Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    0
  • прегледи
    293

За този блог

i-lance.bg - най-новият сайт за freelance

Публикации в този блог

 

3. Freelancing – начин за изкарване на допълнителни пари или възможност за професионална реализация

Freelancing – работа за изкарване на допълнителни доходи или начин да направим кариера? Разглеждайки този начин на работа можем да посочим много плюсове за да започнем като фрийлансър. Едното следва от другото.....ако работите от вкъщи по различни проекти и сте добили достатъчно опит и името ви е познато и се е наложило на пазара за фрийланс услуги, вие преспокойно може да кажете че работите като фрийлансър. Можем да го разгледаме в няколко аспекта – от време на време заработваш допълнително ; работиш това като втора работа или просто се занимаваш с това постоянно. Нека кажем нещо- всеобщо е разбирането че да си фрийлансър все едно си безработен. Напротив, фрийлансингът има сериозна заявка да се превърне в една от най-желаните професии поради многото примамливи предимства които осигурява.. Достатъчно голям брой проекти за изпълнение, носещи достатъчно добри доходи, изграждане на доверие с компаниите възложители, създаване на нови контакти, , придобиване на професионален пит, качествено изпълнение на задачите, спечелване на по-голям брой проекти- белези за професионалното издигане на един фрийлансър и стартиране на успешна му кариера, или как страничното заработване на пари се превръща в професия и постоянна работа. Вие изберете как да използвате професионалните си умения, но определено си струва да си осигуриш една такава постянна заетост , защото тя не е просто начин за печелене на пари, тя е началото на професионална реализация в сферата в която сме най-добри. Нека вашето занимание за свободното време се превърне в постянна работа, а какво по-хубаво тази допълнителна заетост да ви носи приходи . Възползвайте се от уменията и таланта си и използвайте свободното си време рационално! Започнете да градите вашата кариера сега!

i-lance

i-lance

 

i-lance.bg - най-новият сайт за freelance

I-lance.bg е съвсем от скоро на българския пазар . създадохме една freelance платформа , където да срещнем професионалисти и работодатели, за да създадем най-голямата социална freelance мрежа. I-lance.bg дава възможност на специалисти в различни области да печелят допълнително от своите умения и знания, но i-lance е и мястото , където те могат да се развиват прфесионално и да превърнат работата си на свободна практика в своя професия. Основни цели на сайта са, да създаде една общност, където ще се обменят опит, професионални знания и умения ; да създаде интеренет пазар на труда, който да осъществява връзка между фирмите и външни изпълнители, за да обменят информаця, опит и да решават конкретни проблеми. I-lance.bg цели да предложи на българския пазар перфектно обслужване, обединяване на професионалисти от цялата страна и възможност за тяхното професионално развитие. i-lance.bg е едно лесно решение за компаниите да спестят време и пари в условията на икономическа криза и добър начин за специалистите да печелят пари от вкъщи. I-lance.bg - бъдещият лидер в областта на freelance услугите!!! Посетете нашия сайт www.i-lance.bg и се присъединете към нас!!!!Посети моят уебсайт

i-lance

i-lance

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.