fbpx
1.7 C
София

Нови течове показват размерите и задната камера на Galaxy S11

Най-четени

Освен всичко друго, това време на годината със сигурност изглежда е сезонът на течовете на Galaxy S11 и имаме нова информация, която да докладваме. Току-що изтекоха тийзъри, които показват реалните габаритни размери на устройствата и основните задни камери.

Размерите идват от представени серия предварително произведени протектори за екраните на новите устройства и са любезно публикувани от уважавания източник на течове tipster @Universelce в социалната мрежа Twitter. Те са подредени във възходящ ред, макар и точните размери в милиметри да не са показани.

Най-големият скок в размера изглежда е между Galaxy S11e и стандартния Galaxy S11. Предишни слухове твърдят, че диагоналите на дисплеите на устройствата ще бъдат съответно 6,4 инча, 6,7 инча и 6,9 инча, въпреки че това все още не е потвърдено.

По отношение на задните камери, имаме втори съществен теч от тази седмица – поредното изобразяване на масива на задната камера на Galaxy S11 Plus от друг уважаван източник – @OnLeaks, който обикновено излиза точен в прогнозите си. Според него следващите флагмани на Samsung ще идват с основна камера с четири обектива, а не с пет, както се спекулираше по-рано.

Какво стана с 5-те обектива?

През ноември именно същият източник публикува неофициален рендер в социалната мрежа Twitter, на който се виждат пет фото обектива. Очевидно тогава е ставало въпрос за предварителен прототип, а тези изображения са далеч по-точни в информацията.

По онова време разглеждахме оригиналните рендери с подозрение и си струва да отбележим, че тези доста прецизни изображения всъщност са дело на доброволци, съставени на база всички течове, предварителна информация и слухове, с които разполагаме до момента, а не реално изтекли снимки на апаратите.

Galaxy S11 или S20?

Що се отнася до именуването на моделите, всички предполагат, че те ще се наричат Galaxy S11e, S11 и S11 Plus следвайки шаблона от 2019 г., макар че вчера друг източник предположи, че Samsung ще нарече следващото си поколение смартфони Galaxy S20 в чест на 2020 година, но за жалост нямаме повече информация и е изцяло субективно на кое от двете ще изберем да вярваме.

Както при всички течове от света на техниката, не можем и не трябва да приемаме обезателно тази информация за обезателно достоверна. Така или иначе всичко ще стане ясно, когато настъпи датата на официалното представяне на моделите от Samsung – 18 февруари, 2020 г. И съгласно тенденцията, която се създаде в последните няколко години, има силна вероятност детайлна информация и предварителни официално изтекли тийзъри да се появяват в интернет пространството седмица или две преди наближаването на официалния анонс.

 

Предишна новинаXviD Codec 1.3.7
Следваща новинаКакво да очакваме от Google Chrome през 2020?
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини