Премини към съдържанието
  • публикации
    33
  • коментари
    37
  • прегледи
    5910

За Лъжата, Робството и Освобождението

За Лъжата, Робството и Освобождението

ЗА ДА ПРОЧЕТЕШ В GOOGLE+ КЛИКНИ ВЪРХУ ЗАГЛАВИЕТО!

СВАЛИ НА PDF от DROPBOX!

СВАЛИ НА PDF от MEDIAFIRE!

Човекът, носещ искрица от жаравата на свободата в сърцето си, в определен момент над четиридесетата си година започва съвсем ясно да осъзнава, както робското положение на обикновения човек навсякъде по света, така и лъжовната парадигма на Контролиращия Елит, властващ над него. Тогава той започва многогодишно дирене за естеството и корените на това робство. Започва да се чуди и изследва, как така става, че от прекрасните, любвеобилни, всерадостни, чисти и честни същества, каквито ние всички идваме на този свят, „пораствайки” и „съзрявайки” се превръщаме в лъжливи, коварни, безсърдечни, жестоки насилници и убийци на животни и хора. Ако този изследващ човек не се задоволи само с умозрителни заключения, а започне експериментиране, той ще установи, че деца, които не са изложени ежеминутно още от съвсем крехка възраст на масовата пропаганда от „детски”, „развлекателни” и „информационни”, просмукани от насилие програми по корпоративните масмедии съзряват като жизнерадостни, спокойни, щастливи и самостоятелно мислещи възрастни. И ако този изследващ човек не се спре само до тези заключения, а продължи да рови и човърка в ранената и болна човешка душа, за да достигне и намери зловредния „вирус”, който бавно я умъртвява, може би след дълго и усилно търсене ще открие ИСТИНАТА.

В началото тази Истина изглежда толкова абсурдна и дори нездрава, че изследващият много лесно би могъл да я отхвърли, ако... Да, ако тя не се потвърждаваше от ежедневния ни опит и здравия разсъдък!!!

Za lazhata robstvoto i osvobozhdenieto - Stamat - 1.jpg

Нека си представим, че сме малцина нашественици, но искаме да превземем и подчиним един многолюден народ, който има култура и светоглед съвсем различни от нашите. Този народ живее в мир, любов и разбирателство, има високи духовни ценности и стремления, съзнава и вижда в себе си, във всяко живо същество и навсякъде наоколо Творецът-Творение и затова почита, пази и уважава всички и всичко. Той поддържа чиста и жизнена връзката си със своя Творец и цени живота на всяко същество, защото вижда в очите му себе си и Творецът. Не убива за храна чувстващи същества, за да задоволи страстта си към мъртва плът, защото това е изяждане на себеподобен. Този народ е щастлив и живее, като не налага волята си на другите, защото знае, че подчиненото положение отнема свободата, както на роба, така и на господаря. Този народ има чисти стремежи за духовно израстване, но не и за власт над ближния. Хората от този народ нямат нужда да воюват, властват, съдят или да се доказват пред околните, тъй като съзнават, че всичките са еднакво ценни за Творецът-Творение. Те живеят в хармония, любов и уважение към Творецът и всичко наоколо и съвсем естествено е, че не познават престъпленията, тъй като предпоставките за тях отсъстват.

И как съвсем незначителен брой завоеватели могат да поробят този многоброен народ? Директен конфликт не би донесъл успех. Следователно е нужно да се проникне тайно и скришом, с измама и хитрост, вътре в най-тайните кътчета, в светая светих на противника и чрез подмяна на ценностната му система, той да се отслаби, обърка и деморализира.

Za lazhata robstvoto i osvobozhdenieto - Stamat - 2.jpg

В началото лека-полека нека се отслабят връзките между хората, чрез подхранване на егото и внедряване на фалшиви цели за домогване, за да се стимулират лицемерието, коварството и предателството. След това нека се инсталират изкуствени йерархични структури, които да омагьосват слабоволевите и да изкушават и привличат неудържимо зараждащата се клика от контрол-маниаци, от което неминуемо ще избуят низостта, алчността и властолюбието и ще благоприятства появата на социопатите. После нека се поругават, осмиват и забраняват по всякакъв начин традициите, наследствеността и уюта на семейното огнище, като се стимулира скитничеството и ангарията в странство, за да се разпространят самотата, безразличието и безскруполността на безотечественика. И накрая нека се пропагандират лъжи, измислици и невъзможни абсурдизми изопачаващи, обругаващи и отричащи, както изконната и вечна трансцендентална и духовна взаимосвързаност на живото същество с Творецът-Творение, така и истинската същност на  живота и самото естество на света, който обитава този народ.

Za lazhata robstvoto i osvobozhdenieto - Stamat - 3.jpg

И ето, по такъв начин, ние всичките, скришом и потайно, в продължение на векове бяхме непрекъснато, последователно и методично индоктринирани в една лъжовна, напълно измислена и нямаща нищо общо с действителноста, но изкуствена изградена, нагласена и манипулирана парадигма от властващия Илюминатски Елит. Ето, как ние всичките бяхме изтръгнати от обятията на вселюбящия ни Творец и бяхме запратени да се лутаме безпричинно, безотрадно и безцелно всред отломките от Големия взрив, налудно търсейки невъзможното си родословие сред амеби, риби, измислени „динозаври”, прасета и шимпанзета. Ето, по този начин бяха произведени и мултиплицирани милиардите био-аутоматони съгласяващи се, без да поставят под съмнение, и подчиняващи се на всички команди, издадени от Илюминатската йерархия, колкото и безсмислени, брутални или жестоки да са те. Ето как, ние всичките загубихме висшата си духовна принадлежност към обиталището на Творецът-Творение и се сдобихме с панелна квартирка в крайния квартал на Елитарните хазяи.

Za lazhata robstvoto i osvobozhdenieto - Stamat - 4.jpg

Е, не трябва да се отчайваме! В никакъв случай! Защото Глобалистите-Елитаристи-Контрол-маниаци забравиха изначалната и фундаментална истина за човешкото същество, а именно, че ние сме извечно и завинаги трансцендентално свързани с Творецът-Творение и веднаж тръгнали по пътя на познанието винаги постигаме освобождение!!!

Мир и Любов!

СТАМАТ

23-ти Декември 2015 година0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.