Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    10
  • прегледи
    2208

За този блог

Да направим каквото можем

Публикации в този блог

 

Добрите хора лесно се обичат

Добрите хора лесно се обичат. Магията е да обичаш лошите. С един от тях — най-лошият от всички, да споделиш пробитите си грошове. Да ти почерни погледа и празника. Да ти преседнат глътката и залъкът. А в нощите, в които му е празно, да те вини, че си му дала ябълка. Да те обича, ала само тялото. Да го откъсва хищно от душата ти. И да те иска — прокълнато ялова — да не родиш на някой друг децата му. А ти сама да се затвориш в клетката. Да му подхвърлиш ключа на победата. И нежно да го милваш през решетките, когато е дошъл да те погледа. И да мълчиш. Дори да се запали, дори да се взриви над тебе здрачът. Додето не реши да те погали най-лошият човек... и не заплаче. Веднъж сълза проронил, е обречен добър и свят, пред теб да коленичи. Тогава можеш да си тръгваш вече. Добрите хора лесно се обичат. К.Кондова

an4eban4e

an4eban4e

 

Благотворителна фотосесия в София и Плевен за две деца

Стартира благотворителната фотосесия " Върни една усмивка ". Първите градове в който ще се проведе са София и Плевен.Тези от вас които искат да върнем усмивките на Андриян Марков и Мирослав Иванов , могат да ни подкрепят като участват във фотосесията.Повече информация за двете деца може да видите в благотворителния сайт www.save-smile.org Но нека с няколко думи ви разкажа за тях : Андриян е на 4 г ,когато прохожда има нещастието да е ударен от ток.Бил е в кома ,сега има увреждания на опорно двигателния апарат и мозъка.Детето не говори ,не ходи.Необходими се средства за рехабилитацията му в " Карин дом" гр.Варна...Другото момче -Мирослав, е бил в будна кома няколко месеца,блъснала го е кола докато е карал колело.Майка му има инсулти ,за нея и за Мирослав се грижат само баба му и дядо му.Бащата на Мирослав ги е напуснал.И тук са нужни пари за рехабилитация.Мирослав претърпя пет операции.Днес разговарях с бабата на Мирослав.За съжаление момчето ще остане инвалид цял живот,той е 1-ва група инвалид с придружител.През месец май ще му правят шеста операция,този път на ръката.Близките на Андриян и Мирослав благодарят на всички които ще ги подкрепят. .Място на фотосесията за София - 27 и 28 март , от 10 до 14 ч пред паметника на Съветският войн,малко по-нагоре срещу езерото с лилиите. За Плевен - 27 март от 15-18 ч ,в парк Кайлъка на моста. Цената за 10 кадъра е 20 лв.Приходите от фотосесията ще бъдат разпределени между двете деца. Снимките ще бъдат направени от фотографа Цецо Цветанов за София и Александър Илиев за Плевен.Снимайте децата си, снимайте се и вие и нека върнем усмивките на децата, те го заслужават.

an4eban4e

an4eban4e

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.