Премини към съдържанието

УКРАИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЕНСКИ... ДА,НАИСТИНА


Анита Христова Трифонова

231 прегледа

 The Largest Leak In History, What You Need To Know About The Panama Papers 

  Украинският президент Зеленски... Да, наистина

Паживьом увидим.На предателите и чуждицата сеирът ще видим...и тук:)

От Александра Брус
Забранено знание за телевизия

image

5 март 2022 г

https://www.youtube.com/watch?v=T6xUOF-d9Ig
https://www.youtube.com/watch?v=9xV9kaXd8xA
https://www.youtube.com/watch?v=kLUt98r4Fgs&t=3s

Лев Парнас, вляво, и неговият адвокат Джоузеф Бонди напуснаха съдебната палата в Манхатън в четвъртък ден преди съдебните заседатели да започнат разискванията си.кредит...Джеферсън Сийгъл за The New York Times

Преди да се кандидатира за президент,  Владимир Зеленски  беше комик. Ето един видеоклип от преди 8 години, който беше изтрит от YouTube, но беше възкресен в BitChute на канала Plazma.

 

Зеленски участва в хитовия телевизионен сериал „  Слуга на народа “, където играе ролята на учител по история в гимназията на 30-те си години, който спечели президентските избори, след като вирусно видео показва, че той се разказва срещу корупцията в правителството в Украйна. Сериалът, който се излъчваше от октомври 2015 г. до март 2019 г., скоро ще бъде излъчен по British Channel 4.

Политическата партия „  Слуга на народа “, кръстена на шоуто, е основана през март 2018 г. от Зеленски и членове на неговата продуцентска компания.

През март 2019 г. Зеленски каза пред  сп. Der Spiegel  , че е влязъл в политиката, за да възстанови доверието в политиците и че иска „да доведе на власт професионални, достойни хора“. Ако това звучи така, сякаш идва направо от програмата на Световния икономически форум за млади глобални лидери, така е. Зеленски завършва през 2000 г.

През юли 2019 г. Зеленски туитира своя  снимка с Джъстин Трюдо  и кредитира канадския премиер, че го е вдъхновил да влезе в политиката. Доверието му удари улука за мен, когато видях това.

Зеленски ръководи невероятно кратка и успешна президентска кампания, предимно в социалните медии, за да свали решително действащия украински президент  Петро Порошенко . Той положи клетва на 2 май 2019 г.

Зеленски е подкрепен от ЦРУ, банковия картел глобалист, множество украински олигарси и неонацисткия  батальон Азов .

Подобно на Зеленски, основният поддръжник на батальон "Азов" е печално известният украински олигарх Игор Коломойски. Това е така, въпреки факта, че и Зеленски, и Коломойски са евреи.

Имената на Зеленски и Коломойски се появяват на видно място както в  Панамските документи , така  и в Документите на Пандора.

На 23 февруари  Илия Кива , депутат в украинския парламент от партия "Опозиционна платформа за живот" (OPPL),  публикува в Telegram  , че Зеленски е натрупал повече от 1,2 милиарда долара през първите две години и половина от президентството си, съхранявани в множество сметки в Dresdner Bank Lateinamerika в Коста Рика, казвайки:

„Редовното попълване на траншове от 12 до 35 милиона долара идва по различни канали, като например от Ринат Ахметов и Виктор Пинчук през First Union Bank и Deutsche Bank, както и от Игор Коломойски от сметките му в Женева в Banque Nationale de Paris“, публикува Kyva. в своя канал в Telegram, казвайки:

„Всеки президент и неговият екип след неговия мандат си тръгнаха като доларови милиардери и Зеленски, въпреки цялата му малоценност, не беше изключение, просто в неговия случай никой няма да му позволи просто да си тръгне.

Кива казва, че движението на такива средства би било невъзможно без съгласието на германските и френските власти и обещава да преследва Зеленски.

Kyva също така твърди, че Зеленски е купил вила в Маями за 34 милиона долара, както и няколко комплекта бижута за 5,6 милиона долара.

Джордж Уеб, докладващ от Маями, следва тази следа, казвайки, че е посетил имота на Зеленски в Маями, близо до казахстанското консулство там.

И така, всичко това се свързва с биолабораториите в Украйна, Питър Стржок, фалшивия импийчмънт и сделката с Иран – и ролята на Хънтър Байдън във всичко това.

