Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    0
  • прегледи
    183

За този блог

Публикации в този блог

 

ДИСТАНЦИОННО СЪС 102 БУТОНА

ДИСТАНЦИОННО СЪС 102 БУТОНА е поредният интересен проект от студиото на Артемий Лебедев. Устройството се нарича Pultius и е с дължина над половин метър. Бутоните на него са подредени в три реда, за превключване на нужния телевизионен канал. По този начин всеки канал има отделен бутон. В описанието на продукта се казва, че потребителите могат практически мигновено да получат достъп до един от 300-те канала, програмирани в устройството за прием на телевизия. За сега обаче не е известно кога точно ще се появи на пазара, колко ще струва и дали изобщо ще е удобно за употреба.

afreto

afreto

 

На този ден.

21 октомври На този ден през... *1520 експедицията на Фернандо Магелан преминават протока, който свързва Атлантическия с Тихия океан и днес носи неговото име. *1790 трикольорът е утвърден за национален флаг на Франция. *1805 при Трафалгар британският флот начело с адмирал Нелсън разбива обединената ескадра на Франция и Испания. *1917 първите американски части пристигат в Европа, за да се включат в Първата световна война в подкрепа на Франция и Великобритания. *1984 умира френският кинорежисьор Франсоа Трюфо (р. 1932). На този ден са родени... *1833 Алфред Нобел ­ шведски инженер, откривател на динамита и създател на известните награди за постижения в различните области на човешката дейност (+1896). *1912 Дьорд Золти ­ унгарски диригент. *1917 Джон “Дизи” Гилеспи ­ американски тромпетист, един от създателите на модерния джаз (+1993). *1945 Никита Михалков ­ руски киноактьор и режисьор (“Жесток романс”, “Сибирският бръснар”).

afreto

afreto

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.