Премини към съдържанието

Book Reviews

  • публикации
    286
  • коментари
    1587
  • прегледи
    1645814

Джорджия Боковън


ganinka

2847 прегледа

georgiabockoven.jpg

Georgia Bockoven

=SERIES=

No Name

1.Little by Little (1984) Стъпка по стъпка

"С любовта на Майк Керълайн се чувстваше защитена от жестокостта на света. И все пак не можеше да се оттърси от натрапчивата мисъл, че всичко е прекалено хубаво, за да бъде истинско. Опитваше ли се да се наслади на щастието си, почти миновенно изпадаше в паника."

2.Today, Tomorrow, Always (1985)

Love Songs

Love Songs (1987) Любовни песни

Очарователната блондинка Джоузефин Уилямс има много приятели в малкото провинциално градче Боулдър. Хората я обичат заради лъчезарната й усмивка и готовността й всекиму да помогне. Нейната работа запълва дните й, но нощите й са самотни. Едо рисковано начинание я сблъсква с неотразимия Брад Тайлър и срещата й с него възпламенява в сърцето й такива бурни чувства, които може би коренно ще променят живота й.

Tomorrow's Love Song (1987) Любовна песен за утре

След бедно и сиротно детство Ейми Фейнстън си е изградила блестяща кариера, има много пари, красиви рокли и разкошна къща. Едно закъсняло писмо я кара да промени самоличността си и да предприеме разследване на смъртта на своя баща. По ирония на съдбата, след срещата й с Марк Стърлинг, жаждата й за мъст се трансформира в нещо, което много прилича на голяма любов...

No Name

1.The Beach House (1997)

2.Another Summer (2001)

=NOVELS=

Restless Tide (1983) Неуморен прилив

"Погледите им, изпълнени с болката, която бяха изживели, се срещнаха. Бяха разбрали, че не винаги любовта е безметежно чувство. Тя можеше да бъде и нещо страшно, нещо разрушително - и то с такава сила, която е способна да ги унищожи…"

After the Lightning (1984) След мълнията

"Мангас спря и се обърна. Дълго гледа Ленора, запечатвайки образа й в паметта си. Знаеше, че той винаги и навсъкъде неотлъчно ще го преследва."

Tracings On a Window (1984)

A Gift of Wild Flowers (1985) Диви цветя

A Week from Friday (1986) Седем дни след петък

The Long Road Home (1986) Дългият път към дома

Крейг притисна силно Дженифър към себе си и останаха така, докато слънцето позлати прозореца им. Въпреки оптимистичните обещания, които си бяха дали, той знаеше, че ще измине ужасно много време, преди да може отново да я прегърне.

A Marriage of Convenience (1991) Брак по сметка

Крис Тейлър отва в родилния дом, зада подготви документите за осиновяване на новороденото бебе на починалата си сестра. Когато обаче малката ръчичка на детето се обвива около пръста й, Крис разбира, че трябва да отгледа сина на Даян, като свой собствен, дори ако това означава да изостави стремителната си кариера. В продължение на пет години всичките й усилия са насочени към това да отгледа здраво и щасливо дете и да свърже двата края. Не е никак лесно, но си заслужава. Кевин става всичко за Крис и тя успява да създаде хубав живот за двамата. Но един ден на прага на дома й се появява бащата на Кевин. Той е преуспял, богат и свикнал да получава всичко, което поиска. Разбира се, той иска Кевин. Има правно основание за това, но нито той, нито Крис имат намерение да водят решителна война, която би наранила момчето. Има само едно решение... БРАК ПО СМЕТКА...

The Way It Should Have Been (1993) Жена между трима

Една млада американка оплита в лъжи и себе си и своите близки, за да прикрие ужасно преживяване от миналото си. Но един ден измислиците й стават истина и заплашват да разрушат като демони всичко, на което държи: семейството, любовта, разума й. В този миг се появява голямото изкушение: един шанс да изживее живота си наново, да се впусне в една истинска страст, да избяга от ограничения свят на малкото градче и от сивото си ежедневие. Ще е готова ли Карли да заплати високата цена на свободата? Кое ще победи у нея - чувството на дълг или жаждата за щастие? Неочакваните събития я въвличат в неудърживия си вихър и тя е принудена да вземе своето съдбовно решение. Какво е то? Разтърсващата човешка драма майсторски описана от извесната американска авторка на бестселъри Джорджия Боковън, прониква до дълбините на женското сърце, да съкровенните истини на живото, до тъмните ходове на съдбата...

Moments (1994) Нежни мигове

На пръсти се броят житейските мигове, в които казаното и стореното имат истинска стойност. Ако Елизабет ги пропуснеше, щеше да съжалява до края на дните си.

Alone in a Crowd (1995) Сам в тълпата

Катастрофа в миг превръща шеметната кариера на популярния кънтрипевец Коул Уебстър в мъчителен спомен, а него самия - в тъжен самотник. Но съдбата среща Коул с неотразимата чаровница Холи. Стъпка по стъпка те заедно вървят по пътеката на приятелството и заедно преодоляват надежди и разочарования. За да открият внезапно растърсващата сила на споделената, на всепоглъщащата страстна и нежна любов.

