Премини към съдържанието

И ПАК ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЗАПАДА?!


Анита Христова Трифонова

171 прегледа

"Мога да правя ламинат, шпакловки, мазилки и покриви! Грамотен съм, мога да мисля, пиша и осмислям какво се случва у нас. Плащам си редовно сметките и данъците. Пия умерено, пуша. Не ходя по ресторанти и не съм в състояние да харча или живея, като бял човек! Заплатата ми стига само за седмица!

Имам приятели, които в Англия изкарват моята заплата само за три дни. Карам трошаляк на 25 години и не мога да го сменя с друг. Та, питам: Защо съм беден? Питам вас, Боклуци, Политици.

 

Защо в чужбина някакъв, който може само да завърти една крушка на фасонката, живее като пич? Кара чисто нова кола, на лизинг и когато той изтече я сменя?

Защо бе, вашта мама и Боклуци?

Защо те обикалят света, а ние пестим цяла година за няколко дни почивка на морето?

От колко време сме в Европейския съюз и какво направихте за нас?

Защо от 2009 година заплатата ми е във фризера, а постоянно ми вдигате цените на всичко? Аз ли съм идиот, или вие?

Защо на гръцкия пенсионер пенсията е по – висока от мойта заплата, а даже си рискувам живота?

Защо ни откраднахте и миналото и бъдещето?

Защо децата ми трябва да ви плащат заемите, които откраднахте?

Докога мислите, че ще ви търпим? Последният ми въпрос е излишен! Вие изобщо не мислите! Трябва ние да помислим вместо вас!

Защо сте все едни и същи, там вътре? Мислите ли, че театърът, който играете пред всички вече до болка не ни е втръснал?

Мислите ли, че глупавите ви и манипулиращи общественото съзнание телевизии ще ви спасят накрая корумпираните и оцапани задници? Не мислите нищо за никой!

Защо в България има пенсия от 180 лева? Защо субсидиите са ви най-високи в Европа, като сте най-продажни, най-корумпирани, крадливи и полуграмотни с купени дипломи?

Защо циганки раждат по на 13 и 14 , а впоследствие вместо някой да бъде подведен под отговорност за педофилия, на същата тази циганка държавата осигурява един доста добър стандарт на живот, който директно дискриминира всяка българка и българско семейство?

А впоследствие същата тази държава я стимулира, като инкубатор за разплод, без никакви задължения, само права? Мога да питам до утре…

Глас в пустиня. Вашта мама и политически мастии!"

Аз ли съм идиот, или вие? от социална та мрежа

 

Стандарт ? У нас по-лоши храни и с 40% и повече по-скъпи от западните.?!

Моето становище: Нямаме спасение освен да ни вземе на концесия най-добре  държава близка до нас по език, религия и да не е отвъд океана. Може да е Русия, но тя не прощава, много си заслужихме.

27 юни 2021.,Плевен

Анита Христова Трифонова 

1 Коментар


Препоръчани коментари

"ВАКСИНИТЕ СА ОРЪЖИЕ С МАСОВО УВРЕЖДАНЕ

Грипът не е толкова лош, колкото ваксината му

Сега хазарокрацията върти епидемична криза едновременно с икономическата и разпалването на световна война. Епидемия, биологична атака се извършва в синхрон с икономическата и военната Световна здравна организация Превод от книга 2010 г

Наскоро бяха открити важни меморандуми на Световната здравна организация (СЗО) от 1972 г., които обясняват много, тоест „обясняват как да превърнем ваксината в убиец“. „Тези ключови меморандуми, разкрити от американския изследовател Патрик Джордан, показват, че СЗО умишлено създава ваксина убиец. Патрик Джордан изложи разгръщащия се план за убиване на огромен брой хора чрез разработването на вируси и ваксини. Той заяви, че има ваксини, които изключват човешкия имунитет (http://www.fightbackh1n1.com/2009/08/who-memos-1972-explains-how-to-turn.html).

Меморандумите на СЗО се наричат 1972 WHO Bulletin 47, No. 2 Memordanda # 1 и # 2 Вирус-асоциирана имунопатология. Изследванията на Патрик Джордан разкриват система за три ваксинации, разработена от Хазарократ. „Проучванията върху животни очертават технически способността да се създават биологични оръжия под формата на ваксини.“

Това е смъртоносна тройна ваксинална схема за глобален геноцид.

Първатаинжекция изключва белите кръвни клетки (имунната система). Тотално унищожава човешката имунна система, тоест създава имунодефицит (всъщност СПИН).

С втората инжекция тялото се зарежда със смъртоносен вирус, тоест втората инжекция въвежда вирусите. По време на тази фаза вирусите се пренасят през тялото, но субектът не се чувства болен, тъй като имунната система не се бори с тях.

Третата инжекция отново включва имунната система. Тя засилва имунната система, за да създаде експлозивен ход на болестта. Стартирането на имунната система провокира мощна атака срещу вируси, която убива човек. Този ефект е известен като цитокинова буря, когато имунната система е толкова смазана, че изпраща твърде много антитела към заразените области. По този начин тялото се самоубива."

Линк към коментара
Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...