Хората смятат, че Хънтър е просто луд, но той беше монументално замесен в ядрената сделка с Иран и в изпирането на петрола, който беше откраднат от САЩ от Либия и Сирия и даден на ISIS.

В подкаста на Джеф Пратър във вторник Джордж каза на Джеф, че е потвърдил от Агенцията за намаляване на заплахите от отбраната (DTRA), че работят с Украйна в 11 различни биолаборатории.

Той каза на Джеф: „В Украйна има голяма, активна програма за биологично оръжие. Имаме документи, наречени „UPA“ (Програма за помощ за Украйна)“, свързани с биологичното оръжие за хеморагична треска, за което чуваме слухове.

Джордж казва, че изглежда има посредник в Казахстан. Те обозначават своите патогени „KZ1“, „KZ2“, „KZ3“, „KZ4“, позовавайки се на партиди от Казахстан.

Той го описва като програма от 4000 души, войници и моряци в Украйна, по един за всеки ъгъл на Украйна; един от Лвов, един от Харков на север, един от района на Луганск и след това един от района на Одеса, на които на всички беше дадено това биологично оръжие за хеморагична треска.

Джордж казва, че фирма, наречена  Black&Veatch  , е изпълнител и че той има договорите с Black&Veatch, подписите и името и това е мястото, където в момента е в разследването.

Лев Парнас, както някои си спомнят, беше звездният свидетел на фалшивия импийчмънт на Доналд Тръмп от Адам Шиф. Джордж върви по следите му от няколко години, заедно с Игор Фруман, който беше  осъден миналия декември за нарушения на кампанията .

Джордж твърди, че Парнас е обучаван в Афганистанско-пакистанския център за върхови постижения (наричан за краткост „AfPak COE“), който се намира в CENTCOM в Тампа.

По-рано Джордж  разкри  как AfPak COE е станал ключов наемател на информатори на Агенцията за отбрана на разузнаването, които са били използвани политически. Това включва Хенри Окнянски [известен още като Ханк Грийнбърг], човекът, който примами Роджър Стоун с предполагаемите „хакнати“ имейли на Хилари Клинтън и Хина Алви, основният контакт за криптирани комуникации за бившия председател на DNC, Деби Васерман Шулц.

Хина Алви беше ключовият помощник на Имран Аван, който беше ключовият ИТ човек в Конгреса за период от 16 години. Джордж казва, че криптираните комуникации, установени за AfPak COE на платформата Blackberry, са били пренасочени и пренасочени за шпионския кръг в Конгреса.

Джордж казва, че има източник от разузнаването, който е получил комуникациите на Парнас Blackberry, които показват, че той е споделял IP номера с Питър Стршок, ключовият архитект на унищожаването на Тръмп от Crossfire Hurricane и опита за сваляне на Майк Флин и опита за сваляне Джордж Пападапулос и разследването на Мюлер и др.

Той казва, че комуникационните IP адреси на Лев Парнас също са проследени до Форт Хуачука, който е ключова база за обучение на специалните сили в Аризона, както и до Арсенал Редстоун в Хънтсвил, Алабама.

Джордж също така описа, че се е свързал от информатор на Байдън, който е извършил ИТ работа върху персонала на Байдън в Сената, и самоопределящ се „30-годишен приятел“ на Джо Байдън, който конфигурира криптирани Blackberrys за Байдън и неговия персонал.

Когато Хънтър Байдън и бившият служител на ЦРУ  Кофър Блек  започнаха да работят за борда на Burisma, Хънтър Байдън внезапно стана най-възрастният прапорщик във ВМС на Съединените щати, на 42-годишна възраст, преди да бъде изгонен за провал на тест за наркотици.

Джордж вярва, че Хънтър трябваше да се присъедини към армията, защото в противен случай нямаше да му бъде позволено законно да носи криптиран Blackberry с комуникации от военен клас.

Джордж каза: „Ако са използвали същите тези криптирани Blackberry, за да направят ядреното споразумение с Иран – и част от това ядрено споразумение бяха ракети, това става много важно… Ако някой използва криптирани комуникации, NSA не може да види… NSA е сляпа за това трафик. Това означава, че можете да договорите ядрено споразумение с Иран извън Сената на САЩ. Сенатът на САЩ трябва да изпълнява всички договори, нали? Това означава, че можете да осъществите споразумение извън закона."

И така, когато Руди Джулиани отиде в Украйна, за да разследва корупционните сделки на Хънтър Байдън с Burisma, той беше отведен от Фруман и Парнас, за да види Коломойски, техния престъпен бос...