Far from Home (1996)

An Unspoken Promise (1997)

Things Remembered (1998)

Blessings in Disguise (2000)

Disguised Blessing (2000)

If I'd Never Known Your Love (2007)

2 Коментара


Препоръчани коментари

Поредица Love Songs:

Love Songs (1987) Любовни песни

Очарователната блондинка Джоузефин Уилямс има много приятели в малкото провинциално градче Боулдър. Хората я обичат заради лъчезарната й усмивка и готовността й всекиму да помогне. Нейната работа запълва дните й, но нощите й са самотни. Едо рисковано начинание я сблъсква с неотразимия Брад Тайлър и срещата й с него възпламенява в сърцето й такива бурни чувства, които може би коренно ще променят живота й.

Tomorrow's Love Song (1987) Любовна песен за утре

След бедно и сиротно детство Ейми Фейнстън си е изградила блестяща кариера, има много пари, красиви рокли и разкошна къща. Едно закъсняло писмо я кара да промени самоличността си и да предприеме разследване на смъртта на своя баща. По ирония на съдбата, след срещата й с Марк Стърлинг, жаждата й за мъст се трансформира в нещо, което много прилига на голяма любов...

Поредици

1.The Beach House

2.Another Summer

1.Little by Little

2.Today, Tomorrow, Always

Линк към коментара

Боковън, Джорджия Брак по сметка Калпазанов 1995 Знаменити романи 003 и 004 Крис Тейлър отва в родилния дом, зада подготви документите за осиновяване на новороденото бебе на починалата си сестра. Когато обаче малката ръчичка на детето се обвива около пръста й Крис разбира, че трябва да отгледа сина на Даян, като свой собствен, дори ако това означава да изостави стремителната си кариера. В продължение на пет години всичките й усилия са насочени към това да отгледа здраво и щасливо дете и да свърже двата края. Не е никак лесно, но си заслужава. Кевин става всичко за Крис и тя успява да създаде хубав живот за двамата. Но един ден на прага на дома й се появява бащата на Кевин. Той е преуспял, богат и свикнъл да получава всичко, което поиска. Разбира се, той иска Кевин. Има правно основание за това, но нито той, нито Крис имат намерение да водят решителна война, която би наранила момчето. Има само едно решение... БРАК ПО СМЕТКА...

Боковън, Джорджия След мълнията Слово 1997 Поредица Световни автори 11 Мангас спря и се обърна. Дълго гледа Ленора, запечатвайки образа й в паметта си. Знаеше, че той винаги и навсъкъде неотлъчно ще го преследва.

Боковън, Джорджия Жена между трима Атлантис 1995 Поредица Женски тайни 4 Една млада американка оплета в лъжи и себе си и своите близки, за да прикрие ужасно прежваване от миналото си. Но един ден измислиците й стават истина и заплашват да разрушат като демони всичко, на което държи, семейство, любовта, разума й. В този миг се появява голямото изкушение: един шанс да изживее живота си наново, да се впусне в една истинска страст, да избяга от ограничения свят на малкото градче и от сивото си ежедневие. Ще е готова ли Карли да заплати високата цена на свободата? Кое ще победи у нея - чувството на дълг или жаждата за щастие? Неочакваните събития я въвличат в неудърживия си вихър и тя е принудена да вземе своето съдбовно решение. Какво е то? Разтърсващата човешка драма майсторски описана от извесната американска авторка на бестселъри Джорджия

Боковън, прониква до дълбините на женското сърце, да съкровенните истини на живото, до тъмните ходове на съдбата...

Боковън, Джорджия Стъпка по стъпка Слово 1997 Поредица Световни автори 13 С любовта на Майк Керълайн се чувстваше защитена от жестокостта на света. И все пак не можеше да се оттърси от натрапчивата мисъл, че всичко е прекалено хубаво, за да бъде истинско. Опитваше ли се да се наслади на щастието си, почти миновенно изпадаше в паника.

Боковън, Джорджия Нежни мигове Слово 1996 Поредица Световни автори 19 На пръсти се броят житейските мигове, в които казаното и стореното имат истинска стойност. Ако Елизабет ги пропуснеше, щеше да съжалява до края на дните си.

Боковън, Джорджия Неуморен прилив Слово 1996 Поредица Световни автори 6 Погледите им, изпълнени с болката, която бяха изживели, се срещнаха. Бяха разбрали, че не винаги любовта е безметежно чувство. Тя можеше да бъде и нещо страшно, нещо разрушително - и то с такава сила, която е способна да ги унищожи…

Боковън, Джорджия Дългият път към дома Слово 1996 Поредица Световни автори 8 Крейг притисна силно Дженифър към себе си и останаха така, докато слънцето позлати прозореца им. Въпреки оптимистичните обещания, които си бяха дали, той знаеше, че ще измине ужасно много време, преди да може отново да я прегърне.

Линк към коментара
Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване