fbpx
-5 C
София

Google представи абонамента Pixel Pass за Pixel 6 и Pixel 6 Pro

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Едновременно с анонса на новите смартфони Pixel 6 и Pixel 6 Pro интернет гигантът на 19 октомври анонсира новия абонамент Pixel Pass.

Pixel Pass на практика е аналог на Apple One, но с няколко ключови разлики. Предлагат се две версии на този абонамент – за Pixel 6 и Pixel 6 Pro. В първия случай цената на абонамента е 45 щатски долара месечно, а във втория – 55 долара. За тези пари клиентът получава както съответния мобилен телефон плюс разширена гаранция за него, така и достъп до платените онлайн услуги YouTube Premium, YouTube Music Premium, Google Play Pass и 200 GB дисково пространство в облачното хранилище Google One.

Google подчертава, че с помощта на Pixel Pass се икономисват до 294 долара годишно. Ако към този абонамент бъде добавен и тарифния план Google Fi, икономията достига до $414, сравнено със закупуването на самия смартфон и всичките гореупоменати услуги поотделно. Потребителят може да се откаже от този абонамент по всяко време, но не може да върне смартфона. В този случай клиентът ще трябва да доплати останалата сума на мобилното устройство, като неговата цена е стандартна без каквито и да било надценки.

Засега абонаментът Pixel Pass се предлага само за територията на САЩ и до края на годината трябва да се появи и в Европа.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини