Nokia 3310 не успя да постигне носталгичен ефект

0
212

По време на изложението MWC 2017, компанията HMD Global заедно с голям екип маркетолози, фокусира вниманието на много голям брой фенове към предстоящия анонс на Nokia 3310.

Изглеждаше, че само след още малко ще видим нещо, които ще ни накара с възторг да говорим за прераждането на легендарния мобилен телефон. Но според реакцията на експертите и потребителите, новата Nokia 3310 е обречена на провал.

Фотографии Kaldata

Хората искаха да видят същия добре познат Nokia 3310, който „спираше куршумите“, не се чупеше и който даваше възможност за многобройни часове игра на Лакомата змия. Всички искаха да видят тези познати черти, но в съвременен вариант, с използване на най-новите технологии. HMD Global имаше шанс да предизвика носталгични чувства чрез подобен дизайн и подобни възможности.

Вместо това се появи нещо с ярки цветове, в което освен механичната клавиатура, няма нищо друго, което да прилича на оригинала.

Това е някакъв телефон-играчка с голям и познат логотип, именно за който ни се предлага да платим 49 евро. Производителят е уверен, че купувачи на новия Nokia 3310 ще бъдат европейските потребители, които ще се надпреварват да го купуват тази пролет. Но HMD Global може сериозно да се изненада и да се увери в несъстоятелността на новата Nokia 3310.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари