По-рано тази седмица, Electronic Arts съобщиха, че двете техни абонаментни услуги EA Access и Origin Access Basic ще бъдат обединени под името EA Play. Що се отнася до Origin Access Premier, премийния вариант на абонаментните предложения на компанията, ще се преименува в EA Play Pro. Тези промени, уточняват ЕА, не само, че няма да ощетят предлаганите от тези услуги ползи, а тъкмо напротив, предлагайки повече изгодни оферти. Става дума за ексклузивни игрови предизвикателства и награди за определени заглавия, които ще се предлагат в следващите месеци. И една друга промяна: годишното събитие на студиото, EA Play, вече ще се казва EA Play Live.

Заедно с този анонс стана ясна и очакваната дата, на която EA Play ще се появи в Steam. Тя ще е достъпна за потребителите на магазина на Valve от 31-ви този месец.

Както знаете, по-рано тази година Electronic Arts се завърна в Steam след десетгодишно отсъствие, внасяйки каталог с архивни и актуални заглавия в магазина, между които Dragon Age, Need for Speed, Battlefield и др. По-късно беше съобщено също така че EA ще направи достъпна чрез Steam и Access (вече EA Play), което ще се случи в края на август. Заедно с анонса на премиерната дата на услугата в Steam беше представена и линията от игри, които ще бъдат достъпни още от началото. Тук се включват игри, като Titanfall 2, Star Wars: Battlefront 2, Battlefield 5, The Sims 4, Dragon Age: Inquisition, Mass Effect 3, както и заглавия от EA Originals, като A Way Out, Sea of Solitude, Unravel и Fe

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари