Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    0
  • прегледи
    2438

За този блог

Мойто дневниче

Публикации в този блог

 

Разбито сърце...

Сърцето разбито крещи: "Върни се, обич, върни!" Сърцето, с рани отровни, рони кървави сълзи, огромни! Обич! Къде си отиде? Къде по света ти се спря? Обич! Нима недостойна се оказа мойта душа? Душата е пуста без теб, сърцето отново заспа, очите помръкват по теб, светлината замръкна в нощта. Сърцето ридае, изгубило свойта звезда. Сърцето без помощ се кае - обич, без твойта душа!

sexy_ani

sexy_ani

 

Искам да сънувам пак

Искам да сънувам пак Защо за тебе още мисля не мога спомена да залича за всичките фалшиви думи, любовта, която ти ми обеща Дали все още има смисъл да страдам и да плача за това, но знам, не трябва да обичам човека, който си сега Не мога още да повярвам, че всичко е било лъжа и всичките ти нежни ласки били са някаква игра За теб на всичко бях готова дори живота си да променя, но ти за миг не се опита да повярваш в любовта След себе си остави болка безкрайна самота и мрак във сънищата ме обичаш събуждам се и искам да сънувам пак...

sexy_ani

sexy_ani

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.