Премини към съдържанието
  • публикации
    3
  • коментар
    1
  • прегледи
    2679

За този блог

Нови технологии, ревюта и открития

Публикации в този блог

tyosifov

След само 180 дни планиране и 210 милиона долара инвестиции, руски милиардер представи дизайна си за чисто нов хибриден автомобил с природен газ, предназначен за обикновените хора. За щастие, той не изглежда като Лада :)

За да видите цялта статия кликнете ТУК

tyosifov

Google инвестира в нова вятърна електроцентрала, която ще бъде разположена по източния бряг на САЩ. Споразумението дори вече е подписано.

От компанията наричат този проект Atlantic Wind Connection. Той ще бъде разположен най-малко на 10 мили навътре в окена и ще бъде дълъг 350 мили, разпростирайки се от Ню Йорк до Вирджиния.

За да прочетеш цялата новина кликни ТУК

tyosifov

Графичните карти, които не изискват охладителна система с размерите на хладилник се превърнаха в рядкост в днешно време, но се съмняваме че пазара за тихи, ефективни и средно хубави графични процесори някога ще изчезне напълно. NVIDIA превръща в реалност Fermi Family картите си с едно творение, което се стреми към такива епитети а именно GT 430 оборудвана с 96 ядра CUDA. Това е очевидно скромен графичен процесор, както се вижда от цената $ 79.99, 49W TDP, 5.7-инчова дължина на борда, и single-slot охладител. Докато тези характеристики се считат за положителни, те правят ограничение на ефективността при игрите и то доста чувствително, като имате в предвид, че GT 430 е победена от Radeon HD 5670 на ATI, която е от същия ценови клас.

За цялата новина кликни ТУК

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.