Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Book Reviews

  • публикации
    289
  • коментари
    1576
  • прегледи
    1622757

Карен Робърдс

ganinka

3488 прегледа

karenrobards.jpg cooltext445063169.png cooltext445063256.png

Karen Robards

=SERIES=

Pirate

1. Island Flame (1981) Пирати на любовта

Лейди Кетрин е на път към родината, когато корабът й е нападнат от пирати. Тя попада в ръцете на сдобилия се с лоша слава капитан Хейл. Морският разбойник гледа на нея като на лична собственост и я отвлича на самотен остров, за да отмъсти на дъщерята на аристократичното лондонско общество. Ала от смъртната омраза се ражда любов и в тях се събужда страст, способна да ги задуши. Сега вече двамата се борят за своето общо бъдеще и за живота си.

2. Sea Fire (1982) Необуздана страст

Лейди Кетрин е намерила щастието си: тя живее с някогашния пират Джонатан Хейл в една плантация в американските южни щати. Но като посещава родителите си в Англия, съдбата й се преобръща. Бракът й с Джонатан е невалиден, а съпругът й е хвърлен в затвора и осъден на смърт. Той може да бъде спасен само по един начин - ако тя се откаже от него и се омъжи за лорд Стенхоуп, когото не обича.

Banning Sisters

1. Scandalous (2001)

2. Irresistible (2002)

3. Shameless (2010)

=NOVELS=

Forbidden Love (1983)

Amanda Rose (1984)

To Love a Man (1985) Робиня на любовта

Лиза Колинс попада в размириците на войната и е спасена от сигурна смърт от един авантюрист. В ръцете на наемника Лиза изпитеа една безгранична страст, която не е усещала преди с никой мъж. Но тя разбира също, че любов иомраза вървят ръка за ръка. Под жаркото слънце на Африка тя се противи отчаяно на съдбата си, която есвързана неразлъчно с тайнствения образ на наемника.

Dark Torment (1985)

Wild Orchids (1986)

Loving Julia (1986)

Night Magic (1987)

Desire in the Sun (1988)

Dark of the Moon (1988) Тъмна луна

Осиротяла красавица и непреклонен благородник, поставен извън закона, препускат рамо до рамо в сенките на нощта.

„Не спирай" - промълви тя.

„Не бих могъл, дори и да исках!"

Tiger's Eye (1989)

Morning Song (1990)

Green Eyes (1991)

This Side of Heaven (1991)

Nobody's Angel (1992)

One Summer (1993) Едно лято

Едно лято е само кратък миг от вечния ход на времето. Но то става съдбовен вододел в живота на очарователната учителка по литература Рейчъл Грант. През него й е съдено да изпита тръпката на ужаса от срещата със смъртта и да се потопи в невероятното щастие да обича и да бъде обичана.

Maggy's Child (1994) Детето на Маги

Walking After Midnight (1995)

Hunter's Moon (1995)

Heartbreaker (1996)

The Senator's Wife (1998) Жената на сенатора

The Midnight Hour (1999) Когато дойде часът

Под привидното спокойствие на един луксозно отганизиран живот се крият тъмните истини на разрушение и смут. И тогава, сякаш по волята на съдбата, се появява един мъж, който със силна ръка задрасква миналото, но и наранява с най-сладката болка едно сърце. За да стане ясно, че само двама биха могли да загърбят суровите изпитания и да погледнат с надежда към бъдещето...

Ghost Moon (2000)

Paradise County (2000) Райско гнездо

Александра Хейуд е сестра й Нийли още от деца обичат имението "Уисълдаун". След убийството на баща им тя се връща там, за да се отдаде на спомени и да го продаде. Джо Уелч, привлекателният управител на имението, няма никакво желание да й помогне в нелеката задача. Посветил е години от живота си, за да го превърне в печелившо и не е готов да пожертва спокойствието на семейството си, заради дъщерята на вече разорен милионер. Ели - шестнадесетгодишният му син - се увлича по тийнейджърката Нийли, която не само че има диамантена обеца на носа, но не се отказва и от дрогата. Между Алекс и Джо пламва неутолима страст, която се разгаря с всеки изминал ден, дори след като Нийли и Ели изчезват. В този труден момент те могат да разчитат единствено на себе си. Никой от тях няма представа, че децата са в смъртна опасност и не бива да губят нито миг, защото Алекс е набелязана за следващата жертва на неуловимия Хищник.

To Trust a Stranger (2001) Да се довериш на непознат

Подозрение. То прогаря всяка клетка в тялото на Джули Карлсън. Обзета е от нетърпимо подлудяващо подозрение, че съпругът й има извънбрачна връзка. За всички останали, Сид Карлсън е богат предприемач с влиятелни приятели. Само Джули знае, че той е изменил на брачните им клетви, и усеща, че е настъпил моментът да предприеме отчаяни мерки. На кого да се довери? Макар и с разбито сърце, тя се обръща към красив непознат. Мак Макуори отлично знае, че не бива да се забърква с клиенти. Като частен детектив е следил достатъчно неверни съпрузи и е наясно, че необмислената страст води до нежелани резултати, но когато Джули Карлсън иска да го наеме, той не успява да й устои.

Beachcomber (2003) Опасно лято

Кристи Петрино не е предполагала, че ваканцията й на остров Окракоук ще се окаже изпълненена с напрежение и несигурност. Тя бяга от годеника си, който е обвързан с мафията, но никой не може да напусне толкова лесно семейството или бизнеса му. Станала неволен свидетел в разследване на убийство, разбира, че кръгът около нея опасно се затваря. Само когато е с Люк Ранд, се чувства в безопасност. Вече е готова да му се довери, но отново всичко се обърква и тя се пита дали този красив непознат ще й помогне да преживее горещото и опасно лято...

