Премини към съдържанието

ИНАЧЕ В ИНТЕРНЕТА ИМАХ И ИМАМ ПРИЯТЕЛИ, МАЛКО, НО ИСТИНСКИ!

Anita Hristova Trifonova

119 прегледа

Един вълнуващ коментар , а имам още много ,обичаха ме хората, а и сега, но се пазят.Познайте защо.

Който е приятел на секирата гонка отвсякъде.Неписан закон и сега важи.

toni    2011-02-23 15:12:49     
"Тъжно и гневно.Ти си силна жена,с нежна душа.Разбрала си невежеството,злобата на дребни душици, намери сили и ги ОСТАВИ.Те няма да те разберат,други ще се забавляват,трети ще те съжаляват.В тези сайтове изобилства от лъжи,злоба,неуважение.Зарежи ги,намери сили и се извиси над тях.Отстъпи,това не е малодушие,а ще покаже силен характер. Научих чè след като не мога да заповядам на слънцето да свети, по-добре е да се скрия на сянка.Твоите послания да те оставят на мира,теб и семейството ти, доставя удоволствие на тези които ти го причиняват. Не им позволявай. Но с такива блогове нямаш успех.Това е моето чисто човешко мнение. Пак ти повтарям,остави да се задавят от собствената си злоба.Така ще ги победиш. Имаш прекрасни стихове и клипове,те докосват душата и който я има те разбира. Истинна си, остани такава"

ЕТО ЕДИН ТАКЪВ, който се прокри след време,който бе маша на разказвача Стефан Кръстев-cefulesteven,

който пък от своя страна се пресели по-близо до мен в Плевен.И дваманта са от Асеновград и тогава,

а защо не и сега по -прикрито какви ми ги вършипха , та и на дъщеря ми.Лидерката им беше пак "българка" като тях родена в Кърджали ,живееща в Хасково-около сина ми. Та тя беше загубила дъщеря си  и така сториха с какво те си знаят ,че дащеря ми почти я бях загубила  и аз и то точно по онова време,когато ме ровеха и идваха в Плевен.Дъщеря ми поне остана жива.Но синът ми е още там в оня край и го ИЗПИВАТ!!!

Ще пускам този пост до безконечност, дори и с паузи, щом Ви сърби ще Ви почеша! Няма да трия стари, няма да е дословно същият, за да ме прекарате за спам. Така по-бързо ще стигна до края на постването си в този корумпиран блог! А ИНАЧЕ ДРАЗНИ ВИ , ЧЕ ИМАМ ПРИЯТЕЛИ, ИМАМ И НЕ СА ТАКИВА КОБРИ , КАТО ВАС НЯКОЛКОТО ТУК.:) Ще си поиграем,ок! Очаквайте песен за Вас, знам кои сте и кой ви е гръб.

 

 

ПОКУШЕНИЕТО В ИНТЕРНЕТА НА ПРОФИЛИТЕ НА А.Х.ТРИФОНОВА 

Един от многото лични сайтове мои,като другите преди него-ИЗТРИТ!  http://cekupama.hit.bg
Това е един от няколкото ми лични сайта ,които периодично се изтриваха след месец два от създаването им.

ТОВА АКО НЕ Е ГАВРА КАКВО Е ?

7cf6c2731c213e63562b5da4c6aa033a?s=128&r


След организираното изтриване на 10.02.2009 на най големият блог тогава в blog.bg -моят, днес събота 10.07.2010 след месеци тормоз от група потребители върху мен и манипулиране на профила и блога ми ПАДАМ И СТАВАМ НА СЕБЕ СИ ВЯРНА ОСТАВАМ в sibir.bg, след месеци плагиатство на стиховете ми от потребители И на сибир, прикрити от админите днес се извърши организирано покушение върху профила и блога ми. На пракТика никой досега не може да влиза дори от приятелите ми в профила ми, блогът ми . Профилът ми в сибир не съществувал, това ми казват приятелите ми там, когато ме търсили. От всичките ми категории в блога ми в сибир са изтрити най добрите ми клипове и стихове. Аз пускам, след мене се трие. Разменят ми стиховете в категорийте ,за да ме изкарват тъпа и всякаква. В sibir.bg се правят масово по патент на тези от блог беге профили с мои данни и заглавия. В blog.bg има няколко фалшиви профила с мои данни и мои снимки та и мои стихове -преправени! Обиждана съм и наругавана от анонимни и фалшиви двойни тройни профили . Изолирана съм. Заплашвана съм да се скрия с това име секирата, да спра да блокирвам хора, които ми нарушават работата в сайта. В откровения ком също не съм допускана -без повод . Само като си написах ПАДАМ И СТАВАМ НА СЕБЕ СИ ВЯРНА ОСТАВАМ и ми се отговори ,че нямам право да бъда в този сайт. В kaldata.com също. Защо? Защото съм секирата? В стихове беге същата работа-умишлено не ми одобряваха творбите и не ги пускаха , накрая бяха изтрити-пак доста на брой. В камината нет, след като пуснах доста постове пак ме блокираха -поводи все намират. В bg.netlog.com бях също блокирана уж заради снимки, за което ми се извиниха ,че било тяхна грешка, но след като аз си направих нов профил и блог там. Той засега фигурира ,НО НЕ МОГА ДА ПОМЕСТВАМ СТИХОВЕ-ИЗЛИЗАТ КАТО РАЗКАЗИ И ТО ОТКАКТО СЕ ОПЛАКАХ - сега редактирвам. И в sibir.bg също ми отмъщават, че се оплаквам ….напълно съм изолирана и ми изтриват клипове най вече. Неприятностите ми започнаха в sibir.bg , след като бях изтритa от blog.bg и намерих убежище в sibir.bg. Изтриха ме и от сибир беге, но след месец сайта изчезна.От всички форуми и блогове на попфолка където писах заради дъщеря си, защитавах я  бях също блокирана.Знаете,че съм муз.професионалист и оите анализи и критики за песните на певачките на МИТЬО ПАЙНЕРА ГО ДРАЗНЕХА, НО НЕ ГО ДРАЗНЕХА ОБИДИТЕ ПО ДЪЩЕРЯ МИ ОТ НЕГОВИТЕ ПЕВАЧКИ УЖ НЕЙНИ КОЛЕЖКИ.Разбира се ,че той трябваше да избере тях-много са  и все силиконки и изкуствени красавици със средно образование пред дъщеря ми.
Но след като и Плевенчани разбраха , че пиша в sibir.bg, че не съм спряна след изтриването ми в blog.bg. Продължава се…Сега в sibir.bg се пускат профили, блогове, постове подобни на моите. Никъде не пише ,че е забранено да блокирвам, но неприятностите ми идват и от това. Дори ако блокирам един , някой блокирва още няколко след него. Така ме изкарват всякаква. Имам съмнения ,че това са групички, които върлуват в целият интернет, дори и бизнес правят . На хакерите се плаща яко, а на админите ….Нямам думи. В последствие бях изтрита и от откровения ком, стиховетебеге, щъркел, камината и още два три форума и блога.Какво преча на тези които не смогват да поддържат толкова сайтове и форуми, аз да съм им крива нещо2 Това ми струва труда, очите, недоспиване...защо злобеят и парвят мизерии и сега се продължава.Защот сме лош народ-злобен и завистлив и затова ще ни свършат не само с разни вирусчета.
Всичко лошо започна, когато мои интернет приятели започнаха по телефона да ми се обаждат, че не могатда влизат в блога ми в sibir.bg -ПАДАМ И СТАВАМ НА СЕБЕСИ ВЯРНА ОСТАВАМ, че не могат да гласуват, че не могат да ми пишат на лични, че пише – Блогът не съществува. А гледам профилът, блогът на „Руми“ с всичко крадено от мене излиза дори в гугъла? Това за какво говори, за демократичен интернет или за интригантски и корумпиран? Искам да знам, докога разни групички ще тормозят потребителите в сайтовете ? И това кой го нарежда, точно кои хора, профили да бъдат манипулирани? Възмутена съм! Не съм убила, не съм крала, не съм престъпник, а съм следена, изолирана и тормозена в интернета , който уж бил за развлечение и отмора .
В blog.bg продължават да правят профили на sekirata във всички разновидности и то с мои снимки и преправени мои стихове, дори обиди по децата ми. СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ БЛОКАЖ МЕ ПОКАНИХА ПАК, НО ПАК ИМАМ ПРОБЛЕМИ ТАМ. НО В САТОВЕ КАТО ХУБИТЕ, БУКВИТЕ, ОТКРОВЕНИЯ, СТИХОВЕТЕ СЪМ БЛОКИРАНА ДОЖИВОТ.

ТОВА БИЛО ДЕМОКРАТИЧО ОБЩЕСТВО И ТВОРЧЕСКИ СРЕДИ. НАПРАВО СИ И ТЕРОР И ЦЕНЗУРА.
Убедих се, че админите търсят сеира, скандала, за да е посетен сайта им-това за сметка на такива като мене.
 

Банда, шайка и мъници
кръстосват днес във интернета,
няколко платени жрици,
обслужват евтини мъжлета !
Интриги, клюки и разврат
на мода днес са пак и пак,
всеки сайт ги толерира,
на старци млада плът сервира !
Ще си наложа да забравя,
че бях предадено от тез,
които бранех и обичах.
Ще се помъча да запаля
огънят във мен, искрата
и да чуя блага вест.
Стига плака ми душата.

Красива, бяла ще потъна
във сладострастие и мисли,
а после пак ще се издигна,
ще полетя със порив чисти.
Ще плача, после ще се смея
на простотията човешка,
на злобата, на завистта, ще смея
на дявола да се озъбя, смешка
на моят враг аз ще разкажа
и пътят чист ще му покажа.
Нежност, грубост във едно
ще туря в свойто питие,
ще го изпия и дано,
забравя чужди грехове!

http://cekupama.free.bg/cgi-php/phpbb3/viewtopic.php?f=7&t=212

ТОВА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ МИ ЛИЧЕН САЙТ ОТ ПОНЕ ДЕСЕТИНАТА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ.

05 април 2020.,Плевен

Анита Христова Трифонова1 Коментар


Препоръчани коментари


"ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН" - СБОГОМ И с този ми профил, а дали до юни както ме резнахте с другия ще реша

Получихте предупреждение от  Kalin Karaboychev

За да продължите  да публикувате , трябва да потвърдите това предупреждение.Възможно е да има и допълнителни ограничения. Ако има такива ще ги видите в детайлите на предупреждението. Детайли.

 

OK.

ЧАК ДО ЮНИ  С ОНЗИ МИ ПРОФИЛ, КОГА СЛЕДВА ТОЗИ И ПОСЛЕ ЦЯЛАТА ДА МЕ ИЗТРИЕТЕ-ТАКТИКА?

 

БОЖЕ, КАКВА ЗЛОБА!    2cc4592aaeed.jpg

ЗНАЧИ - СБОГОМ. РАЗВИВАЙТЕ  СЕ ДОКОЛКОТО МОЖЕТЕ.

ХАЙДЕ, СТАМАТ, КОПУКОВА  И  ЦЯЛАТА ТАЙФА... :)))

 

Мислите ли , че не знаех , че съм провокирана и че не се оставих да ме накажете?

Да, разбира се , защото наистина ми писна от връзкарите и оплаквачите .

Г-н Карабойчев, субективизма е голяма работа, нали? Лек ден и спокойни сънища - нощите.

Днес мама се е родила и с нейното благоволение ще стане това, което трябва.

А това , че ми забранихте да помествам  с другият си профил си е Ваш проблем, сайта не е мой.

НО В ИНТЕРНЕТА НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ СПРЕТЕ,

ДАЖЕ МЕ ПРАВИТЕ ПО-СИЛНА. ДО СКОРО.

ваша тръпка - А.Х.Т. sekirata cekupama

Сподели този коментар


Линк към коментара
Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...