Премини към съдържанието
  • публикации
    4
  • коментари
    0
  • прегледи
    3238

За този блог

Над 1000 приложения на най- модерната цифрова технология на 21 век!

Публикации в този блог

 

Представяне на електромотор чрез Augmented Reality павилион.

Аугментед Реалити технологията навлиза все повече и повече с конкретни приложения в различни сфери. Навлиза в живота на хората и чрез използване на публични места. Ето едно такова маркерно Аугментед Реалити приложение.

arincome

arincome

 

Технологията Augmented Reality в комбинация с новата портативна конзола PlayStation Vita на Sony

Ако си попаднал тук по какъвто и да е начин, имаш изключителнана възможност да се запознаеш с едно от най- новите приложения за игри чрез помощта на Аугментед Реалити технологията. Следвай този линк. Там те очакват и други приятни приложения.

arincome

arincome

 

Mercedes-Benz ще представя новите си автомобили чрез специално Augmented Reality приложение за iPad.

По време на предстоящото автомобилно изложение „2012 Qatar International Motor Show“, което ще се проведе между 25 и 28 януари тази година в катарската столица Доха, автомобилният гигант Mercedes-Benz ще представя новите си модели автомобили и нововъведенията по тях с помощта на технологията Augmented Reality. Виж целия материал и видео демонстрация на следния линк.

arincome

arincome

 

150 секундно обяснение на технологията Augmented Reality

Технологията Аугментед Реалити е една от най- иновативните и бързо развиващи се цифрови технологии на 21 век. Ето кратко видео, което обяснява основите на тази технология. В другите постинги по- нататък ще бъдат представени многобройни приложения за компютри и мобилни телефони.

arincome

arincome

×
×
  • Добави ново...