Whispers at Midnight (2003) Шепот в полунощ

Карли Линтън е готова да постави ново начало. След мъчителен развод, тя се премества обратно в родния си град Бентън, щата Джорджия. Целият град я помни като пословично добро момиче, но Карли вече се е уморила да бъде добра, готова е да премине на другата страна. Сега много добре знае какво иска и как да го постигне. Мат Конвърс, някога лошото момче на града, сега е местният шериф и стълбът на местното общество. Не е забравил обаче дните на необузданост, нито вълшебната нощ от завършването на гимназията, която двамата с Карли са споделили преди толкова много години. Когато обаче някой влиза с взлом в къщата на Карли и се опитва да я отвлече, Мат е единственият човек, който може да я защити от загадъчния враг, чиято цел е да покаже на Карли, че въобще не е трябвало да се връща в родното градче.

Bait (2004) Примамката

Кpаcивата coбcтвeничка ма peкламна агeнция Mади Фицджepалд e нападната в xoтeлcката cи cтая в Ню Opлиънc. Тя миcли, чe e жepтва на cлучайнo пpecтъплeниe, на наcилиeтo, кoeтo ce шиpи навcякъдe. Фeдepалният агeнт Cам Mаккeйб миcли pазличнo - чe тя e цeл на cepиeн убиeц, кoйтo oт ceдмици ce изплъзва на ФБP. Тoй cъщo така знаe, чe има cамo eдин-eдинcтвeн начин да гo залoвят - да изпoлзват Mади катo пpимамка. Нo мeжду двамата пламва cтpаcт, а Mади ce oказва в oгpoмна oпаcнocт и cъвceм близo дo убиeца...

Superstition (2005) Суеверие

Кpaсивитe пeйзaжи нa oстpoв Пoлис кpият тъмнa тaйнa - убийствoтo нa мeстнo мoмичe пpeди пeтнaйсeт гoдини и стpaннoтo изчeзвaнe нa нeйнитe

двe пpиятeлки. Истopиятa нa нepaзpeшeнoтo пpeстъплeниe мoжe дa сe oкaжe гoлeмият удap зa жуpнaлисткaтa Hикoл Cъливaн. Дoкaтo Hикoл paзслeдвa случaя в близкo сътpудничeствo с пoлицeйския инспeктop Джo Фpaнкoни, e убитa дpугa млaдa жeнa и paзслeдвaнeтo пpиeмa нeoчaквaни oбpaти...

Vanished (2006) Изчезнала

Петгодишната дъщеря на Сара Мейсън изчезва по време на панаир в парка „Бофорт", Южна Каролина. Тя не престава да я търси в продължение на седем дълги години, но така и не успява да я намери и трябва да събере парчетата от разбития си живот, за да продължи напред. Някой обаче не желае това и преднамерено я измъчва с тайнствени обаждания и знаци, които идват като че ли от отвъдното. Единственият човек, на когото може да разчита за помощ, е Джейк Хоган. Тяхното многогодишно приятелство прераства в романс, докато се опитват да разберат загадката около изчезването на малката Лекси.

Obsession (2007) Обсебена

Катрин Лоурънс няма представа кой я е ударил. Нападението й се стоварва като гръм от ясно небе. Само преди няколко часа се е наслаждавала на уикенд по женски с приятелка от колежа. Сега лежи на кухненския под, вързана и със запушена уста, гледа приятелката си Лиза с изпълнени с ужас очи, докато двама маскирани претърсват къщата. Но какво търсят? Тя не знае. Знае само, че ако не избяга, каквото и да търсят мъжете, те двете с Лиза ще бъдат убити.

Guilty (2008)

Pursuit (2009)

Shattered (2010)

=OMNIBUS=

Wait Until Dark (2001) (with Linda Anderson, Andrea Kane and Mariah Stewart)3 Коментара


Препоръчани коментари


One Summer (1993)- Едно лято

Едно лято е само кратък миг от вечния ход на времето. Но то става съдбовен вододел в живота на очарователната учителка по литература Рейчъл Грант. През него й е съдено да изпита тръпката на ужаса от срещата със смъртта и да се потопи в невероятното щастие да обича и да бъде обичана.

The Midnight Hour (1999) - Когато дойде часът

Под привидното спокойствие на един луксозно отганизиран живот се крият тъмните истини на разрушение и смут. И тогава, сякаш по волята на съдбата, се появява един мъж, който със силна ръка задрасква миналото, но и наранява с най-сладката болка едно сърце. За да стане ясно, че само двама биха могли да загърбят суровите изпитания и да погледнат с надежда към бъдещето...

Сподели този коментар


Линк към коментара

Pursuit (2009) - Преследване:

Джесика Форд е изпратена да се срещне с Първата дама, Анет Купър, от шефа си, който е неин личен адвокат. Срещата завършва с пътна злополука, при която загиват всички, с изключение на Джесика.

Тайният агент Марк Райън, натоварен да разследва случая, има чувството, че Джес крие нещо. С нарастването на неговите подозрения, светът на Джесика започва да се разпада. Първо тя е брутално нападната в болницата, след това шефът й бива убит.

Започват да умират всички хора, които знаят нещо за последните часове на Първата дама и Джес разбира, че ако иска да живее, трябва да забрави за онази нощ.

Justice (2011)

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.