може да се използва за свързване на безжични слушалки. Потребителят ще може да приема обаждания, използвайки вградения микрофон и функцията за автоматичен отговор, импортирайки телефонната книга от мобилния телефон и набирайки посредством навигатора.

Treelogic TL-4305BG идва заедно с навигационна система от последно поколение – Навител Навигатор 3, CityGuide 3.3 или Автоспутник 3.2. В допълнение към предварително инсталираните навигационни програми и карти, потребителят може самостоятелно да добави такива на SD карта до 4-х навигационни програми (Navitel, CityGuide, Автоспутник, iGO, Ozi Explorer и т.н.) и да избира каква програма да използва в даден регион. Комплектът на всяко едно устройство съдържа карта памет microSD с адаптер, адаптер за захранване от запалката на автомобила, стойка, слушалки, USB кабел и калъф за пренасяне. GPS навигаторът Treelogic TL-4305BG вече е достъпен на пазара за около 230 лева.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари