• публикации
    47
  • коментари
    36
  • прегледи
    24546

8 неща, които ще изчезнат през следващите години

novobranec

299 прегледа

Американски учени направиха прогнози за следващите деветдесет години, през които ще бъдат решени много проблеми на човечеството, а много неща, с които сме свикнали и дори не ги забелязваме, също ще изчезнат.

Първото, което ще изчезне, са парите, те ще бъдат изцяло заменени от електронни карти. През 2020 г. няма да има болни от СПИН, защото откривателят на страшния вирус Люк Монтание прогнозира до няколко години откриването на ваксина.

През 2030 г. завинаги ще изчезнат плакатите и билбордовете по улиците, те ще бъдат заменени изцяло от електронна форма на реклама.

2040 – смърт на фотолентата, изцяло ще бъде заменена от цифровите технологии.

2050 – мъжете с вратовръзка изглеждат ужасно демоде. Още отсега в САЩ само 6 процента от мъжете отиват с вратовръзка на работа.

lion.jpg

2060 – изчезване на лъвовете от планетата. В момента популацията им е намаляла с 90 процента.

2070 – изчезва лампата на Едисон. Според прогнозите на учените в цял свят ще си светим с енергоспестяващи флуоресцентни лампи.

bedtime.jpg

2080 – изчезва завинаги безсънието. То ще бъде унищожено със специални хапчета, които не само ще помагат да заспиваме, но и да сме по-свежи на сутринта.

2090 – няма да има червенокоси. За този цвят отговаря рецесивен ген и смесването на нациите го унищожава. В момента на Земята само 2 процента от хората са естествено червенокоси.

2100 – децата не играят с играчки, а само на игри от виртуалната реалност.

sanovnik.bg
0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход