8.6 C
София

BioShock, Borderlands и XCOM пристигат за Switch през май

Най-четени

Няколко от заглавията на 2K Games, включително XCOM 2, Borderlands 2 и BioShock Infinite ще станат достъпни за Switch на 29 май тази година.

Тази новина е част от изненадващия Nintendo Direct Mini, чиито анонси излязоха вчера и потвърдиха редица портове, за които циркулираха слухове преди това.

Ето какво включва пълния списък с игри на 2K Games, които се отправят към платформата на Nintendo:

  • XCOM 2 Collection: включва XCOM 2, 4 DLC-та и експанжъна War of the Chosen.  
  • Borderlands Legendary Collection: включва Borderlands, Borderlands 2 и Borderlands: The Pre-Sequel.
  • BioShock Remastered Collection: включва BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered и BioShock Infinite: The Complete Edition.

Всяка от игрите, които присъстват в BioShock колекцията ще могат да бъдат закупени и поотделно. Нещо повече – за първи път тези заглавия се появяват за конзолата на Nintendo, което най-накрая ще даде възможност на играчите да изпитат популярните заглавия на Switch. 

В прессъобщение на 2K Games става ясно, че физическите носители за тези игри ще дойдат с масивни файлове за сваляне. BioShock: The Collection, например, ще бъде в размер на 16GB, като имате предвид, че всяка от игрите ще съдържа само част кампаниите; останалото от тях ще трябва да бъде свалено отделено и към момента не е ясно колко голям ще бъде крайния размер. 

Междувременно, XCOM 2 ще пристигне на 8GB носител и ще съдържа само две от началните мисии след инсталация на играта. За да получите останалите ще трябва да си заделите още 24 GB свободно пространство.

И не на последно място, Borderlands Legendary Collection ще изисква 41.6GB, за да може да се насладите на пълното изживяване, което предлага. За справка, Switch разполага 32GB фабрично пространство за съхранение.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини