fbpx
7.9 C
София

НР вече предлага на българския пазар и обучения за специалисти по управление на проекти

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

HP вече предлага на българския пазар и обучения за специалисти по управление на проекти във всички бизнес области и в държавната администрация. Целта на новите обучения е да отговорят на повишеното търсене на такива професионалисти и засиления интерес към позицията „Ръководител на проекти”, която предполага и по-високо заплащане спрямо професионалистите без специфична сертификация.

Първият курс на HP, Project Management Fundamentals e разработен по програма на НР и според стандартите на водещата асоциация за професионално развитие на специалисти в управлението на проекти Project Management Institute (PMI). Курсът започва на 13 септември и е с продължителност пет дни. Той е подготвителен за бъдеща Project Management Professional сертификация и има за цел да даде практически решения на оперативни задачи от ежедневието на специалистите по управление на проекти. Лектор е Стефан Иванов, който е с дългогодишен стаж в НР в Белгия и България като ръководител на проекти. Той има бакалавърски степени по компютърни науки и стопанско управление от Американския Университет в България, магистърска степен по индустриален мениджмънт от Католическия Университет в Льовен, Белгия, притежава Project Management Professional (PMP) сертификат и е член на Project Management Institute (PMI).

Курсът Project Management Fundamentals е част от стратегията на НР да предлага на българския пазар цялостно портфолио от обучения и образователни услуги, които покриват всички бизнес области, не само сферата на информационните технологии.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини