Maxthon - планове за бъдещето

Митака

219 прегледа

Maxthon (преди познат като MyIE) е браузър, който има 30% дял в браузърната статистика на Китай, предхождан единствено от Internet Explorer и надминаващ Firefox по използваемост. Накратко той е мощен табулиран и 100% безплатен браузър, използващ ядрото на Internet Explorer.

maxthonjan07axx2.gif

Повече от IE - Maxthon 2

В началото на ноември 2006 беше пуснат Maxthon 2.0 - съдържащ напълно пренаписан сорс код на ядрото и нов, красив и приятен потребителски интерфейс. Но все пак, Maxthon 2.0 бета бе напълно съвместим с Internet Explorer. Има подобните възможности на браузване, но в същото време доставя много нови опции за пълноценно сърфиране в нет.

Потребителите винаги се оплакват от проблемите със сигурността на IE (дори и наскоро пуснатият IE7 Final) и несъвместимостта му с много уеб стандарти. Компанията обаче твърди, че техният Maxthon в момента работи за поддръжка на Gecko енджин, която ще бъде една от големите новости в Maxthon 2 Final. А за сигурността на браузъра ще се грижат автоматичните, самостоятелни за браузъра ъпдейти. Бързината също не е проблем, тъй като Maxthon Smart Acceleration (MSA) технологията значително подобрява скоростта на рендериране.
0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход