CD Projekt RED работи активно по следващата си голяма игра – Cyberpunk 2077 – а междувременно ставаме свидетели на поредно разместване на върха. След като в началото на тази година творческият директор на The Witcher 3 напусна студиото, за да се влее в редиците на Blizzard, друга не по-малко важна промяна беше обявена наскоро. Става дума за това, че Cyberpunk 2077 си има нов директор на дизайна.

Това е Конрад Томаскиевич, който изпълняваше функциите на игрови директор на The Witcher 3: Wild Hunt. Разместването беше разкрито от самия Томаскиевич в профила му в LinkedIn. От него става ясно, че той е заел новата си длъжност през февруари.

Преди да се захване с работата по последния „Вещер“, Томаскиевич работи като водещ левъл дизайнер, старши дизайнер, както и водещ дизайнер на геймплея на The Witcher 2: Assassins of Kings. Томаскиевич участва дейно в работата по дизайна и на първата игра от поредицата. Освен това, отново в LinkedIn, той посочва друга своя нова роля – тази на старши вицепрезидент на игровата разработка, което звучи, като сериозна крачка нагоре за него в корпоративната йерархия на полското студио.

Какво може да означава тази промяна? Още през миналото лято CD Projekt обявиха, че играта може да се изиграе от край до край, така че вероятно този ход цели козметична вътрешна рокада. И макар да заявиха горепосоченото, играта все още няма обявена дата на излизане. Разбира се, че сега явно остават тестовете – проверка на качеството, откриване и оправяне на малки и големи бъгове и полиране на цялостния продукт.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари