Премини към съдържанието
  • публикации
    24
  • коментари
    4
  • прегледи
    90074

АСП спря сайта

evgenitm

1033 прегледа

КОНСТИТУЦИЯ на Република България,Член 54 (1)

Гражданите имат свобода на словото, печата, събранията, митингите и манифестациите. Те могат свободно да изразяват и разпространяват своето мнение по въпроси от политически, икономически, социален, културен и религиозен характер чрез слово, печат и по друг начин, както и да се информират при свободен избор на източниците на информация. Цензура не се допуска.

Уважаеми колеги! Вероятно четейки тези редове ще изпитате странното чувство за DE JA VU . За втори път спирам работата си по този сайт. Първия път поради синдрома “Бърнаут”- синдром на професионалното изгаряне, поради това, че работещият не вижда осъществени професионални успехи в своята работа. За съжаление този път правя това по волята на работодателя ми - изпълнителния директор на АСП госпожа Гергана Дрянска. На 19.06.2007г. бях уведомен от АСП с посредничеството на РДСП - Видин, че ако продължа да поддържам този сайт, ще бъда уволнен поради злоупотреба с доверието и уронване доброто име на работодателя. Последваха дни на размисъл... Какъв е смисълът този сайт да се прави от един бивш служител - никакъв. Губейки връзка с ежедневните проблеми в работата, късам и емоционалната връзка с Вас. Само този, който ежедневно се пече на огъня може да усети, какво чувстваме. Бих искал да остана социален работник, защото смятам, че това е моето призвание. Като председател на СО към ФСЗ на КНСБ в ДСП - Видин ще продължа да се боря за правата на колегите, който ми гласуваха не 5%, а 100% доверие.

Не съм убеден в едно! Нарушени ли са конституционните ми права? Имам ли прово свободно да изразявам и разпространявам своето мнение по въпроси от политически, икономически, социален, културен и религиозен характер чрез слово, печат и по друг начин? Обръщам се с този въпрос към юристи и правозащитни организации.

Искрено Ваш: Евгени Младенов!

мобилен тел. 08853160320 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...