iOS 11 е инсталиран вече на 59% от iOS-устройствата

1
60

Според Apple, към 4 декември 2017 г., 59% от устройствата с iOS, които редовно посещават AppStore, са били с инсталирана iOS 11. 33% от всички устройства все още са на iOS 10. Други, по-ранни версии на iOS, са инсталирани само на 8% от общия брой устройства.

В сравнение с предишни данни на Apple от 6 ноември, пазарният дял на iOS 11 се е увеличил от 52 на 59 процента за месец. За месец делът се е увеличил със 7%. Като се има предвид, че iOS 11 официално бе пуснат в края на септември, то този резултат е доста слаб. Причината за това — постоянните проблеми с iOS11, които изпитват потребителите.

Определено, за 2 месеца, компанията коригира относително невероятно количество грешки и бъгове, но всичко това остави тъжен отпечатък за Apple. Никога по-рано системата не е била толкова сурова. Обикновено, Apple произвежда перфектна операционна система, която бе дадена за пример на Android, и която е един от добрите аргументи в полза на използването на „огризките“. Сега това мнение много пострада.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари