21.3 C
София

Новини около Lightning Returns: Final Fantasy 13

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


VG 24/7 съобщава, че в Lightning Returns: Final Fantasy 13 ще бъдат включени два нови типа точки Glory и Radiance, които ще помагат при завършване на мисиите на Lightning като за разлика от другите игри от сериите на Final Fantasy, то възможността за възстановяване на здравето няма да е неограничена. 

В Lightning Returns: Final Fantasy 13 ще трябва да си харчите ценните Glory Points, за да се грижите за раните си. Освен това Glory Points ще могат да се ползват и за ред други полезни неща, като телепортация в различни места от света на играта, спиране на времето и възстановяването след нокаут. Тоест, не очаквайте тайни заклинания и вълшебни отвари.

Основният източник на Glory Points ще са битките ви.

По-силните съперници, ще носят по-много Glory Points. Що се отнася до спирането на времето, то ще е особено полезно, тъй като Lightning разполага с 13 дни, за да спаси света. Времевия цикъл в играта е в реален денонощен режим, като в 6:00 сутринта героите се връщат в базата, за да започнат отново, като печелят Radiant Points в зависимост от завършените мисии, а когато играещите изразходват от точките си за Tree of Life, те ще могат да удължават живота на планетата с до 13 дни наведнъж. Ще е и много важно какви мисии избирате, разбира се, тъй като те не носят еднакво точки

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини