Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Book Reviews

  • публикации
    289
  • коментари
    1576
  • прегледи
    1622693

Хермес - Нови любовни романи

ganinka

8996 прегледа

01.Мечтата на Пейсли - Джоун Елиът Пикард (from this day forward)

Героинята от романа "Мечтата на Пейсли" е дете на една греховна любов! След смъртта на майка й, нейният истински баща милиардерът полковник Блакстоун иска да завещае огромното си богатство на младото момиче. Опасявайки се, че тя може да се почувства нещастна от неочакваното наследство, Блакстоун наема детектива Джон Тревър, за да разбере как живее Пейсли. Дали обаче плановете на бащата няма да се объркат от неочаквано пламналата любов, между дъщеря му и Джон Тревър? Дали ще се сбъдне мечтата на Пейсли?

02.Маската - Хелън Митермайър (the mask)

Марго от романа "Маската" се омъжва за любимия си Кас. Скоро се случва нещастие - самолетът, с който пътува тя, катастрофира над Хималаите. Останал сам, Кас търси утеха в преуспяващия си бизнес и в алкохола. Докато един ден в Ню Йорк случайно среща загадъчната непалска художничка Цанг Ки, чийто картини се радват на огромен успех. Защо на Кас тя толкова много напомня за Марго? Защо магически го привлича?

03.Двойствен живот - Пеги Уеб (duplicity)

Главната героиня от романа "Двойствен живот" д-р Елън Станфорд, една вълнуваща жена, се е посветила на научната си кариера. Тя не е срещнала мъжа, с когото да изживее голямата си любов. Случайно в живота й се намесва агента от ЦРУ Дърк - мъжествен тип, който крие миналото си и се бои от бъдещето. Двамата започват на шега една двойна игра, но не след дълго разбират, че безумно се обичат. Елън и Дърк се страхуват от любовта, но дали ще успеят да се противопоставят на чувствата си?

04.Закуска в леглото - Сандра Браун (breakfast in bed)

Нежната и самотна Слоун Феърчайлд от романа "Закуска в леглото", собственичка на пансион, се влюбва в младия известен писател Картър Мадисън. По ирония на съдбата Картър е годеник на най-добрата й приятелка. След като безуспешно се опитват да потушат пламналата внезапно любов, за Слоун и Картър настъпват щастливи дни, изпълнени с взаимна нежност. Единственият възможен край - раздялата - ги плаши, но не намират сили да предотвратят наближаващата сватба. Слоун и Картър се разделят, но ще угасне ли страстната им любов?

05.Моя прекрасна лейди - Айрис Джохансен (an unexpected song)

Композиторът Джейсън Хейс от романа "Моя прекрасна лейди" чува гласа на начинаещата певица Дейзи Джъстин и желае тя да изпълнява ролята на Дездемона в новата му сензационна творба. Певицата отхвърля предложението, макар че харесва ролята. Тя е смутена от красотата на Джейсън, под чието омагьосващо въздействие се таи страдание и болка. Дейзи решава да спечели любовта му, защото е убедена, че само тя може да прогони мрака, който обгръща душата му. Ще повярва ли Джейсън, че Дейзи цял живот е копняла за него?

06.Момичето на Дани - Сандра Частън (Danny's girl)

Катрин Синклеьр от романа „Момичето на Дани" трябва да реши проблема как да разкрие пред сина си Майк, че е негова истинска майка и защо е била принудена да го даде за осиновяване. Кмет на Дарк Рива, уважавана и уравновесена, тя смята, че е погреб*ла завинаги любовта си към Дани Дарк -баща на детето. Десет години по-късно той се завръща, воден от любовта си към Катрин. Но ще може ли да му се довери тя отново? Да му каже ли истината за Майк?

07.Жена от мечтите - Кей Хупър (in Serena's web)

На връщане от Европа Сири Джеймсън пътува заедно с красивия индустриалец Браиън Ашфорд изпратен специално от баща й я пази от евентуално отвлича! Но младият мъж дори не е подджзирал, че по-лесно ще се справи с похитителите, отколкото с очарователната брюнетка, превъплъщаваща се непрекъснато ту палаво дете, ту в чувствена жена. Непредвидимата Сирина е замислила сложен план, за да накара Браиън да се влюбив нея. Дали ще успее? Няма ли накрая да попадне в собствения си капан?

08.Сребърни чудеса - Фейрене Престън (silver miracles)

Тринити-Ан Уорънтън от романа „Сребърни чудеса" живее с тригодишната си дъщеричка Стефани - плод на първата й, трагично завършила любов. Една лунна нощ край езерото във фермата си тя среща нефтения магнат Чейс Колфакс, известен не само с богатството си, но и с нежеланието си да се обвързва трайно с никоя жена. Суров, самоуверен и енергичен, Чейс смята, че всичко може да се купи с пари. Но Тринити не е от тези, които се запленяват с подаръци. Дали Чейс няма да попадне в плен на любовта? Ще съумее ли да убеди Тринити, че я обича искрено?

09.Смарагдов огън - Нанси Холдър (emerald fire)

Стейси Ливингстън от романа "Смарагдов огън" е млада ихтиоложка от Мичиганския университет, която пристига на Хаваите, за да търси потвърждение на хипотезата си , че златните рибки Огънят на Пеле, смятани за изчезнали, още съществуват. Стейси попада в истински рай, където бремето е спряло и тревогите са табу. Тя се запознава с красивия като бог Кийт Макгавиш, обожаван от всички жени, превърнал се в своеобразна туристическа атракция. Родът Макгавиш е собственик на земите, където Стейси трябва да направи изследвания. Говори се, че там е скрито голямо съкровище. Ще открие ли Стейси златните рибки или съкровището? Ще се пребори ли с любовния огън, който Кийт е запалил в нея?

10.Има такава любов - Били Грийн (Mrs Gallagher and the N'er-Do-Well)

Хелън Галахър от романа "Има такава любов" е уважавана вдовица, живяла съобразно нормите на затворения еснафски кръг на градчето Лангстън. Но тя все по-осезателно усеща празнотата в огромния си дом, както и в самата себе си. Внезапно в нейния подреден живот нахлува Том Питърс - неудачникът, който носи нов, разкрепостен и съвсем непознат за Хелън свят. Ще успее ли тя да се пребори с предразсъдъците и собствената си нерешителност? Ще обърне ли гръб на всичко - общество, деца, приятели, които се противопоставят на брака й с Том?

11.Любов край езерото - Джоун Дж. Домнинг (Pfar Lake affair)

След смъртта на баща си Лесли от романа „Любов край езерото" става наследница на имението Пфар Лейк, към което храни неприязън. В паметта й то е свързано само със спомени за злополуки, за които е отговорен дръзкият хлапак Ерик Нордстръм. Решена да се отърве от наследството си, като го продаде, тя се сблъсква отново с Ерик, превърнал се в силен и чаровен мъж. Но първата им среща завършва пак злополучно с падането на Лесли в езерото. Ще може ли да му се довери тя? Не са ли предназначени неговите ласки само да я отклонят от намеренията й?

12.Корабът на мечтите - Гейл Дъглас (it had to be you)

Загубила рано родителите си, Кейтлин Грант от романа „Корабът на мечтите" израства при възрастната си леля, от която наследява схващането, че животът трябва да се приема такъв, какъвто е. На борда на луксозния кораб „Кралица Елизабет II" тя среща Майк Харис - собственик на клиника, красив и интелигентен. Кейтлин обаче не приема желанието му да програмира живота си. Майк е очарован от непредсказуемата госпожица Грант, но ще остави ли този път сърцето му да решава/ Ще се довери ли на съдбата?

13.Последната от рода Брейди - Барбара Бозуел (the last Brady)

След краткотраен несполучлив брак утвърденият журналист Джек Блеклидж от романа „Последната от рода Брейди" се зарича да не допуска друга жена да покори сърцето му. Назначената за негова сътрудничка Колийн Брейди - красива и интелигентна - е от богато семейство, но иска сама да изгради своя живот. Джек се държи иронично и безцеремонно с нея, но за да се отърве от досадните опити на майка си да го ожени отново, е принуден да помоли госпожица Брейди да изиграе ролята на негова годеница. Ще прерасне ли тази игра в нещо истинско? Ще повярва ли Колийн в чувствата на младия мъж?

14.Любов завинаги - Дороти Гарлок (a love for all time)

Идвайки в съзнание след тежка катастрофа, Кейси Фароу от романа „Любов завинаги" открива, че на 27 години трябва да започне да гради живота си отначало. Край нея неизменно е Дан Мърдок - мъжът, който е блъснал колата й. Горда, свикнала да се бори сама в живота, Кейси приема неговите грижи и внимание само като проява на чувството му за вина. Ще успее ли Дан да я убеди в своята любов? Ще открият ли двамата пътя към своето щастие?

15.Нощи в бяла коприна - Линда Кейджо (nights in white satin)

Джил Дейнфорт от романа „Нощи в бяла коприна" пристига в Англия, твърдо решена да възвърне безценната фамилна огърлица, която майка й е продала на един мошеник за смешно ниска цена. Но само един поглед на красивия синеок Рик Китъридж, син на човека, при когото е дошла да търси помощ, я кара да закопнее да стане част от неговия свят. Но ще се реши ли да му каже истината за целта на посещението си? Ще открие ли семейната ценност така, както е открила любовта?

16.Пазачът на тайни - Виктория Лий (secret keeper)

Своенравната галеристка Малъри от романа „Пазачът на тайни" се среща случайно с малко странния, но очарователен мъж Джейк Галахър. Младата жена мигновено разбира, че Джейк ще промени изцяло живота й. Въпреки необикновеното усещане за близост, което двамата изпитват един към друг, те се подчиняват на разума си. Опознавайки се по-добре, Малъри и Джейк осъзнават, че всеки от тях крие своя съдбовна тайна. Ще успеят ли да преодолеят съмненията и страховете си? Ще успеят ли Джейк и Малъри да спасят любовта си, която осмисля живота им?

17.Накажи ме с целувка - Джоун Брамш (a kiss to make it better)

Доктор Джон МакКолъм от романа „Накажи ме с целувка" е психолог, занимаващ се с проблемите на малтретирани от родителите си деца. Потресен от последния „случай", той излиза в отпуск. На брега на красивото езеро Джон среща Джени, една очарователна жена, чийто съпруг е починал. Преодоляла своята нерешителност, с грижите и обичта си Джени осмисля живота на разколебания мъж. Ще успее ли обаче Джон, който също я обича безумно, да я убеди, че случилото се между тях не е обикновен флирт?

18.Страст без край - Тери Лоурънс (unfinished passion)

След десетгодишна раздяла Марсел Корвил от романа „Страст без край" среща мъжа, когото е обичала - Рей Крейн. Участието им като заседатели в съдебен процес ги тласка отново по мъчителния, но сладостен път на желанията, съмненията и любовта. Дали натрупаните през това време милиони ще върнат на Рей любимата жена? Обръщайки се към своите спомени, ще открият ли те трайното и истинско чувство, което свързва две души завинаги? Кой ще пречупи последната бариера пред двамата - тяхната гордост?

19.Снежна приказка - Лори Коупланд (tiz the season)

Младата адвокатка Дарби Пайпър от романа "Снежна приказка" е защитник на ищеца по делото срещу Кордел Бендърман, който в навечерието на Коледа се облича като Дядо Коледа и раздава подаръци пред празнично украсената си градина, нарушавайки по този начин спокойствието на своите съседи. Тя с изумление открива в лицето на Кордел своя настойчив обожател, който всяка сутрин й пречи да отиде навреме на работа. Но вина ли е да се дарява радост на хората? А какво ли ще донесе на Дарби коледната нощ?

20.Сладки пакости - Дорис Пармит (sweet mischief)

Амбициозната и красива Кейти от романа „Сладки пакости" се е посветила изцяло на своя малък бизнес. Неочаквано в градчето се завръща приятелят й от детинство Бил, собственик на преуспяваща фирма, когото тя винаги е обичала. Още при първата им среща Бил й прави странно предложение - Кейти да му роди син, без двамата да се чувстват обвързани, а в замяна той да поеме дълговете й. Кейти привидно приема предложението му, но решава да го накара да се влюби, поставяйки му своите условия. Ще успеят ли Бил и Кейти да се измъкнат от капана, който сами са заложили?

21.Вълшебният амулет - Ноел Бери МакКю (the joning stone)

Съпругът на Тара Бърнс заминава внезапно и без обяснения. Узнавайки ,че е скрил от нея за предишния си брак, Тара се чувства излъгана. Наранената й гордост й попречва да поговори с него и да открие, че раздялата им е плод на интригите на Франк Сайкас - сътрудник във фирмата на Сара. Ще успеят ли отново Деймън и Сара да открият път към сърцата си? Ще повярват ли в силата на вълшебния амулет?

22.Докоснат от ангели - Пеги Уеб (touched by angels)

Романът "Докоснът от ангели" е една великолепно разказана история за мъчителната, но всеотдайна любов между Джейк и Сара - две нежни души, които съдбата им слеща в най-трудния момент от живота им. Джейк е измъчван от мисълта, че е причинил смъртта на детето си, а Сара е притудена да се грижи съмъ за болното си момиченце тъй като бащата ги е изоставил. Сара е подозрителна към всички мъже, а Джейк не смее да разкрие чувствата си пред нея. Ще преодолеят ли двамата душевните си терзания, за да се отдадат на страстната си любов? Ще свържат ли съдбите си?

23.Зимна невеста - Айрис Джохансен (winter bride)

Известният журналист Джед Корбин от романа „Зимна невеста" е твърдо решен да разгадае мистерията около очарователната си мащеха Изабел Белфорт. Седем години тя е търпяла тираничния му баща и сега, единствена наследница на огромно богатство, младата Ясена е готова да го замени срещу една услуга.Какви са били основанията й да приеме да стане съпруга и материализирана мечта на един застаряващ мъж? Заобиколени от опасностите на Южноамериканската джунгла, ще успеят ли Джед и Изабел да преодолеят миналото си и да открият щастието?

24.Любовна война - Били Грийн (makin' whoopee)

Сара Лав от романа „Любовна война" е жена, отдала цялата си енергия на своя бизнес - търговията с недвижими имоти. Съдружникът й Чарли Сандърсън - очарователен умник със странно чувство за хумор, я предизвиква открито. Немирните му пръсти и уж случайните докосвания едва прикриват истинските му чувства. От страх да не усложни живота си Сара отстъпва пред изкусителните ласки на Чарли само във въображението си... До нощта, в която добрият стар Чарли й обявява любовна война - без нито миг покой за жената, чието сърце мечтае да покори завинаги.

25.Хулиганът - Шарлот Хюз (scoundrel)

Касандра д'Клер от романа „Хулиганът" е най-добре платената манекенка в Ню Йорк, но след мъчителния си развод се отказва от кариерата си. Тя се завръща в родния си град, за да се посвети на двете си деца. Тук първата й среща е със скандално известния покорител на женски сърца Блу Мичъм. Касандра твърдо е решена никога вече да не бъде зависима от мъж, затова с всички сили се бори против страстта, която пламва у двамата. Ще устои ли младата Ясена на магическото привличане на Блу? Какво ще стане с нейното решение?

26.Неочаквано предложение - Пат Букайстър (the dragon slayer)

Абигейл Стаут от романа „Неочаквано предложение" е чаровна млада жена, която сякаш се страхува от мъжете. Израсла без родители, животът на Абигейл е една постоянна борба. До момента, в който съдбата я сблъсква с Уеб Хънтър. Омаян от красотата и интелигентността й, Уеб се зарича да ухажва Аби въпреки яростната й съпротива. Най-неочаквано Уеб открива, че за да спечели любовта й, трябва да спечели детето в нея и й подарява плюшено мече. Дали Аби ще повярва, че може да обича, ще осъзнае ли, че и тя има право да бъде щастлива?

27.Леденият идол - Хелън Митермайър (men of ice: frozen idol)

Поразен от невинността на деветнадесетгодишната Биделия Фронзби, филмовият актьор Долф Уейкфийлд от романа „Леденият идол" се влюбва лудо в нея. Когато тя внезапно изчезва от живота му, предателството й изпълва сърцето му със студенина, която нито една жена не е в състояние да разтопи. Десет години по-късно Долф с изумление открива, че компанията, за която снима филм, е собственост на същата чаровница, която някога е накарала времето да спре за него. Ще успее ли Биделия да го убеди, че го е напуснала само за да спаси кариерата му от заплахите на доведения си брат? Ще може ли нейната л!юбов да разтопи леда в сърцето му?

28.Дамата е малък дявол - Гейл Дъглас (the lady is a scamp)

След неуспешно приключилия разговор с Дан Стюърт, шеф на голяма електронна компания, Виктория Чейс от романа „Дамата е малък дявол" неочаквано получава „златната" поръчка нейната агенция да лансира на пазара новата и най-важна серия артикули на „Стюърт Ентърпрайсиз". Зад шеговитата маска на независимата бизнес-лейди Дан открива чаровно малко момиченце, което още си играе с кукли. А какво ще открие Виктория? Дали искрата, припламнала между тях, е тъй дълго търсената голяма любов?

29.Горещи страсти - Сара Оруинг (hot tamales)

Практичната и разсъдлива Кларис от романа „Горещи страсти" напуска работата си като секретарка при зъболекар, за да помага в ресторанта на болния си чичо. Край „Кингс Краун" тя среща Грейди Отул, бивш собственик на компания за инженерингово проучване, който сега продава топли сандвичи. Привлечена от физическата му красота, Кларис упорито се съпротивлява на зараждащата се любов, защото счита работата на Грейди за несериозна и несигурна. Но дали е така? Ще се пребори ли тя с практичността си и страха от риска.

30.Докосване в мрака - Джоун Брамш

Пристигайки на стаж при известния фотограф Матю Дънкан, Били Теодор с изумление и болка открива, че Нейният кумир е ослепял при автомобилна катастрофа. Враждебността и озлоблението на Матю постепенно изчезват, защото Били се оказва това, което лекарите са му предписали - възхитителна и сърдечна, преливаща от жизненост. Тя споделя болката на Матю в неочаквания му недъг, чувства неговата мъка и му въздейства като никоя друга жена. Любовта на Били окриля сърцето му, но Матю не е сигурен, че тя няма да го напусне.

31.Върни се, любими - Били Грийн (baby, come back)

Считан за убит от метежниците в една латиноамериканска страна, Дейвид Мур се завръща с променена външност в родния си град след шестгодишно изгнаничество. Преуспяващата и заобиколена с ухажори бизнесдама, в която се е превърнала съпругата му Кейти, и порасналият му син Бен не се покриват със спомена за семейството, което е оставил. Опитвайки се да определи новото си място в него, Дейвид не разкрива веднага самоличността си. Ще успее ли обаче да приеме промяната, която е настъпила с всички тях? Ще го убеди ли Кейти, че той е единственият човек, от когото тя и Бен се нуждаят?

32.Тайната на Куин - Кей Хупър (men of mysteries past : all for Quinn)

Пътят на красивата и интелигентна директорка на изложбата за скъпоценни предмети „Загадки от миналото" Морган Уест неочаквано се пресича с този на тайнствения Куин. Неуловимият крадец на бижута, чието име кара всички колекционери да треперят от страх, я уверява, че сега сътрудничи на Интерпол за залавянето на друг известен престъпник, хвърлил око на Колекцията. Макар да се опасява, че Куин я ухажва с користни подбуди, тя се чувства привлечена от обаятелния млад мъж. С риск за живота си Морган се опитва да се добере до истината. Ще успее ли обаче да открие тайната на Куин?

33.Опит за отвличане - Виктория Лий (dangerous love)

Изминали са шест години, откакто Елизабет, красивата сестра на мултимилионера Уайът Конър, е преживяла кошмара на едно отвличане. Нейният похитител Къртис е заловен и излежава присъдата си, а оттогава младата жена, изпаднала в страхова невроза, се крие от света на малкия остров Куинси, обградена от сложни охранителни системи. Внезапно уединението й е нарушено. На острова пристига Люк Синклер, шеф на сигурността на Конър, за да защити сестра му от отмъщението на Къртис, който е избягал от затвора. Ще бъде ли осуетен пъкленият план на Къртис? Ще помогне ли любовта на Елизабет да се освободи от своите кошмари?

34.На следващата сутрин - Сандра Частън (the morning after)

Едва излязал от затвора, където е попаднал поради измамите на своя съдружник Хари, собственикът на строителна компания Рейзър Коди е твърдо решен да търси възмездие. Но в дома на мошеника Коди попада на едно красиво момиче Рейчъл, което съвсем невинно му заявява, че той е мъжът, когото е очаквала цял живот. Рейзър мисли, че тя му се подиграва в желанието си да прикрие Хари, но скоро разбира, че Рейчъл е искрена и ... сляпа. Какво още ще открие Коди? каква е тайната на странния котарак, който много прилича на Хари?

35.Случайна среща - Тереза Гледън (perfect timing)

Останала разочарована от първия си брак, Джени Катлийн предпочита да отдаде цялата си любов и грижи на малката си дъщеря Лара и на групата от проблемни деца, понесли товара от проблеми на разведените си родители, която ръководи. Обаче срещата й с Картър Далтън, който отчаяно се опитва да се справи сам с отглеждането на дъщеричката си Тифани, я кара да се усъмни в правилността на решението си. Ще посмее ли Джени да направи втори опит да бъде щастлива? Ще съумее ли Картър да събори стените, които сам е издигнал, за да скрие нараненото си сърце?

36.Загадъчната непозната - Мери Кей МакКомас (wait for me)

Младата и амбициозна психоложка Холи Лофтин е на косъм от смъртта по време на силно земетресение в Лос Анджелис, когато изневиделица се озовава в обятията на привлекателния и богат Ол-вър Кеъри. Запленен от чара и от всеотдаиността й към изпадналите в беда хора, той я повлича във водовъртежа на пламенните си чувства и неволно я превръща в мишена за маниакалната ревност на доведената си братовчедка Джоана, готова на всичко, за да ги раздели. Ще успее ли Джоана да осъществи пъкления си план? Дали Холи ще намери сили да задържи истинската любов?

37.Предадена от любов - Ан Райсър (by love betrayed)

Красивата Дебора, внучка на милиардера Маклауд, мечтае да бъде обичана заради самата нея. На брега на океана, където гостува на ексцентричната си кръстница Софи, младата Ясена се запознава със Сторм Грейнджър. Срещата им в лунната нощ сякаш омагьосва и двамата. Открила мъжа на своя живот, Дебора изживява най-щастливите си дни. Неочаквано Сторм заминава. Баща му уверява Дебора, че причината е скорошната му женитба с друга. Три години по-късно бизнесът среща Дебора и Сторм. Двамата се държат като врагове. Сторм не знае, че е баща на прекрасно момченце, и че любовта му не е предадена.

38.Oтново Саманта - Джоана Брандън (love, bid me welcome)

Четири години след като е напуснала разочарована Дрю Кингстън, смятайки, че той не я е обичал, а само я използвал, за да се добере по-лесно до необходимата за работата му информация, Саманта Джордън с неудоволствие разбира, че Дрю е новият съсобственик на фирмата, за която тя работи. Дали не е изпратен отново със специално поръчение? Същите съмнения, но и неугасналата любов измъчват младата жена. Ще са необходими много време, а и немалко усилия от страна на Дрю, за да преоткрият двамата доверието и любовта си.

39.Зора на надеждата - Ноел Бери МакКю (ocean of regrets)

Слод петгодишен щастлив брак, докато съпругът й е на презокеанска експедиция Анна катастрофира и загубва детето им. Дейвид смята, че тя нарочно е абортирала заради кариерата си и я напуска. Младата жена преживява много тежко раздялата, но се отдава на работата си и става известен професионален фотограф. Години по-късно Дейвид, който не е престанал да я обича, а ангажира под чуждо име да работи за него. Втората среща е мъчителна и за двамата. Ще успеят ли да превъзмогнат огорчението си или ревността на Дейвид ще изгори всички мостове между тях?

40.Не можеш да избягаш - Ан Райсър (the face of love)

Богатият и красив Брек Карсън от романа „Не можеш да избягаш" винаги е получавал това, което е искал. Но чаровната и талантлива художничка Андреа Томас се оказва костелив орех. Младата жена не се поддава нито на съблазнителното му предложение за охолен живот, нито на заплахите му...

41.Цвете на пустинята - Мери Потърфилд (desert flower)

Талантливата скулпторка Джоан Уилисън се е оттеглила да твори сред тишината и величието на тексаската пустиня. Случайността довежда в нейния дом младия бизнесмен Джей Клифтън. Тази среща ще се окаже съдбоносна за Джоан. Тя ще постави началото на блестящата й кариера и на една пламенна любов.

42.Вълшебни нощи - Алисън Потър (scarlet blossom)

Очарователната блондинка Стефани заминава с годеника си за кратка ваканция на Хавайте, обаче скоро се разочарова от него. Съдбата й отрежда да изживее много мъка, но и приказни мигове след срещата й с рекламния фотограф Джон Джейсън. Ще намерили Стефани истинската любов в това райско кътче?

43.Изпитание на любовта - Даяна Палмър (versuch's doch mal mit Liebe)

Двайсетгодишната Кейт Джемсън работи като криминална репортерка в голям американски ежедневник в Атланта. Съдебния процес за нашумяло убийство неочаквано я сблъсква със съдружника на баща й, адвоката Хауърд Грейсън. Съвместната им командировка в Панама се оказва съдбоностна за Кейт. Но дали богатия и красив Хауърд, който я познава от дете, ще открие в нея жената на своите мечти?

44.Пътека към рая - Кейт Франк (path to paradise)

Жанет Барет не подозира в какво се въвлича, като приема да играе ролята на годеница на Кристофър Блейк пред по-големия му брат Конрад. Целта на финансово притеснения Кристофър е да убеди брат си, че вече е достатъчно зрял, за да получи своя дял от наследството оставено от баща им. Но Жанет се влюбва в обаятелният Конрад и съжалява за уговорката си с Кристофър.

45.Звезден прах - Кристин Томпсън (golden desting)

Андрея Уокър никога не е предполагала, че оригиналните керамични чинии с изрисувана на тях анаконда, донесени от възрастен индианец в магазина й в Ню Йорк, ще се окажат много редки и ценни предмети. Търсенето на техния майстор ще отведе младата жена до Перу, до джунглата на Амазонка и до голямата любов в лицето на красивия и богат Луис Саласар.

46.Седем дни забрава - Кетрин Хедли (seven days, seven nights)

Покусена от смъртта на брат си, Керъл Ашкрофт заминава на едноседмично пътешествие по море, за да превъзмогне скръбта си. Срещата й на луксозния лайнер с чаровния Андрю Колингуд й връща радостта и жаждата за живот, но я изправя пред труден избор...

47.Червени рози - Джулия Хънтър (the last rose of summer)

Младата американка Карина Шели пристига в германското градче Вюрцбург, за да преподава английски в училището. Оказва се обаче, че мястото й е заето. Неочаквано пред Карина се открива възможността да започне работа в дома на аристократите Щаде. Срещата с бащата на двамата й ученици Ерик фон Щаде, променя напълно нейният живот.

48.Летен сън - Джейн Кристофър (sweet summer dreams)

Грижите за своенравния и капризен Ерик Хюстън - млад и преуспяващ архитект - са тежко браме за красивата медицинска сестра - Керълайн Менсфийлд. На всичкото отгоре й се налага постоянно да опровергава нападките на неговата разглезена и ревнива приятелка Медълин. Но никой от тримата не е очаквал, че опасенията на Медълин ще се сбъднат...

49.Дете на любовта - Ашли Чапъл (sweet savage)

Решена да се отърве от опекунството на баща си, Тара Уитикър заминава да прекара лятото при чичо си в малкото градче Бийчтаун, на брега на Мексиканския залив. За своя изненада, там красивата девойка открива дълго премълчаваната тайна от своето минало, както и своята голяма любов в лицето на необщителния и безцеремонен Джон Севидж.

50.В твоите обятия - Мери Потърфийлд (this love to share)

Младата и красива илюстраторка на детски книги Сара Купър неочаквано получава в наследство голямо имение и къща на остров Принц Едуард. Единственото условие е да живее там една година. На острова младата жена се запознава с братовчедите си Томас и Стивън. Независимо, че изпитва влечение към Томас, Сара се поддава на очарованието на Стивън. Скоро обаче открива, че неговата цел е наследството й заради което е готов на всичко, дории и на убийство...

51.Играта на Сали - Агата Фърбрингър (liebhaber mit specialgebiet)

Още щом зърва Сали Сандърс - чаровната водеща на телевизионната игра "Фортуна", Ланс Дилън е сълно привлечен от нея. Самоувереният Ланс смята, че е открил начин да бъде забелязан от Сали - като спечели воденото от нея състезание. Привидно крехката Сали се оказва костелив орех и скоро Ланс е сполетян от низ от проблеми...

52.Красив грях - Трейси Беър (love in bloom)

За Аби Майлс няма нищо по-важно от научната кариера. Един ден обаче младата жена среща симпатичния фермер Тед Грант. Той внася в живота й онази огромна промяна, от която Аби най-вече се страхува. Професионалните й амбиции отново потискат чувствата й, но тя късно разбира грешката си. Дали Тед все още я обича...

53.Моя любима Джесика - Сара Филипсън (turn back the dawn)

Колежанката Джесика Лучано е лудо влюбена, но е принудена да крие чувствата си. Тя е отгледана от семейството на вуйчо си, който иска да омъжи дъщеря си Констанс за швейцарския банкер Джордж Нойхаус - любимиа на Джесика. Но по време на ски в Алпите една лавина затрупва нея и Джордж и променя намеренията й...

54.Неустоим копнеж - Роберта Кингстън (Love Storm)

Стефани Рандал е неуверено момиче, израснало в сянката на по-голямата си красива сестра. Неочаквано Стефани получава покана да придружи леля си на пътешестие из Тихия океан. Пътуването обещава да е съвсем обикновено до мига, в който на кораба се появява Марк Крисхолм - загадъчен красавец с тъмно минало...

55.Среща в Монте Карло - Кристин Томпсън (begegnung in Monte Carlo)

В топло слънчево утро Джулиет Уейн получава тревожна новина от Европа: красивата й сестра Маура, омъжена за аристократа Мишел Ламартин е катастрофирала тежко. Джулиет веднага тръгва за Монако. И не подозира, че там я очаква една съдбовна среща, едно обещание за любов - вълшебно и неповторимо като Монте Карло...

56.Море и любов - Хоуп Ричардсън (dear stranger)

Лиза Мадиган предвкусва с радост възможността да п рекара един незабравим месец ва остров Монтебенк с приятеля си Рик Буут, кайто ще снима филм за откриването на старинния кораб "Миранда". Там ги посреща Джон Малбък - стар познат на Рик, чиято мечта на мечтите е да намери кораба. Неусетно Лиза е изправена пред трудна дилема - дали да запази поизстиналите си чувства към Рик, или да се впусне в най-голямото приключение на живота си.

57.Подпечатано с целувка - Керълайн Марино

Животът на Мерилин, красивата секретарка на Латроп, внезапно се обърква. Латроп продава химическите си заводи на Марк Уинслоу и Мерилин се оказва с нов шеф, който неусетно обсебва мислите и чувствата й. Но объркването на Мерилин нараства, когато Латроп й предлага да стане негова съпруга. Дали Мерилин ще се осмели да послуша сърцето си? И ще надмогне ли неустоимото привличане на Марк?

58.Уловени мигове - Елизабет Биърсфорд

59.Бягство към щастието - Бренда Трент (home to willowstone)

Седемнадесетгодишната Алекс Хоторн е изправена пред изпитанието да приеме за настойник Деймън Ларю - мъжа погубил баща й. Срещата с богатия и привлекателен Деймън събужда в душата й противоречиви чувства. Скоро Алекс ще научи истината за смъртта на баща си. Предстои й още нещо, непознато и прекрасно. Предстои й вълшебството на любовта.

60.Сладко изкушение - Агата Фърбрингър (wir sind schon eine sunde wert, darling)

След поредица от злощастни събития Дана Трейси е принудена да прекъсне следването си в Ню Йорк и да започне работа като рехабилитаторка в слънчевия курорт Маями. Тук съдбата я среща с младия архитект Стивън Харис, който е преуспял в професионалното поприще, но още не се е отърсил от мъчителния развод с невярната Леа. Между красивата Дана и Стивън припламват искрите на взаимното привличане. Дали сърцата им ще могат да се опазят от превратностите на съдбата?42 Коментара


Препоръчани коментари3.Двойствен живот- Пеги Уеб

4.Закуска в леглото –Сандра Браун

Нежната и самотна Слоун Феърчайлд, собственичка на пансион се влюбва младият известен писател Картър Мадисън. По ирония на съдбата Картър е годеник на най-добрата и приятелка. След като безуспешно се опитват да потушат пламналата внезапно любов, за Слоун и Картър настъпват щастливи дни изпълнени с взаимна нежност. Единственият възможен край- раздялата –ги плаши, но не намират сили да предотвратят наближаващата сватба. Слоун и Картър се разделят ,но ще угасне ли страстната им любов?

5.Моя прекрасна лейди- Айрис Джохансен

7.Жена от мечтите- КейХупър

19.Снежна приказка-Лори Коупланд

21.Вълшебният амулет- Ноел Бери МакКю

Съпругът на Тара Бърнс заминава внезапно и без обяснения. Узнавайки ,че е скрил ат нея за предишния си брак, Тара се чувства излъгана. Наранената и гордост и попречва да поговори с него и да открие, че раздялата им е плод на интригите на Франк Сайкас- сътрудник във фирмата на Сара. Ще успеят ли отново Деймън и Сара да открият път към сърцата си? Ще повярват ли в силата на вълшебния амулет?

22.Докоснат от ангели- Пеги Уеб

23.Зимна невеста- Айрис Йохансен

25.Хулиганът- Шарлот Хюз

27.Леденият идол- Хелън Митермайър

29.Горещи страсти- Сара Оруинг

Сподели този коментар


Линк към коментара

Хайде и следващата поредица. И пак да попитам: Някой знае ли последния номер на поредицата???

Здр Видях някой пропуски затова давам малко хелп поне за заглавията

скоро ще мога да ти дам и описанията

за последния номер ще пробвам също даго намеря

браво за добрата работа до момента

Брамш, Джоун Докосване в мрака Нови любовни романи 30

Грийн, Били Върни се, любими Нови любовни романи 31

Хупър, Кей Тайната на Куин Нови любовни романи 32

Лий, Виктория Опит за отвличане Нови любовни романи 33

Частън, Сандра На следващата сутрин Нови любовни романи 34

Гледън, Тереза Случайна среща Нови любовни романи 35

МакКомас, Мери Кей Загадъчната непозната Нови любовни романи 36

Райсър, Ан Предадена от любов Нови любовни романи 37

Брандън, Джоана Отново Саманта Нови любовни романи 38

МакКю, Ноел Бери Зора на надеждата Нови любовни романи 39

Райсър, Ан Не можеш да избягащ Нови любовни романи 40

Мери Потърфилд Цвете на пустинята Нови любовни романи 41

Даяна Палмър Изпитание на любовта Нови любовни романи 43

Чапъл, Ашли Дете на любовта Нови любовни романи 49

Керълайн Марино Подпечатано с целувка Нови любовни романи 57

Сподели този коментар


Линк към коментара

ето и още малко

Райсър, Ан Не можеш да избягащ Нови любовни романи 40

Мери Потърфилд Цвете на пустинята Нови любовни романи 41

Потър, Алисън Вълшебни нощи Нови любовни романи 42

Даяна Палмър Изпитание на любовта Нови любовни романи 43

Франк, Кейт Пътека към Рая Нови любовни романи 44

Томпсън, Кристин Звезден прах Нови любовни романи 45

Хедли, Кетрин Седем дни забрава Нови любовни романи 46

Хънтър, Джулия Червени рози Нови любовни романи 47

Кристофър, Джейн Летен сън Нови любовни романи 48

Чапъл, Ашли Дете на любовта Нови любовни романи 49

Нови любовни романи 50

Фърбрингър, Агата Играта на Сали Нови любовни романи 51

Нови любовни романи 52

Нови любовни романи 53

Нови любовни романи 54

Нови любовни романи 55

Нови любовни романи 56

Керълайн Марино Подпечатано с целувка Нови любовни романи 57

Нови любовни романи 58

Трент, Бренда Бягство към щастието Нови любовни романи 59

Фърбрингър, Агата Сладко изкушение Нови любовни романи 60


Сподели този коментар


Линк към коментара

Йохансен, Айрис Моя прекрасна лейди Нови любовни романи 5 Композиторът Джейсън Хеис от романа "Моя прекрасна лейди" чува гласа на начинаещата певица Дейзи Джъстин и желае тя да изпълнява ролята на Дездемона в новата му сензационна творба. Певицата отхвърля предложението макар че харесва ролята. Тя е смутена от красотата на Джейсън, под чието омагьосващо въздействие се таи страдание и болка. Дейзи решава да спечели любовта му, защото е убедена, че само тя може да прогони мрака, който обгръща душата му.Ще повярва ли Джейсън, че Дейзи цял живот е копняла за него?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Йохансен, Айрис Зимна невеста Нови любовни романи 23 Известният журналист Джед Корбин от романа „Зимна невеста" е твърдо решен да разгадае мистерията около очарователната си мащеха Изабел Белфорт. Седем години тя е търпяла тираничния му баща и сега, единствена наследница на огромно богатство, младата Ясена е готова да го замени срещу една услуга.Какви са били основанията й да приеме да стане съпруга и материализирана мечта на един застаряващ мъж? Заобиколени от опасностите на Южноамериканската джунгла, ще успеят ли Джед и Изабел да преодолеят миналото си и да открият щастието?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Хюз, Шарлот Хулиганът Нови любовни романи 25 Касандра д'Клер от романа „Хулиганът" е най-добре платената манекенка в Н1ю ЙорК, но след мъчителния си развод се отказва от кариерата си. Тя се завръща в родния си град, за да се посвети на двете си деца. Тук първата й среща е със скандално известния покорител на женски сърца Блу Мичъм. Касандра твърдо е решена никога вече да не бъде зависима от мъж, затова с всички сили се бори против страстта, която пламва у двамата. Ще устои ли младата Ясена на магическото привличане на Блу? Какво ще стане с нейното решение?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Митермайър, Хелън Леденият идол Нови любовни романи 27 Поразен от невинността на деветнадесетгодишната Биделия Фронзби, филмовият актьор Долф Уейкфийлд от романа „Леденият идол" се влюбва лудо в нея. Когато тя внезапно изчезва от живота му, предателството й изпълва сърцето му със студенина, която нито една жена не е в състояние да разтопи. Десет години по-късно Долф с изумление открива, че компанията, за която снима филм, е собственост на същата чаровница, която някога е накарала времето да спре за него. Ще успее ли Биделия да го убеди, че го е напуснала само за да спаси кариерата му от заплахите на доведения си брат? Ще може ли нейната л!юбов да разтопи леда в сърцето му?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Оруиг, Сара Горещи страсти Нови любовни романи 29 Практичната и разсъдлива Кларис от романа „Горещи страсти" напуска работата си като секретарка при зъболекар, за да помага в ресторанта на болния си чичо. Край „Кингс Краун" тя среща Грейди Отул, бивш собственик на компания за инженерингово проучване, който сега продава топли сандвичи. Привлечена от физическата му красота, Кларис упорито се съпротивлява на зараждащата се любов, защото счита работата на Грейди за несериозна и несигурна. Но дали е така? Ще се пребори ли тя с практичността си и страха от риска.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Хупър, Кей Тайната на Куин Нови любовни романи 32 Пътят на красивата и интелигентна директорка на изложбата за скъпоценни предмети „Загадки от миналото" Морган Уест неочаквано се пресича с този на тайнствения Куин. Неуловимият крадец на бижута, чието име кара всички колекционери да треперят от страх, я уверява, че сега сътрудничи на Интерпол за залавянето на друг известен престъпник, хвърлил око на Колекцията. Макар да се опасява, че Куин я ухажва с користни подбуди, тя се чувства привлечена от обаятелния млад мъж. С риск за живота си Морган се опитва да се добере до истината. Ще успее ли обаче да открие тайната на Куин?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Лий, Виктория Опит за отвличане Нови любовни романи 33 Изминали са шест години, откакто.Елизабет, красивата сестра на мултимилионера Уайът Конър, е преживяла кошмара на едно отвличане. Нейният похитител Къртис. е заловен и излежава присъдата си, а оттогава младата жена, изпаднала в страхова невроза, се крие от света на малкия остров Куинси, обградена от сложни охранителни системи. Внезапно уединението й е нарушено. На острова пристига , Люк Синклер, шеф на сигурността на Конър, за да защити сестра му от отмъщението на Къртис, Който е избягал от затвора. Ще бъде ли осуетен пъкленият план на Къртис? Ще помогне ли любовта на Елизабет да се освободи от своите кошмари?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Гледън, Тереза Случайна среща Нови любовни романи 35 Останала разочарована от първия си брак, Джени Катлийн предпочита да отдаде цялата си любов и грижи на малката си дъщеря Лара и на групата от проблемни деца, понесли товара от проблеми на разведените си родители, която ръководи. Обаче срещата й с Картър Далтън, който отчаяно се опитва да се справи сам с отглеждането на дъщеричката си Тифани, я кара да се усъмни в правилността на решението си. Ще посмее ли Джени да направи втори опит да бъде щастлива? Ще съумее ли Картър да събори стените, които сам е издигнал, за да скрие нараненото си сърце?

Сподели този коментар


Линк към коментара

МакКомас, Мери Кей Загадъчната непозната Нови любовни романи 36 Младата и амбициозна психоложка Холи Лофтин е на косъм от смъртта по време на силно земетресение в Лос Анджелис, когато изневиделица се озовава в обятията на привлекателния и богат Ол-вър Кеъри. Запленен от чара и от всеотдаиността й към изпадналите в беда хора, той я повлича във водовъртежа на пламенните си чувства и неволно я превръща в мишена за маниакалната ревност на доведената си братовчедка Джоана, готова на всичко, за да ги раздели. Ще успее ли Джоана да осъществи пъкления си план? Дали Холи ще намери сили да задържи истинската любов?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Райсър, Ан Предадена от любов Нови любовни романи 37 Красивата Дебора, внучка на милиардера Маклауд, мечтае да бъде обичана заради самата нея. На брега на океана, където гостува на ексцентричната си кръстница Софи, младата Ясена се запознава със Сторм Грейнджър. Срещата им в лунната нощ сякаш омагьосва и двамата. Открила мъжа на своя живот, Дебора изживява най-щастливите си дни. Неочаквано Сторм заминава. Баща му уверява Дебора, че причината е скорошната му женитба с друга. Три години по-късно бизнесът среща Дебора и Сторм. Двамата се държат като врагове. Сторм не знае, че е баща на прекрасно момченце, и че любовта му не е предадена.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Брандън, Джоана Отново Саманта Нови любовни романи 38 Четири години след като е напуснала разочарована Дрю Кингстън, смятайки, че той не я е обичал, а само я използвал, за да се добере по-лесно до необходимата за работата му информация, Саманта Джордън с неудоволствие разбира, че Дрю е новият съсобственик на фирмата, за която тя работи. Дали не е изпратен отново със специално поръчение? Същите съмнения, но и неугасналата любов измъчват младата жена. Ще са необходими много време, а и немалко усилия от страна на Дрю, за да преоткрият двамата доверието и любовта си.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Чапъл, Ашли Дете на любовта Нови любовни романи 49

Портърфийлд, Мери В твоите обятия Нови любовни романи 50

Фърбрингър, Агата Играта на Сали Нови любовни романи 51

Беър, Трейси Красив грях Нови любовни романи 52

Филипсън, Сандра Моя любима Джесика Нови любовни романи 53

Кингстън, Роберта Неустоим копнеж Нови любовни романи 54

Томпсън, Кристин Среща в Монте Карло Нови любовни романи 55

Ричардсън, Хоуп Море и любов Нови любовни романи 56

Керълайн Марино Подпечатано с целувка Нови любовни романи 57

Биърсфорд, Елизабет Уловени мигове Нови любовни романи 58

Трент, Бренда Бягство към щастието Нови любовни романи 59

Фърбрингър, Агата Сладко изкушение Нови любовни романи 60

Сподели този коментар


Линк към коментара

Райсър, Ан Не можеш да избягащ Нови любовни романи 40 Богатият и красив Брек Карсън от романа „Не можеш да избягаш" винаги е получавал това, което е искал. Но чаровната и талантлива художничка Андреа Томас се оказва костелив орех. Младата жена не се поддава нито на съблазнителното му предложение за охолен живот, нито на заплахите му...

Сподели този коментар


Линк към коментара

Потър, Алисън Вълшебни нощи Нови любовни романи 42 Очарователната блондинка Стефани заминава с годеника си за кратка ваканция на Хавайте, обаче скоро се разочарова от него. Съдбата й отрежда да изживее много мъка, но и приказни мигове след срещата й с рекламния фотограф Джон Джейсън. Ще намерили Стефани истинската любов в това райско кътче?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Даяна Палмър Изпитание на любовта Нови любовни романи 43 Двайсетгодишната Кейт Джемсън работи като криминална репортерка в голям американски ежедневник в Атланта. Съдебния процес за нашумяло убийство неочаквано я сблъсква със съдружника на баща й, адвоката Хауърд Грейсън. Съвместната им командировка в Панама се оказва съдбоностна за Кейт. Но дали богатия и красив Хауърд, който я познава от дете, ще открие в нея жената на своите мечти?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Франк, Кейт Пътека към Рая Нови любовни романи 44 Жанет Барет не подозира в какво се въвлича, като приема да играе ролята на годеница на Кристофър Блейк пред по-големия му брат Конрад. Целта на финансово притеснения Кристофър е да убеди брат си, че вече е достатъчно зрял, за да получи своя дял от наследството оставено от баща им. Но Жанет се влюбва в обаятелният Конрад и съжалява за уговорката си с Кристофър...

Сподели този коментар


Линк към коментара

Томпсън, Кристин Звезден прах Нови любовни романи 45 Андрея Уокър никога не е предполагала, че оригиналните керамични чинии с изрисувана на тях анаконда, донесени от възрастен индианец в магазина й в Ню Йорк, ще се окажат много редки и ценни предмети. Търсенето на техния майстор ще отведе младата жена до Перу, до джунглата на Амазонка и до голямата любов в лицето на красивия и богат Луис Саласар.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Хедли, Кетрин Седем дни забрава Нови любовни романи 46 Покусена от смъртта на брат си, Керъл Ашкрофт заминава на едноседмично пътешествие по море, за да превъзмогне скръбта си. Срещата й на луксозния лайнер с чаровния Андрю Колингуд й връща радостта и жаждата за живот, но я изправя пред труден избор...

Сподели този коментар


Линк към коментара

Хънтър, Джулия Червени рози Нови любовни романи 47 Младата американка Карина Шели пристига в германското градче Вюрцбург, за да преподава английски в училището. Оказва се обаче, че мястото й е заето. Неочаквано пред Карина се открива възможността да започне работа в дома на аристократите Щаде. Срещата с бащата на двамата й ученици Ерик фон Щаде, променя напълно нейният живот.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.