Премини към съдържанието
  • публикации
    31
  • коментари
    422
  • прегледи
    1948

Направи си сам - Голяма любов


sposata

388 прегледа

 Сподели

Екип японски учени се трудили неуморно години наред и открили наскоро, че е възможно човек сам да си създаде голяма, всепоглъщаща и незабравима любов.Именно затова, тази статия намира място в раздела "Направи си сам",само страница след "Грижи за цветята и градината" и малко преди "12 трика за лъскане на обувки".

И така какво ни е нужно за да си направим сами "голяма любов"?

Една проста математическа формула може да се изчисли дали една любов има шанс да се превърне в "Голяма" или да да си отиде безславно след кратко съществуване. Формулата гласи, че желанието расте правопропорционално на пречките, които заставят пред двамата влюбени. Голямата пречка, казват те, е най-главното условие за наличие на голяма любов. Ако няма пречка - няма любов. Затова ние ще ви предложим няколко пречки, а вие можете да си изберете тази, която най-много ви допада, да я изрежете, дооцветите и апликирате към вашето ежедневие. Крайният резултат ще бъде една всепомитаща и всепоглъщаща любов, по-голяма от всеки един писан и ненаписан любовен роман.

1. Вие сте женен/омъжена и срещате сродната си душа след брака.

Тази пречка е най-често използвания модел, в почти 95% от случаите. Ние я предлагаме с изчистен дизайн, а вие можете допълните лно да си залепите към нея най-различни украшения, напр. съпруг побойник или фригидна съпруга.

2. Вие сте женен/омъжена за друг и то насила, а сродната ви душа копнее за вас от малък.Тази пречка, макар и по-рядко срещана, е популярна както в кралските среди, така и в крайно бедните и отритнати ромски общности. Трудна е за изработка, защото изисква много голяма предварителна подготовка, както и прецизна изработка на детайлите около насилствената женитба.

3. Имате различни религии

Много интересен модел, който се предлага с допълнителни разяснения за възможните желани и нежелани усложнения, които могат да се появят. Препоръката ни към решилите да използват този модел е, да не се смесват любовта и политиката, ако искат да постигнат съвършенството.

4. Имате враждуващи семейства

Моделът е стар като света и е бил стар още преди да се появи шекспировата Жулиета. Ние го предлагаме в един леко поосвежен и пооцветен шаблон, в който можете само да попълните имената си. Препоръчваме го на истински традиционалисти, но не и на новаторите - вечно търсещи нови предизвикателства.

5. Живеете в различни държави

Този модел беше много популярен и търсен преди години, когато разстоянията между хората се измерваха в дни и месеци, а не в скоростта на интернета. Ако сте носталгично настроени и все още не сте забравили как се ходи до пощата за да се пусне писмо, то този модел може би е за вас. Не забравяйте формулата за обратната пропорционалност - колкото по-малко е разстоянието между вас, толкова по-голям е шанса да се разминете с така жадуваните чуства.

Към модела сме прикрепили няколко форми за любовни писма, като е задължително те да бъдат попълвани на ръка.

6. Единият от двама ви е вампир

Изключително популярен модел сред по-младите и душевно неориентираните индивиди. Шансът това да ви се случи е равен на нула, но за да ви улесним все пак, към модела прилагаме изкуствени вампирски зъби и новия сезон на "Истинска кръв"

7. Говорите различни езици

Модела е вариант на темата за различните държави. Тук сме добавили малко усложнения в комуникацията и комплект трудноразбираеми разговорници. Предполага се, че при изпълнение на модела, сродните души трябва да живеят близо един до друг за да могат да комуникират поне на визулано ниво. Препоръчваме ви тренировки в мятането на недвусмислени погледи и изкусителни усмивки.

8. Единият е умиращ или вече е умрял

За предпочитане е да сте другия в тази връзка. Лично за нас е неразбираемо, но все пак хора всякакви, така, че и този модел намира място сред останалите. В пакета ще намерите комплект за оказване на първа помощ, а за ония с по-малко късмет - топка за спиртически сеанси. Ако изберете този модел и се окаже, че вие сте здравия, то задължително е за вас да се постараете да изглеждате по-малко свеж и ровобузест. Тренирайте от сега как се слагат тъмни кръгове по очите и как се плаче на нечие чуждо рамо.

9. Най-добри приятели сте

Банален, но все пак търсен модел. Обречен е на провал от самото начало, но може и да опитате. Препоръчваме ви да не си избирате най-добрия приятел, защото след това със сигурност ще ви е никакъв.

10. Единият е президент

Този модел е насочен към младите политически активисти. Към шаблона е приложена кратка биография на Моника Люински. Специално за вас сме подчертали дебело, къде сгреши тя и как да избегнете същия финал.

11. Обекта е приятел(брат, сестра, зет, снаха, майка, баша и т.н) на половинката ви

Този модел е за най-безкруполните и нагли от вас. Ако все пак ви е останала и капка човечност, изберете някой не толкова добър приятел на половинката си или не толкова близък роднина. Въпреки нашето негатовно отношение към този шаблон, статистиката сочи, че той показва най-добри крайни резултати.

12. Учител - ученик

Много красив шаблон, изпълнен с нямо възхищение и снизходително отношение. В повечето случаи връзката в този модел си остава на едно чисто платоническо ниво, но въпреки това, не губи и грам от очарованието си. В случаите, когато сексуланото измести платоничното, има голяма опасност властите да се намесят решително. Препоръчваме ви да използвате шаблона много умно и внимателно.

Моделите, които ви представихме са само част от неизброимите случаи, които могат да превърнат сивото ви ежедневие в един безкраен празник за изтерзаната ви душа. Опитахме се да ви дадем насоки и се надяваме, че вашето въображение ще роди още милион разцветки, които да направят още по-колоритни вашите желания.

 Сподели

3 Коментара


Препоръчани коментари

Може ли да ми изпратиш следните помощни материали :

1.)изкуствени вампирски зъби

2.)новия сезон на "Истинска кръв"

3.)кратка биография на Моника Люински

4.)адреса на .... хммм... добър сюнетчия ?

:ph34r:

Линк към коментара

Ха-ха, избора ми се спря на: 6. Единият от двама ви е вампир

Това е защото съм млад и душевно неориентиран индивид. :baby:

Сюжета може да бъде последван от: 8. Единият е умиращ или вече е умрял.

За предпочитане е да съм другия в тази връзка. :laugh:

Линк към коментара
Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...