Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    0
  • прегледи
    1251

За този блог

V2007-Днвник

Публикации в този блог

 

2 Забавни Вица!

Вълчо помолил Лисана да и партнира тази вечер,на партито в гората. -Вълчо,ти само псуваш,ще ме посрамиш! -Няма лисо,ще говоря само за цветя! -Е...добре Вечерта се случило така,че трябвало всички да седнат за да хашват,па посе да танцуват.Лиса и Вълчо били на номер 48.Лиса отишла до тоалетна,а вълкът тръгнал да обикаля за масата.Видял номера и заека,седнал на неговото място.Рзгневен той казал на Заека: -Ей,кукуряк!Яяяяяааа нарцис отъ тука,че такъв щи макна,та да се обожуриш! В Едно село 2 години не доли нови технолигии,а имали проблеми с хлебарките.Дошло времето,местни избори...Кметът предложил с 60% отстъпка да се пазарува от бабите и дядките за препарати против хлебарки ,,Хлебаркоубивач''. Баба Ганка отишла и суи го купила.Върнала се тя,но нали не знаела как се ползвал се върнала в магазина: -Извините,този ,,Хлебаркоубивач'' как действа? -Сега ще ви обясня,значи,гоните една хлебарка,вземате този препарат и го пръскате в учите-като дездорант.Пускате я,след 3 седмици ще е мътрва!(Еееех....технологиии)

V2007

V2007

 

Няма да има ъпдейти до 24 Декември 2007 г.

Извиняваме се,но сайтът на I-NET Bulgaria няма да е достъпен до 24 декември.Всички материали са изтрити.Извиняваме се на всички,които са платили за реклама,както и на всички дали ни HTML кодове. Детайли: -Затворен до: 24.12.07 г. -Следващ ъпдейт: 24.12.07 г. -Ъпдейти: няколко през 2007,2008-ма год. Януари-10 ъпдейта(може и по-малко) Извиняваме се за неудобството си!

V2007

V2007

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.