The Witcher 3: Wild Hunt е последната игра с героя Гералт от Ривия, но това не значи, че това ще е края на целия франчайз.

Тази седмица се проведе среща на мениджмънт екипа на CD Projekt Red, на която потвърдиха, че историята на Гералт е предвидена като трилогия и четвърта игра с него няма да има смисъл. Представител на екипа коментира: „The Witcher беше проектирана като трилогия, а трилогията не може да има четвърта част, нали?… Но ние много харесваме този свят. Инвестирахме в него 15 години от живота си и много пари. Затова ще си помислим дали ще правим следваща Witcher игра“.

За момента CD Projekt Red се занимава с множество други проекти – Gwent: The Witcher Card Game и Cyberpunk 2077. Заедно с това полското студио се е заело с разработката на още една ААА RPG игра още от началото на миналата година. Така че ще трябва да имаме търпение, докато получим нова информация относно следваща The Witcher. Въпреки всичко се очаква да има четвърта част, имайки се предвид The Witcher 3 и комерсиалния й успех (вече 25 милиона продадени копия от цялата трилогия), и е само въпрос на време това да стане реалност. Пък и директорът на студиото Адам Кичински коментира, че няма да е честно спрямо феновете да няма продължение. Въпреки това франчайзът се нуждае „от малко почивка“, докато екипът смени от средновековни мечове към модерни оръжия и андроиди в Cyberpunk 2077.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
babati
babati
4 години

Абе тоя Джералт, да не е американския братчед на Гералт ?

Geralt of Rivia
Geralt of Rivia
4 години

https://www.youtube.com/watch?v=3eaDdWXxp9c
Гералт не Джералт