7.2 C
София

JobTiger обяви конкурс за лого на форума за стаж и кариера

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

По повод десетата година от основаването си, емблематичният форум за студентски стаж и кариера „Кариери – Добра Кариера, Добър Живот”, провеждан от JobTiger, прерастна в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”. Днес, организаторът JobTiger обявява конкурс за лого на форума. Предвиденият награден фонд е в размер на 1000лв.

В конкурса могат да се включат всички художници, дизайнери, студия, студенти, професионалисти и аматьори, всеки, който търси реализация и има интереси в сферата на рекламата и графичния дизайн. Всеки участник може да изпрати до 3 броя различни проекти.

Конкурсът ще бъде в два етапа, като само финалистите от първи етап имат право да участват във втори етап. Предложението/-ята в .jpg формат – цветно и монохромно изображение ще бъдат приемани в периода 22.08.2011 – 15.10.2011. В рамките на една седмица, журито ще подбере петте най-добри предложения и ще ги обяви публично. Краят на конкурса и обявяването на победителя ще бъде на 01 ноември 2011г.

Журито на конкурса, съставено от членове на екипа на JobTiger и приятели, ще търси интегрирано със запазената си търговска марка лого, което да бъде оригинално, лесно разпознаваемо и актуално.

„По повод десетата година от основаването си и националния си мащаб, форумът за студентски стаж и кариера „Кариери – Добра Кариера, Добър Живот”, провеждан от JobTiger с помощта на Нестле България АД, прерастна в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”, коментира управителят на JobTiger – Светлозар Петров.

„Искаме, заедно с новото име, форумът „Национални дни на кариерата” да придобие и нова визия пред публичността – да бъде оригинална, уникална и лесно разпознаваема, също като самото събитие.“

JobTiger работи с над 20 000 клиенти-работодатели и повече от 250 000 търсещи работа в цяла България – от студенти и талантливи млади хора, до висококвалифицирани професионалисти.

Освен предвидената парична награда от 1000лв., победителят в Конкурса за лого на “Национални Дни на Кариерата” ще получи възможността да види реализиран своя проект, като емблема на едно от най-мащабните събития в страната, да включи JobTiger в портфолиото си с клиенти и да получи препоръка за своята работа.

Проектите за участие в конкурса ще бъдат приемани до 15 октомври 2011г.

За участие и повече информация за събитието, посетете: careerdays.bg и Facebook страницата на JobTiger.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини