Почитателите на CD Projekt RED и чакащите появата на Cyberpunk 2077 ще трябва да поизчакат още малко. Това стана ясно след публикация на студиото в социалната мрежа Twitter. В нея, един от основателите на студиото и негов шеф Адам Бадовски съобщи, че играта ще излезе на 17.09 вместо през април.

„В момента се намираме на етап, в който играта е напълно завършена и може да се играе, но има още работа за вършене“, споделят от CD Projekt. „Night City е огромен – пълен с истории, съдържание и места за посещаване, но просто поради неговия мащаб и сложност, ние се нуждаем от допълнително време за тестове, поправяне и изглаждане. Желаем Cyberpunk 2077 да е нашето върхово постижение за това поколение и отлагането на излизането ще ни даде ценни месеци, които просто ни трябват, за да направим тази игра перфектна“.

Новината може и да звучи разочароващо за някои, но в същото време вдъхва увереност, че Cyberpunk 2077 ще е нещо наистина запомнящо се, а когато говорим за CD Projekt RED, студиото, което даде на света The Witcher, може да сме уверени, че ще е така. А и от друга страна, какво са пет месеца в сравнение със седем години – преди толкова се появи първия тийзър за Cyberpunk 2077.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари