Xiaomi VIOMI представя новия усъвършенстван модел SE за почистване без проблеми и без стрес

4
2298

Днес (21-ви юни) в 10:00 часа наше време във Франкфурт, Германия ще се състои голяма презентация, на която китайската компания Xiaomi VIOMI ще представи подобрената версия на своята роботизирана прахосмукачка VIOMI SE, която ще се предлага в официалния интернет магазин на бранда в Aliexpress. Това е една много приятна пролетна промоция, която не е за изпускане.

Новата роботизирана прахосмукачка е в състояние да се справи всякакви боклуци и замърсявания. През изтеклите няколко години Xiaomi вложи големи усиля в IoT индустрията и в интелигентните домове, като към днешен ден работи съвместно с над 20 европейски партньори, които предлагат продукцията на компанията в Германия, Италия, Великобритания, Испания, Португалия и Полша, и разширява своята дистрибуторска мрежа и в останалата част на Европа.

Ето какво се предлага по време на промоцията на робота за сухо и мокро почистване VIOMI SE на Xiaomi:
 • Първите 360 случайно подбрани клиента, закупили роботизираната прахосмукачка през периода от 21 до 23 юни ще получат подарък специализирания филтър HEPA. Подаръците ще бъдат поставени в пакета с устройството
 • Маршрути: Иновативната система Y-Mopping 2.0 е с актуализиран алгоритъм, симулиращ многократно ръчно почистване. S-shaped route позволява ефективно почистване и бързо отстраняване на прах и мръсотия от повърхностите. Тази опция обикновено се предлага от много по-скъпите роботи-прахосмукачки
 • Контейнер от типа две-в-едно с общ обем 500 мл, от които 300 мл за прах и 200 мл за вода
 • LDS лазерен навигационен радар, 3200 mAh акумулаторна батерия на Samsung
 • Изграждане на карти в реално време и бърза ориентация в непозната обстановка чрез GPS
 • Поддръжка на няколко езика, което я прави удобна за милиони хора от целия свят
 • Мотор: NIDEC безчетков електродвигател, 15000 r/min. Всмукателна мощност: 2200Pa, филтър HEPA
 • Поддръжка на Amazon Alexa, която предишната версия няма
 • Използване на алгоритми с елементи на изкуствен интелект, с който ефективността на почистване се повишава с 30%
 • 12 специализирани сензори за избягване на всякакви препятствия

Силата на засмукване е променлива и може да се регулира с помощта на приложението Xiaomi Mi Home или Alexa. Използва се японския безчетков електродвигател Nidec с голяма мощност и перфектни технически характеристики, с помощта на който не остават непочистени мъртви участъци.

Използваната мощна 3200 mAh акумулаторна батерия осигурява няколко часа автономна работа и е достатъчна за почистване на регион с площ около 200 квадратни метра. Имате по-голям дом? Не се притеснявайте, след зареждането на батерията VIOMI SE ще продължи от същото място. Поставената литий-йонна батерия на Samsung предлага 20% по-дълъг технологичен живот от другите батерии от подобен тип и е достатъчна за 120 минути автономно почистване.

Xiaomi дава 5-годишна гаранция на своя продукт и европейски сервизен център, където продуктът може да бъде върнат или ремонтиран.

VIOMI е водещият бранд на Xiaomi Eco-Chain и освен че предлага роботизирани уреди за почистване с високо качество, не пести усилия за създаването на качествена и сервизна поддръжка в Европа след продажбата на съответния уред. Това е един познат проблем, който компанията успешно реши и нейните клиенти вече не се затрудняват да се справят с възникналите неизправности от всякакъв вид, независимо дали са съвсем лесни за отстраняване или неудобни за премахване.

Официалният интернет магазин VIOMI Aliexpress обещава на своите клиенти да предоставя качествена специализирана локализирана за местния пазар продукция и следпродажбено обслужване в европейските страни. Компанията разполага с местни европейски складове и богата онлайн техническа информация, актуални насоки и помощ в реално време. Освен това се гарантира и безплатна подмяна на роботизираната вакуумна прахосмукачка, ако има някакъв заводски проблем. Потребителите могат да се възползват много удобните условия за следпродажбено обслужване само когато уредът е поръчан от официалния магазин VIOMI Aliexpress.

За да осигури по-бързо и по-качествено обслужване след продажбите, официалният магазин VIOMI Aliexpress създаде център за техническо и сервизно обслужване в индустриалната зона Брухзал, Баден-Вюртемберг, Германия, който разполага със самостоятелен склад с площ от 3000 квадратни метра и офиси с площ 400 квадратни метра. И още, изградени са два други подобни центъра в Полша и Германия, които осигуряват незабавен ремонт на различните уреди на Xiaomi VIOMI за своите европейски клиенти.

Поради наистина ниската цена и използваната най-нова интелигентна LDS, новата SE версия се препоръчва за следните домакинства:

 • За семейства с домашни любимци, които се скубят или имат бебе (малко дете), които обичат да създават бъркотия
 • Ако притежавате дом с голяма площ или многоетажна къща и водите качествен живот с използването на най-новите технологии
 • Много е подходяща за възрастни хора или хора с увреждания
 • Ако вече имате прахосмукачка, но е време да я обновите с нещо по-ново, което почиства значително по-добре и е по-самостоятелна
 • Ако планирате да си купите Roborock S5 max, 360 S7, Xiaomi Mi Robot, но бюджетът не достига и се притеснявате къде ще бъде ремонтиран някой от тези уреди

Подобрената версия VIOMI SE вече се предалага в официалния магазин Aliexpress VIOMI при съвсем достъпната цена от $269 за периода от 21-ви до 25-ти юни тази година. Поръчките се изпълняват 24 часа след направената заявка, като уредът се изпраща от германски или полски склад, а пратката ще бъде доставена от 2 до 7 дни без данъчно облагане. Освен това, 360 късметлии ще получат като подарък по един от специализираните филтри HEPA, които ще бъдат поставени в пратката.

Няколко думи за VIOMI

Основана е през 2014 година и е първата IoT компания регистрирана в Nasdaq в Китай. Тя е една от 5G IoT компании и нейните 4 основни завода се намират на територията на Китай. VIOMI се радва на доверието на 5,1 милиона домакинства от целия свят и предлага над 60 вида интелигентни уреди, включително роботизирани прахосмукачки, пречиствали на въздух, уреди за пречистване на вода, смарт телевизори и интелигентни хладилници. Предприятието е най-големият член на екосистемата на Xiaomi, а това означава, че всички уреди на VIOMI могат да се управляват с помощта на приложението Mijia.

С код за отстъпка SEUPGRADE спестявате 30$ и цената на продукта е 236$.

За конакти:
Електронна поща: [email protected](до VIOMI Aliexpress official store)
Магазин: VIOMI.aliexpress.com/store/5629045


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари