Премини към съдържанието
  • публикация
    1
  • коментари
    2
  • прегледи
    2214

За този блог

Добре дошли на корпоративния блог на Hicomputers.bg - официален и лицензиран представител на ESET NOD32 и NetBox за България.

Публикации в този блог

 

ESET NOD32 говори на твоя език

Българската версия на решенията за защита на ESET вече е достъпна за всички, които искат да разбират антивирусната си програма. Дългоочакваният превод на ESET NOD32 и ESET Smart Security е плод на многогодишни разработки и показва стремежа на лидера в проактивната защита да предостави по-комплексно решение, максимално близко до потребителите на българския пазар. Системите за информационна сигурност са преведени на повече от 20 езика, сред които български, китайски, полски, испански, руски и турски. В работата по българската система участват и специалистите от екипа на Хай Компютърс, изключителен представител на ESET за България. Много от проблемите, които възникват при работата с дадена програма, са породени от факта, че потребителите не винаги разбират съобщенията и предупрежденията на системата. Ако ESET NOD32 говори на познат език, потребителите ще могат много по-лесно да избират подходящите настройки и да реагират адекватно на съобщенията на приложението. А когато отличните качества на антивирусния продукт се съчетаят с българския интерфейс, потребителите се чувстват по-комфортно и още по-спокойни, че имат пълен контрол и информацията им е максимално защитена. Системите за защита са изцяло преведени на български език – не само интерфейса и системните съобщения, но и секцията за помощ, обучителните материали и инсталационната документация. От тях могат да се възползват както домашните потребители, така и корпоративните клиенти. За да изтеглите ESET NOD32 и ESET Smart Security на български език, влезте тук: Пълна BG Верия За повече информация за продуктите на ESET посетете www.eset.bg или се свържете с Хай Компютърс на 02/8138888.

Hicomp

Hicomp

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.