Премини към съдържанието
  • публикации
    37
  • коментари
    12
  • прегледи
    27961

СЪВЕСТИН


Лиляна Благоева Андреева

912 прегледа

 Сподели

blog-0681181001346330890.jpgСЪВЕСТИН

Съ . ( В. Е. СТ + ИН) = 3 календарни дяла . ( 5 . 2 квадрата . 43 кв.км + 17 кв.км = 1 341 кв.км – това е архитектурен план на екологичен град с календарен кадастър – виж чертежа.

Съ = З = 3 = три

В = 5 = Бор – хим.ел. №5

Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2

С= 4 = Куатро – хим.ел. №4

Т = 3 = Три

И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1

Н = 7 = Нитрогено – хим.ел. №7

ЧЕДО

ЧЕДО = ЧЕ . Д. О = 42 кв.км . 4 . 8 квадрата = 1 344 кв.км – календарен град – виж чертежа

Ч = 4 = Четири

Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2

Д = 4 = Делта – на гръцки език

О = 8 = Осем

ДЕТЕ

ДЕТЕ = ДЕ . ТЕ = 42 кв.км . 32 квадрата = 1 344 кв.км

Д = 4 = Делта – на гръцки език

Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2

Т 6 3 = Три

Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2

ЧИКО (момче – на италиански език)

ЧИ . К . О = 41 кв.км . 4 . 8 квадрата = 1 312 кв.км – вид календарен град с квадра с плащ 41 кв.км – виж чертежа

Ч = 4 = Четири

И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1

К = 4 = Куатро – на италиански език

О = 8 = Осем

БЕБО

БЕБО = БЕ . Б . О = 42 кв.км . 4 . 8 квадрата = 1344 кв.км – вид календарен град с квадра с площ 42 кв.км – виж чертежа.

СТЕФАН

СТЕФАН = СТ . Е . Ф + Ан = 43 кв.км . 2 . 15 квадрата + 51 кв.км = 1 341 кв.км – това е вид календарен град с квадра с площ 43 кв.км – виж чертежа!

Този архитектурен план за градска урбанизация е с оптимални параметри на човешкото ни битие така щото човекът да живее пълноценно, а природата да бъде опазена от човешката ни дейност!

Този план е изчезнал като информация при претопяването на предходните земи и слънчеви системи, където е бил построен. Предполагам, че е имало компютърна програма за проектиране, строителство и експлоатация на календарните градове.

Ние трябва да го възстановим и построим!

Но защо похищават и убиват деца? Защото името на града е на дете! Но е календарен. А богинята на смъртта в индуската митология е Кали (асоциацията е КАЛИ – КАЛЕндар) с черна кожа и бяло и червено име (калия и калинка)!Тези, които искат да станат безсмъртни убиват всичко, което носи името смърт, морт, мор, кали и т.н.

Така в 273 година пр.н. ера индиецът Ашока избива до крак съседните племена Калинга. Само за един ден са з заклани 7 000 души. Първородният син на дева Мария (морт – смърт – на латински) е разпънат на кръст. Майката на Калвин е изгорена на клада като вещица. Примерите са много и смразяващи.

Ние – българите сме много уязвими. Тракийските племена около Карлово, Калофер и Казанлък са се казвали Койлалети. Имаме още Калотина, Меричлери (морт – смърт) и много други!

Спомнете си за изчезналите деца и младежи в ЧИЛИ на стадиона по времето на Пиночет! Спомнете си за децата от дискотека “Индиго”, за сестри Белнейски! А малката Рени бе удавена в кладенец в Гърция от един албанец. Тя бе само на 11 годинки!

Днес е Александровден – ден на безследно изчезналите! Да сведем глави в знак на траур и после да ги вдигнем високо и с гняв да се заклеймим чудовищните престъпления на тайните секти!

Не само аз подозирам, че тайно се преследват хората по имената им и рождените им дати. Имаше и анекдот, който ни съветваше да си кръщаваме децата с безопасни имена като Транзистор и Салфетка!

Защо и рождените дати? Елементарно! “КАЛЕнда се казва първият ден на всеки месец в римския календар. Значи родените първородни синове (като Христо Ботев, роден на всичко отгоре в град Калофер) и на първа дата ( като мен, родена на 1-ви декември, че и с фамилия КАЛЕндерова) може да са деца на смъртта и подлежат на преследване!

Хора! През последните 23 години тайните сатанински садистични секти се развихриха много! Да ги спрем! Да се опълчим срещу суеверните шарлатани и да прекратим чудовищните им изстъпления! Не чакайте да дойде и вашия ред!

Инж. Лиляна Благоева Андреева

30 август 2 012 година

град Хасково

ден на безследно изчезналите

Александровден

 Сподели

0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...