Джордж казва: „Те използваха криптирани комуникации за Либия. Те използваха криптирани комуникации за търговията с оръжие; да премести оръжията след Либия в Сирия. След това преместиха оръжията в Судан и след това преместиха оръжията в Йемен. И те платиха за всичко с ядреното споразумение с Иран...

Той казва: „Сега вярваме… в общи линии тези частни Blackberrys на CENTCOM, частната мрежа, започнаха през 2002 г. Ядрената сделка с Иран и разполагането на ракети всъщност бяха извършени преди войната в Ирак и Касем Солеймани, който беше поръчан да бъде убит от Тръмп, всъщност помогна на САЩ при нахлуването в Ирак, с първоначалния обстрел на източните цели чрез предварително позициониране и закупуване на руски ракети на границата с Иран..."

Той казва: „Тази частна мрежа на Blackberrys е създадена [през 2002 г.] от P-Tech, която е малката частна мрежа на Джак Лу и Денис Макдона, за да осъществи всичко това.“

Той казва: „Хънтър Байдън използва незаконните криптирани комуникации. Ето защо го направиха прапорщик през 2014 г., когато отиде в Burisma, изпраше фирма Коломойски, изпере парите от Либия и Сирия, конфликтната енергия, която беше открадната от Либия и Сирия – и… за кого още казахме, че е кралят зад всичко това?

„Кисинджър и Петреъс (KKR)… създадоха AfPak център във военновъздушната база МакДил, че полковник Харви, Дерек Харви, който е ръководител на Лев Парнас, познайте кой го е установил? Познахте - Дейвид Петреъс.

НАЗАД КЪМ BIOLABS В УКРАЙНА

Джордж каза на Джеф Пратър, че това е програма от 4000 души, войници и моряци в Украйна, 11 лаборатории, на които е дадена тази подгъва

треска от оррагичен тип в края на миналата година и той казва, че това също сочи към тази програма UP Aid.

Той казва, че е потвърдил с хора от DTRA, Агенцията за намаляване на заплахите от отбраната, които са признали, че са работили с Украйна в тези 11 различни биолаборатории.

Той казва, че фирма на име  Black&Veatch  е изпълнител и той има копия от договорите, подписите и имената и т.н. и това е мястото, където сме в процеса на разследване.

Джеф попита Джордж дали нещо от тези връзки е свързано с Питър Стрзок в Охайо и Флорида и Джордж отговори, че Да,  Battelle Labs  на 16-та улица и Джеферсън в Кълъмбъс управляват лабораториите за биологично оръжие, включително Форт Детрик в Съединените щати и строго секретните разрешения, дадени на Агентите на престъпния милиардер Коломойски, Фруман и Парнас, дойдоха от Бател, с Центъра за снабдяване с информация на разузнаването на отбраната (DISC).

Препечатано с разрешение на автора.

 

How Is Money Laundering Detected? The CIA, Drugs, Trade & Finance in Panama Day 4 Part 2 (1988)

 

14 март 2022.,Плевен

Анита Христова Трифонова 

1 Коментар


Препоръчани коментари

Паживьом увидим.На предателите и чуждицата сеирът ще видим...и тук:)

ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ   САМО  С   ПРЕГОВОРИ  И  НАЛАГАНЕ   МИР  - ПЪРВО  В  УКРАЙНА     И В  ЕВРОПА  - МОЖЕ ЛИ ТОВА ДА ГО ИЗИСКА  ЕС, КОЙТО СТАВА ЖЕРТВА НА УКРАИНСКИТЕ  БЕЖАНЦИ- ПРОПАДАТ ВЕЧЕ  ВСИЧКИ ПЛАНОВЕ ЗА  РАЗВИТИЕ И ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ПРАЩАНЕ НА УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ  САМО КЪМ  САЩ-   КОИТО ИМАТ НАЙ ДОБРИ УСЛОВИЯ ДА ОРГАНИЗИРАТ ЖИВОТА ИМ

За мен това е борба за Европа, тя вече се задъхва  и от бежанци отвсякъде...

 

 

 не вярвайте  на медиите
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Хора,българи, Не разбирате ли,че България ще е място на войната между САЩ и Русия,войната ще се премести  от Украйна у нас?! САЩ го правят защото си мислят,че Путин ще ни щади ,но не е така.Само една война извън САЩ би спасила САЩ от пълен срив икономически и всякакъв,затова се борят да разпалят войната и то далече от самите тях

Линк към коментара
Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...