Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    0
  • прегледи
    2064

За този блог

SystemGroup България предлага иновационни решения за автоматизация и оптимизация на предприятия в сектира на търговията, логистиката, промишлеността и сферата на услуги. Ние работим със световните лидера в бранша и сме партньори на Motorola, Zebra

Публикации в този блог

 

Склада е място за печелене на пари

Складовите операции се усложняват с всеки изминат ден. Това кара фирмите да търсят решения за автоматизация на складове, по този начин постигайки конкурентно предимство. Комплексните решението за автоматизация, предлагани от SystemGroup България са построени въз основа на WMS система SmartStock на Чешката компания Barco. Това решение позволява да се контролират всичките етапи на работа със стоката и да се повиши ефективността на Вашия склад. За справка: WMS – анг. Warehouse Management Systems, на бълг. Система за Управление на Склада, позволява значително да се повиши ефективността на работа на склада, управлявайки всички складови процеси в реално време. В България вече ясно се осъзнава факта, че за една фирми складовото стопанство е много важна част от бизнеса и намаляването на финансовите загуби за издръжка на склада би означавало голямо предимство пред останалите конкуренти. Така, докато за едните склада е място на загуба на пари, за други – това е място за печелене. Задачата на WMS системи е да повиши ефективността на склада, по този начин да се спечелят пари. От друга страна, това е начин да се понижат разходите. Изграждането на проект от този клас състои преди всичко от избор на софтуерно решение, по-нататък оборудване и консултации по внедряване. Разбира се, тези решения отнемат известно време и преди компаниите да започнат внедряването на подобна система те трябва да се подготвят. Не малка роля тук играе и опита на консултантите, които внедряват софтуера и го настройват в зависимост от нуждите на конкретния клиент. Предимството на SmartStock е в това, че не е необходимо клиента да се нагажда към софтуера, процеса е точно обратен. След внимателно проучване на пазара SystemгGroup стигна до извода, че системите за управления от типа WMS тепърва ще почнат да се търсят в България. Едно такова решение изисква внимателна преценка от страна на клиента, както и сигурност в качеството на работа на консултанта. От своя страна SystemGroup максимално облекчава клиента, като предлага цялостно решениe: хардуер и софтуер. Компанията е партньор на Motorola Technologies и Zebra Technologies Corporation.

SystemGRP

SystemGRP

 

Motorola организира форум в София, част от серията: „Technology and Product Forums 2008”

На 22 април, в хотел “Holiday in Sofia” представителите на Motorola организираха форум за своите партньори и подробно ги запознаха с най-новите технологии и устройства предлагани от световния лидер, както и плановете за развитие на компанията в близките години. На форума бяха представени - Access Point AP-7131, безжичен комутатор RFS6000 и комуникационно устройство CA50. Access Point AP-7131 Първа в бранша точка за достъп с три независими радиоканала и скорост на предаване на данни до 300 Mbps. Новото устройство позволява едновременно предаване по VoIP, свързване с други Аccess Point или маршрутизатори, както и двудиапазонова защита от външно пробиване в мрежата. Безжичен комутатор RFS6000 RFS6000 е построен върху многоядeрен процесор. В съчетание с други Аccess Point стандарт 802.11 а/b/g/n, новия комутатор е универсално решение за организиране на единна безжична мрежа на предприятието. Устройството поддържа широк диапазон access point AP51X1, AP-7131, портове за достъп AP-300. Притежава всички съвременни защити за кодиране и аутентифициране на ползващите. CA50 Новото устройство рационализира обмена на данни и улеснява взаимодействието между служителите в сферата на разносната търговия, сферата на обслужване, на производството, увеличавайки производителността на труда и качеството на обслужване. Основните функции, които поддържа CA50 са: • Гласова връзка по безжична мрежа Wi-Fi; • Обработване на текстови съобщения с потвърждение (пейджър); • Лазерен скенер за баркодове за проверка на цени, търсене на стока в склада, потвърждаване на операции и множество др. бизнес приложения; • Издръжлив корпус, способен да защити устройството при падане на бетон от височина 1,2 м., осигуряващ по-продължителен живот в сравнение с устройствата от потребителски клас. Новите устройства, представени от Motorola ще позволят на партньорите и клиентите да се възползват от най-новите технологии в сферата на автоматизация и оптимизация на бизнес процесите, по този начин повишавайки своята конкурентноспособност на пазара.

SystemGRP

SystemGRP

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.