15.3 C
София

Darksiders 2 ще излезе през 2012г.

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Компанията THQ най-после се реши и официално обяви разработката на, така или иначе, очакваното продължение на Darksiders. Точна дата няма, но годината ще бъде 2012-а. Заедно с обявяването дойде и първата картинка, добронамерено напечатана с Game Informer от горе до долу, по повод факта, че арта ще се появи първо на корицата на споменатото списание.

Екшън приключението, което ще излезе за PS3, Xbox 360 и PC, ще проследи историята на Смърт (Death). Авторите са стигнали до заключението, че на феновете ще е интересно да видят какво точно се случва с останалите Конници на Апокалипсиса докато Война (War) реже демони из опустелите човешки земи. Смърт ще броди из мрачни и светли светове с цел да оневини действията на Война и по-точно стартиралия благодарение на действията му Апокалипсис.

Светът на Darksiders 2 е описан като „драматично по-голям“ от първата игра и ще включи пълни ъпгрейди на цялата екипировка и оръжията на Смърт. Играта ще бъде със завишена трудност, а по време на пътуването си героя ще срещне множество нови противници и босове. Арта на играта отново е от ветерана Joe Madureira, което означава, че се задават много готини картинки, които да седят по десктопите на фенове.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини