Премини към съдържанието
  • публикация
    1
  • коментари
    0
  • прегледи
    4637

За този блог

Интериорен дизайн на мебели и бзавеждане на дома

Публикации в този блог

extremedesign

Летни ученически курсове по компютърна грамотност за Сливен и региона

Летните месеци предлагат отлична възможност за ученици и студенти да практикуват и усъвършенстват това, което са научили през зимата. Във HStudio Design сме разработили практически насочени и едновременно с това много забавни летни курсове, на основата на най-широко използваните софтуерни продукти в света.

1-students.jpg?w=120&h=87&h=87

Летни компютърни курсове Сливен

За деца до 14 години, които се интересуват повече от компютърни приложения, отколкото от програмиране, предлагаме курсовете Забавление в офиса . Юношите изучават всички основни операции в средата наWindows, MSWord, MSExcel, MSPowerPoint, и Internet.

Децата с изявени артистични интереси могат да направят първите си стъпки в компютърната графика, като създават компютърни колажи, прилагайки атрактивни графични ефекти и техники за обработка на растерна и векторна графика. В курса CorelDrawи Photoshop за учащите създават още своите първи компютърни анимации.

Юноши с интереси към архитектурата и интериорния дизайн е подготвен курса на обучение “AutoCAD и 3Ds Max”-моделиране и визуализация.

Internet I ниво: Въведение във възможностите за използване на информационните ресурси на Internet: Електронна поща, работа вWEBbrowsers,ICQ, chat, Skype,Facebook,Twitter и много други актуални приложения.

Internet II ниво: WEBdesign: създаване на WEB страница със средствата на MSFrontPageи DREAMWEAVER. Изучаване основите на HTML.

FLASH: програма за анимация, широко използвана за реклама и WEBdesign. Обучението включва запознаване с интерфейса, инструментите и техниките на векторната анимация. Смесване на звук и анимация във филми на Flash.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.