Премини към съдържанието
  • публикации
    4
  • коментари
    5
  • прегледи
    1070

За този блог

Добре дошли в моят блог , тук е за хора които харесват модата и искат да разберат повече за нея.

Ние обличаме не тялото, а духът !!

Публикации в този блог

 

Идеи

Моля дайте ми идеи за някоя нова тема свързана с модата понеже в момента не мога да се сетя. Мерси предварително

Лорито

Лорито

 

Дайте нов живот на старите си дрехи

Модата не е резултат на нови тенденции, а на добре припомнени стари такива. Ако и вие сте сред привържениците на това твърдение, със сигурност не сте от шопинг маниаците, които всеки ден си купуват нови дрехи, а предпочитате да се наслаждавате на тези, които вече имате в гардероба и са направени от по-устойчиви материи. H&M имат целогодишна инициатива, чиято цел е събиране и рециклиране на стари и ненужни дрехи. Хората, които се включват в нея, връщат в магазините на H&M, своите стари дрехи, без значение каква марка са те, и получават 15% отстъпка на продукт по избор при следващата си покупка.В инициативата може да се включи абсолютно всеки, разбира се, вие също!  

Лорито

Лорито

 

Мода

Мода (на латински: modus - маниер, норма, правило, време, ритъм) означава начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Модата е израз на стремежа и идеала за красота. Тя е най-вече социално психологично явление и може да служи като средство за поставяне на социални граници. Всичко модно привлича общественото внимание, но то не винаги е по възможностите на хората с нисък социален статут. Общественото мнение също така може да бъде манипулирано и насочвано към различни направления в модата и вкусове. Най-известните световни модни центрове са Париж, Лондон, Милано, Лос Анджелис и Ню Йорк, но градове като Токио и Сидни също печелят популярност.

Лорито

Лорито

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.