Появиха се първите снимки на видеокартата Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS Extreme Edition 11G

1
135

Gigabyte Technology най-накрая публикува в Мрежата първите снимки на новия си графичен ускорител Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS Extreme Edition 11G. Сега можем да се запознаем с дизайна на предстоящото устройство и тук трябва да се отбележи, че то изглежда почти точно така, както графичната карта Gigabyte GTX 1080 AORUS.

Адаптерът е съхранил в състава си разпознаваемата трислотова охладителна система с три вентилатора и ярка RGB подсветка. Единствената разлика, която може да се забележи с невъоръжено око, е липсата на двойния HDMI конектор, отговарящ за работата на VR-Link технологиите. Вместо това, тук е достъпен само един видео-конектор, за това обаче на гърба му вече са два. Също така, на задния панел са на разположение два DisplayPort и един DVI.

Въпреки публикуваните в Мрежата снимки на Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS Extreme Edition 11G, тайванският производител не бърза да разкрива характеристиките на адаптера, като например работната честота или броя на фазите в захранващата подсистема. По информация на нашите китайски колеги, в продажба графичната карта може да се появи в средата на април, въпреки, че остава отворен въпросът относно цената на бъдещото устройство.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари