Премини към съдържанието
  • публикации
    221
  • коментари
    260
  • прегледи
    235690

Българският произход на човечеството!

blog-0662725001382356182.jpgМного обичат казионните учени да се правят на ударени... с мокър парцал ;)

Отдавна се знае, че Голямата пирамида в Гиза е имала вход отстрани, който вход е бил зарит - за да не се разбере, че това не е гробница, а е било светилище с геомагнитно лечителско излъчване. От тези, с които е пълна България - планински скални светилища и подземни светилища. Не гробници, а светилища, върху които Древнобългарските жреци от хилядолетия са служели своите духовни мистерии в чест на Бога СебеАз и Бог Ра, Отец на Древните българи. След Библейския потоп в Черно море през 5504 г. пр. хр. Древните българи са се разселили около земното кълбо и са основали всички древни цивилизации, включително и Египетската. Построили са навсякъде своите огромни пирамиди - Египет, Мексико, Китай, Судан и др., за да заменят с пирамиди магичните български скалисти върхове с геомагнитно излъчване. И там да отслужват своите духовни мистерии и да се зареждат с геомагнетизма на майката Земя. Защото човекът от земя е направен. https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11530-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD/

Как са построили пирамидите ли!? - Със знание и умение - Дедите ни са били великани, огромни хора с просветлено разбиране за Божието мироздание. Което ние днес сме загубили. Те обаче, Древните българи, дедите на цялото човечество, са го имали - те са онези "старите и признати нефилими" според Битие на Библията, които са живели в Рая на Земята - територията на днешна България. Не случайно Масоните на Египет все още служат ритуалите си в Египетските пирамиди. И ако искате да видите оригиналът на пирамидите, достатъчно е да се огледате в тепетата на Пловдив.

Генетици сравниха митохондриална ДНК на синеоки индивиди в различни страни, като Йордания, Дания и Турция, като направиха заключението, че хората със сини очи имат един единствен общ прародител, който е живял на Черно море преди около 10 000 год., и се е разпръснал наоколо ведно с развитието на земеделие.

"Първите синеоки човешки същества са били измежду Прото Индо - Европейците (Арианите), които впоследствие са разпространили земеделието в Западна Европа и са яздили конете... си до Иран и Индия.", каза проф. Айберг от Отдела за Клетъчна и молекулярна медицина на Университета в Копенхаген. (http://www.sciencedaily.com/releases/2008/01/080130170343.htm )

Това откритие потвърждава моето твърдение, че:

- българският народ е най-древният народ в света и

- първата човешка цивилизация на Адам и Ева се е зародила на дъното и около Черно море. Там е бил Раят, за който Библията говори, там е първата човешка цивилизация и култура, за което свидетелстват многобройните и най-древни артефакти, открити по тези земи: най-старото обработено злато, най-старото вино, най-старите обработени скъпоценни и полускъпоценни камъни, най-старото писмо, най-старата вяра в Единението с Бога! (http://www.facebook.com/#!/notes/aliya-osho/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/459150760871219)

След Потопа, споменат и в Библията, Черно море, което дотогава е било само сладководно езеро, се превръща в море, като нивото му се повдига почти двойно при разкъсването на протока Босфора и нахлуването на водите на Средиземно море. ( http://e-lit.info/pub/518-mestniyat-ni-istinski-proizhod )

Само Ной се спасява, благодарение на умело построения си кораб-ковчег и след успокояването на водите, Ной се установява в Странджа планина - планина с мек и благоприятен климат, която все още пази растителни видове, съществували отпреди Потопа. Така Ной поставя началото на съвременното човечество. ( ://aliya.blog.bg/history/2013/05/03/noi-ot-strandja.1106728)

Самият Ной е бил благ и Божи човек, каквито сме и ние българите като негови преки наследници - благи хора или благарите, българите.

Да не забравяме и пророчеството на Ванга:

"Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички."0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.