fbpx
-4 C
София

Voice Plan: новият абонаментен план за Apple Music сс месечна цена $4,99

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Време на своята голяма презентация от 18-ти октомври тази година Apple показа не само AirPods 3, новите цветове на HomePod mini и значително подобрения MacBook Pro, но и новия абонаментен план за Apple Music.

Новият тарифен план носи името Voice Plan, като корпорацията от Купертино специално подчерта, че при него възпроизвеждането на музиката може да се управлява с помощта само на гласовия асистент Siri. Това е доста удобно, понеже не се налага да насочвате погледа си към своя смартфон или таблет.

Освен това, този абонаментен план включва Lossless музика без загуба на качеството, предлага се и функционалност за пространствено звучене с помощта на технологията Dolby Audio. От този абонаментен план може да се възползва само един човек, като за семейството се предлага Family Plan. На практика Voice Plan е предназначен предимно за потребителите, които предпочитат да слушат музика с помощта на смарт колонката HomePod.

Абонаментният тарифен план Voice Plan засега се предлага на територията на 17 държави. Това са Австралия, Австрия, Канада, Китай, Франция, Германия, Хонконг, Индия, Ирландия, Италия, Япония, Мексико, Нова Зеландия, Испания, Великобритания, САЩ и Тайван. Както вече казахме онлайн-услугата струва 4,99 щатски долара месечно.

Освен възможността за създаване на собствени плейлисти и миксове, Voice Plan предлага в своя каталог над 90 милиона трака.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини