fbpx
-9.2 C
София

PlayStation Store вече функционира нормално

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Старши мениджърът на PlayStation Store Грейс Чен (Grace Chen) съобщи в PS Blog, че американската версия на онлайн магазина вече е възобновила своята работа и сега притежателите на PlayStation 3 и PSP най-накрая получават достъп до нови игри, демо версии, DLC пакети и прочее кънтент.

По този начин играчите ще могат да се сдобият с пълните версии на Sega Rally Online, Outland, Under Siege и Back to the Future: Episode 3, DLC пакетите за Fallout: New Vegas и Crysis 2, да пробват демотата на Red Faction: Armageddon, Motorstorm Apocalypse, Wizardry: Labyrinth Of Lost Souls и Lego Pirates Of The Caribbean.

Грейс Чен е уточнил, че програмата Welocome Back, в рамките на която собствениците на PS3 и PSP ще могат безплатно да свалят по две игри, се намира във финален стадий на тестване и все още е недостъпна за широката публика. Следващото обновяване на съдържанието ще бъде през този петък – 3 юни.

Когато това съобщение се появи, европейският PS Blog все още не беше онлайн. При опити да за свързване с PlayStation Store конзолите показваха съобщение за грешка.
Малко след това нещата си дойдоха на място и PS Store вече радва европейците. Ние вече си свалихме демото на inFamous 2! Да ни е честито!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини