Премини към съдържанието
  • публикации
    6
  • коментари
    4
  • прегледи
    2777

За този блог

Unison Design - Интериорен дизайн Ви предлага цялостни интериорни решения, 3D визуализации и проектиране на мебели за Вашия дом.

Публикации в този блог

unisondesign

Представям Ви интериорен проект на двустаен апартамент в гр. София, кв. Младост, който се простира на жилищна площ от 53 кв.м. Състои се от входно антре, хол с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалетна. Апартамента е предназначен за отдаване под наем. Характеризира се с модерен, стилен, уютен интериор, създаден за хора с характер и стил. В най-скоро време очаквайте и реализацията. Повече информация за предлаганите услуги и начина на работа, не се колебайте да посетите сайта и да се свържете с мен: www.unisondesignbg.com

unisondesign

Искам да Ви представя интериорен проект на Детска стая за две момичета, с обща площ от 14 кв.м. Условието на собствениците при проектирането, беше леглата да са едноетажни и мебелите за всяко дете да са еднакви. Моята цел беше да създам красив, функционален и хармоничен интериорен дизайн. Свежият дизайн на мебелите и цветовата гама допринася за веселата и жизнерадостна атмосфера в стаята.

5902ce436c797_---------detsko-obzavejdane----detskko-obzavejdane-mebeli-interioren-dizajner.thumb.jpg.9376e2e15daa6d4e3c94a7848f621d0f.jpg

Мебелите са изчистени с модерна визия, разположени плътно до стените, по този начин в центъра на помещението остава достатъчно място за свободни движения и игри.

5902ce43ea41b_--------detsko-obzavejdane----detskko-obzavejdane-mebeli-porachka-unison-design.thumb.jpg.77e3d78f6167ae920b1e4fc289836abe.jpg

Всяко дете разполага със собствен гардероб за съхранение на дрехи и вещи. Бюрото запачва непосредствено след нощното шкафче, обурудвано с чекмеджета, за по-голямо удобство.

5902ce4471804_-------obzavejdane----detskko-obzavejdane-mebeli-porachka-unison-design.thumb.jpg.0878e69ac4977012eb134fd4ca6eb66c.jpg

Над леглата са поставени конзолни шкафове, комбинирани с отверена ниша, за книги или декорации. На дъното им е монтирано диодно лед осветление, служещо за нощна лампа.

5902ce41d3638_--------obzavejdane----detskko-mebeli-porachka-interioren-dizajner-unison-design.thumb.jpg.37d3ca2acbbb37b0f9ae560fa5fd4218.jpg

Комбинация от смелите цветове като малиново и жълто, с неутралното дървесно прави стаята забавна и игрива, внасяйки жизнерадостно чуство.

5902ce4151e04_------------detskko-obzavejdane-mebeli-po-porachka-vizualizaciq-unison-design.thumb.jpg.4b5cc86007ecbbc716c47951945808fe.jpg

Крайният резултата – свежа и функционална детска стая с мебели за съхранение и достатъчно място за игра, в която всичко е поделено поравно!

5902ce4246130_----------detska-staq-interioren-dizain.thumb.jpg.102259538cc363b17c279b71d35c8f75.jpg

unisondesign

Интериорен дизайн на дневна с обща площ 20 кв.м. в гр. Банско
Отворете врата на дома си и поканете природата вътре!

   Проекта който ще Ви представя днес включва дизайн на стая за отдих и помещение за дърва с обща площ 20 кв.м. Заложени са земни, топли тонове, синоним на домашния уют и комфорт. Известно е, че естествените материали и елементи могат да Ви направят по-спокойни, целенасочени и изпълнени с енергия.

Още при първия разговор с клиентите единодушно решихме да заложим на светли, топли тонове в дневната зона с площ 13 кв.м с цел създаване на оптически простор. Първоначалното пространство беше едно. Моята задача беше да се получат две помещения. Едното стая за релакс и отдих за семейството, а второто за съхранение на дърва за огрев.

Много и разнообразни материали са използвани в обзавеждането на интериорния проект. Акцентите тук паднаха на мебелите от естествен материал и присъствието на цветни акценти, които придават уникален и приятен външен вид на помещението.

Разделих двете помещения със стена от гипсокартон с декоративна ниша за съхранение на дървен материал. Интересен акцент, подчертаващ индивидуалния, модерен стил на помещението.

Основен материал използван за дивана е масивното дърво. То подсилва общата енергетика, внася уют и топлина, и чудесно се съчетава със стената с декоративна мазилка. Декоративните възглавници са цветни и свежи, веднага създават уникален цветен акцент в стаята.

За холната масичка комбинирах  топлотата и уюта на естествените материал - дърво със студените - хром и стъкло, особено актуално в момента.

Елегантен акцент в стаята внася и декоративното пано на стената с тв шкафа. Мебелите са с изчистен дизайн, комбинация от бял и лилав гланц, който по никакъв начин не се натрапва. 

Окаченият таван е със скрито разсеяно осветление и централно осветление. Допълнителна атмосфера създават и вградените луни в тавана, който подчертават декоративната мазилка.

Интериорен дизайн-интериорен дизайн на дневна-дневна-обзвеждане-дневна в кафяво-унисон дизайн-ралица запрянова-interioren dizajn-dnevna_1.jpg

Интериорен дизайн-интериорен дизайн на дневна-дневна-обзвеждане-дневна в кафяво-унисон дизайн-ралица запрянова-interioren dizajn-dnevna_2.jpg

Интериорен дизайн-интериорен дизайн на дневна-дневна-обзвеждане-дневна в кафяво-унисон дизайн-ралица запрянова-interioren dizajn-dnevna_4.jpg

Интериорен дизайн-интериорен дизайн на дневна-дневна-обзвеждане-дневна в кафяво-унисон дизайн-ралица запрянова-interioren dizajn-dnevna_5.jpg

Интериорен дизайн-интериорен дизайн на дневна-дневна-обзвеждане-дневна в кафяво-унисон дизайн-ралица запрянова-interioren dizajn-dnevna_6.jpg

Интериорен дизайн-интериорен дизайн на дневна-дневна-обзвеждане-дневна в кафяво-унисон дизайн-ралица запрянова-interioren dizajn-dnevna_7.jpg

unisondesign

Вашата баня може да е най-малката стая в жилището, но няма причина, поради която да не изглежда красива, функционална и отговаряща на Вашите нужди. 

Днес искам да Ви представя интериорен дизайн на баня. Банята е с обща площ 3,3 кв.м. Зеленият цвят в интериора на банята изглежда доста отпускащо и освежаващо.  Комбинация от черно и зелено изглежда прекрасно с  модерния дизайн на банята. Зеленото е в  тясна връзка с природата, и това е, което помага да се създаде успокояващ и свеж дизайн.

Модерен черен шкаф с мивка с изчистен дизайн, който добре се слива със стените без да се натрапва. Зоната за душ е отделена със стъклен параван и лентов сифон. Тоалетната е с вградена в стената структура, над нея има декоративни ниши от плочки – за тоалетни принадлежности и аксесоари. Осветлението е  с вградени в тавана лунички и осветителното тяло с насочено осветление над шкафа с огледалото.

 

Интериорен дизайн-баня-обзавеждане-баня зелено-баня черно-Unison Design-interioren dizajn-1.jpg

Интериорен дизайн-баня-обзавеждане-баня зелено-баня черно-Unison Design-interioren dizajn-2.jpg

Интериорен дизайн-баня-обзавеждане-баня зелено-баня черно-Unison Design-interioren dizajn-3.jpg

Интериорен дизайн-баня-обзавеждане-баня зелено-баня черно-Unison Design-interioren dizajn-4.jpg

Интериорен дизайн-баня-обзавеждане-баня зелено-баня черно-Unison Design-interioren dizajn-5.jpg

Интериорен дизайн-баня-обзавеждане-баня зелено-баня черно-Unison Design-interioren dizajn-6.jpg

unisondesign

Спалната на всеки дом е кътчето за спокойствие, релакс и уединение!

Интериорният дизайн, който ще Ви представя е част от интериорен проект на апартамент в град София. 

Спалнята  е издържана в хармония в стила на цялото жилище. Заложено е на основният използван похват - контраста. Цветовете са топли и приветливи. Свеждането до минимум на всички форми и линии за постигане на чист, минималистичен вид.

Акцента тук са дизайнерските декоративните стенни пана, които са елегантно продължение на окачения таван. Леглото е с тапицирана табла и ефектно скрито осветление, създава усещане за „летящо легло“ и ефирност. Резултатът, както можете да видите, е легло, което сякаш стои във въздуха.

Гардероб с три плъзгащи врати, едната от които е огледало, оптически уголемява пространството. Тъмната подова настилка добре контрастира на белите мебели.

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на спалня-1.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на спалня-2.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на спалня-3.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на спалня-4.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на спалня-5.jpg

unisondesign

Класически цветен дует черно-бяло

 

Интериорният проект, който искам да Ви представя е дневна зона. Изборът на цветова концепция  черно и бяло, съчетание, което придава изтънчена и загадъчна визия на дома. Контрастът придава смисъл на предметите като ги кара да изпъкват. Неутралните цветови нюанси създават една удивителна, уютна и отпускаща атмосфера, внасят  чувство на лукс и ред. Един отличен фон за смели  цветни декоративни акценти.

 

Дневната зона е общо пространство с кухненския кът и кът за почивка с обща квадратура 19 кв.м.  Кухнята е решена в бяло и черно. Изчистена, модерна и функционална. Присъствието на черният цвят създава фокусна точка, привличаща погледа и придаваща индивидуалност и дълбочина.

В къта за почивка е поставен удобен диван и малки масичка. На цялата отсрещна стена е разположена бяла корпусна мебел с TV-кът, с достатъчно място за съхранение. Свеж акцент в помещението внася пъстрият килим. 

Подовата настилка в цялото помещение е гранитогрес, с оглед на практичността при поддържането на такъв тип керамика.  Дизайнът на окачения таван със скрито осветление не разделя отделните зони, търсен ефект, създаващ оптическо усещане за простор и обединяващ отделните зони.

Антрето е лицето на всеки дом! И тук  е заложено на цветовата комбинация от бяло и черно. Тези два цвята са перфектна комбинация за всеки един стил на обзавеждане и декориране, а контрастът между тях придава смисъл на предметите като ги кара да изпъкват.

Стените на помещението, както в дневната, така и в антрето,  са решени в сиво и бяло, като фон, на който да се получи  контраст с останалите елементи.

Окаченият таван е със скрито диодно осветление с плексиглас, подчертавайки ходовата линия. Огледалото на стената  оптически  уголемява пространството.

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на дневна-1.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на дневна-2.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на дневна-3.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на дневна-4.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на антре-5.jpg

Интериорен дизайн-апартамент-обзавеждане на антре-6.jpg

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.