Премини към съдържанието
  • публикации
    149
  • коментари
    75
  • прегледи
    18326

СТАМАТ

156 прегледа

 Сподели

 Нашето Знаме: "Свобода и Живот"!

 

 

AVvXsEjqcdO3oOzxWAjlvAR3MTDH4dQXYLpWaohQwCxycN-4_s7WHDThmnJ5Omx7akJrmaEOhj7f8LOcwJytBJjEnJa5Y5A1vuHSW8-HaHK5f1giS8cHuXBGXzRHmPoTIuhOcevu4aZfn01AdH9JbHmttUxMai5VpS-uL7Y8eGIKU-JK5Y-CWemo4JDUXvxarA=w640-h360
 

 

Днес, ний живеем в пределно измамно, лъжовно, опасно и убийствено, но същевременно и твърде интересно, вдъхновяващо, извисяващо и истинно време. Време, в което всеки един от нас поистина заема и завинаги отстоява доживотна позиция! Тази Нравствено-етична позиция във всички случаи, или Духовно ще осмисли, или съвсем реално и материално ще унищожи настоящото му превъплощение!

Днес, ний в действителност живеем на барикадите! Но тези барикади не са построени от Илюминатите и Масоните по градските улици, както по време на Френската и другите подобни революции, а са издигнати в Сърцата и Душите ни от Правителствата, Образователната система и масмултимедиите – всичките завсякога собственост на Илюминатите и Масоните!

 

 

AVvXsEhAN5gtoBBcppGVUcCGUsL0zCKhjxJ9HaBnr-I-uo5ANXHOuEhSdS_qXI4JvfWrN7Y8RXLagR9fXtHb5HXYOuT8m2BPC7g2HWzvPNKhMiStWFr7G_mgOFBPjC9BaEW1Y8dY-N4Je28OOFE5EttC1tOvA4WBQRNKw1_2Wdz6m1oN__nEeR_snvEPEWyQKA=w640-h376
 

 

Днес, ний отново имаме лозунги, но за разлика от лозунга на Парижката комуна „Хляб или куршум“ или пряпореца на Априлското въстание „Свобода или смърт“, нашите знамена са „Свобода и Живот“ и „Свобода или ваксина“!

 

 

AVvXsEjWa3NwtzO1HiRtBjqZT9Kid_ViKK8tAnuKvLCpDUK3wyXhk-Krt2szDcNfaiBENpBbATtEEtnCW3P7_M6OSdMQOeFvDUKODkv_m7MGFfT5GRK8Ju1QmoBSQIKh5WSkN5joG3tIE4sD-h04rbvclRlIBfQ2qIM44T5Mi9LMbxN5WnaxaiemPENyqsR8pA=w640-h360
 

 

Днес, на Българска земя, Поробителите на Човечеството отново ни разделиха по верски принцип на два враждуващи лагера. В наши дни, обаче, разделящите ни Религии не са Исляма и Християнството.

Днес, огромната част от цивилизованите вярват в Религията, наречена „Сциентизъм“! Масонската Религия Сциентизъм постулира, че Човек може да добие познание за съществуващия Свят единствено посредством уж достоверните научни изследвания и техните фалшифицирани резултати! По такъв начин, Атеистично-материалистическият Сциентизъм, основавайки се на псевдонаучни методи, възкачи своите учени на божествен пиедестал и обяви техните фантасмагорични „открития“ за Божии заповеди, като създаде и ежеминутно пропагандира Демоничната си етика и политика, чрез Образователната система и масмултимедиите.

 

 

AVvXsEjvICEMd4sclgTJ55Nj6P3xQS9OWBzmh2bdJLB4e0lBRTSbAF56BiSbfpgvVozs_Oh6_u8DPNW_je-QCd0KVVNDQ0BrPFYASlZqPYBSPl84DN6Mw__jO5OOI8MPzQqVCfgr5djGVAJfF5fTkZ5HJlixWpcxsE2yctRW6-mXuU2Y3X0EdwrlVvspxJPThQ=w640-h380
 

 

Днес, Сциентизмът, бидейки Религия, също като останалите Религии създава Етично-ценностни модели и направлява Политическата и Моралната дейност в Постхуманистичното общество на Новия Световен Ред!

Днес, обаче, от другата страна на барикадата, противопоставящи се на обезумелите от масмултимедийната страхова психоза и беснеещи анти-човеци Сциентисти-ваксари, се намираме ний, Свободните Човеци, поддържащи жива връзката си с Твореца-Творение, осъзнаващи изконната си Духовна, Вечна и Свободна същност, знаещи истинската физиология на Човека и прилагащи единствено правилните методи за чист и дълголетен живот в абсолютно желязно здраве, безоблачно щастие и дълговечна Всеблагост!

 

СТАМАТ

17-ти Януари 2022 Григорианска година

 Сподели

0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...