Премини към съдържанието
  • публикации
    152
  • коментари
    75
  • прегледи
    18647

Кои управляват Цивилизацията посредством заговори и измами 


СТАМАТ

363 прегледа

 Сподели

 Лъжите и измамите, които Криптокрацията в продължение на векове внимателно е вградила в Матрицата на Цивилизованото робство

 

 

%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25B8-%25D1%2583%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0%25BB%25D1%258F%25D0%25B2%25D0%25B0%25D1%2582-%25D1%2586%25D0%25B8%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25BB%25D0%25B8%25D0%25B7%25D0%25B0%25D1%2586%25D0%25B8%25D1%258F%25D1%2582%25D0%25B0.png
 

 

В Ю Тюб канала

 

 

 

Карбовски Втори план - Конспиративен проект (излъчено по btv на 22.02.2020 година)

 Карбовски: Кой организира тази заблуда, че Земята е кълбовидна – с имена или с групи хора?

-      Стамат:    Никой не може да каже имената, затова се наричат Криптокрация – от Гръцки език „Тайните властващи“, или Тайната Ложа на Илюминатите. Те са от първите Царски династии, които управляват целия Свят и винаги са го управлявали, откакто съществува тази Цивилизация, от десетина хиляди години, и никой друг няма да я управлява. Те са властниците и собствениците на Света.

-      Карбовски:    Триъгълникът техен знак ли е?

-    Стамат:      Да, триъгълникът с окото вътре – Всевиждащото око на Хор/Ра, за тях говорим. Но това в никакъв случай не са Баварските Илюминати на Адам Вайсхаупт.

 

 

****

Днес, в последните дни на тази Цивилизация, Скритите Властващи хвърлят титанични усилия в провеждането на Всеобхватна дезинформационна война, като насочват всички налични Психологически, Психотронни и електро-магнитни оръжия срещу нас! Те много добре познават Третия Закон на Творецът-Творение: „Това, което получаваш, е еднакво с това, което си излъчил!“ и го използват срещу нас. В Мирозданието излъчваната от Джива енергия, еднозначно определяща качеството на вибрацията на нейната Аура, е същият тип енергия, която Джива ще получи обратно от Единния! Ето, заради това Криптокрацията държи цивилизованите в занданите на страха, жестокостта, егоизма и всички останали ниски вибрации на Аурата! Постоянно облъчваните от Правителствата и масмултимедиите с ниски вибрации цивилизовани, излъчват обратно в Света около себе си същите ниски вибрации, като по този начин сами изковават собствените си окови и сами изграждат стените и решетките на зандана, в който пак самите те са се заключили!

Единственият изход от заключеничеството и робството е: Човеците да отхвърлят най-голямата лъжа, в която всеки цивилизован е индоктриниран да вярва още откакто за първи път е отворил очи! Лъжата на Илюминатите, която противоречи на здравия разум и на всички направени досега експерименти, гласи: ние живеем върху въртяща се около оста си сфера, летяща с над 3,000,000 км/ч по пет разнопосочни траектории. Тази измама с нищо не може да бъде доказана, но се поддържа с всички възможни методи и средства от пропагандната машина на Властващия Елит! Този, който провиди Истината за Плоската Земя, той постепенно ще осъзнае и останалите политически, исторически, биологични и обществени лъжи и измами и ще се пробуди от кошмара на Матрицата на Цивилизованото робство! Той ще е Свободен завинаги и никой, и никога не ще може вече да го пороби!

****

Клипът е качен във vbox7

 

Фейсбук и Ю Тюб забраниха публикуването на линкове към уебсайта на СТАМАТ!

 

Гледайте филма в уебсайта stamat.org,

както и в brighteon.com 

и в odysee.com

 

За да научите какво ще е бъдещето на Човечеството, което ни готвят политиците от всички Партии гледайте Документалния филм „Предсказанията в Уникалните Книги на СТАМАТ – Живеем в последните дни на Човешката цивилизация“. Това е първият независим Български документален филм, отразяващ действителните събития около налагането на Тиранията на Постхуманизма, известна като Новия Световен Ред.

Документалният филм на Стамен Георгиев СТАМАТ, продуциран от „Вечна Истина 2015“ ООД, разкрива същината на Историческите факти през последните години, които промениха изцяло съдбата на Хомо сапиенс и ще доведат до край Човешката Цивилизация. Филмът има продължителност 3 часа и 15 минути и се състои от три части, като подробно изследва 15 теми:

Пролог

Тема І-ва: Кои и как властват над Цивилизацията

Тема ІІ-ра: Хронология на началото на Тиранията на Постхуманизма

Тема ІІІ-та: Аз предизвестих края на Човечеството по най-гледаната Корпоративна масмедия!

Тема ІV-та: Лъжите, насоките, начинът, пътят и крайната цел на Древната Тайна Ложа на Илюминатите

Тема V-та: Роботите имат работа, а Човеците имат свободно време!

Тема VІ-та: Човешките Свободи и Права в Държавната Институция

Тема VІІ-ма: Създаване на концепцията „теория на конспирацията“

Тема VІІІ-ма: Провалът на Алопатичната медицина

Тема ІХ-та: Използване на Холистично-Трансценденталния мироглед за обяснение на заболяванията

Тема Х-та: Отравянето на Био-терена и модифицирането на Човешкия геном са целите на измамата „Ковид-19

Тема ХІ-та: Конституцията и Законите все още ни защитават от Масонския Медико-политически терор

Тема ХІІ-та: Световното противопоставяне на Интернационалния Алопатичен Медико-фармацевтичен картел

Тема ХІІІ-та: Окултното тълкувание на Десетте Комунистически Заповеди на Постхуманизма

Тема ХІV-та: Истината за Плоската Земя доведе до Пробуждането на Човека!

Тема ХV-та: Всеки заслужава собствената си съдба!

Заветът

***

МИР и ЛЮБОВ!

Аз казах!

27-ми Юни 2021 година

 

 

***

 Сподели

0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...